Гримиране - идеи и техники. Тема №86

• 67 893
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
За какво се ползва дадена четка зависи от продуктите, които ползвате; от материалите, използвани за четката; от големината на лицето/очите ви; от големината на четката; от гъстотата/рехавостта на четката; от резултата, който се опитвате да достигнете. Добра идея е да се следват препоръките на производителя, но може и трябва да експериментирате със четките си.
[/quote
Agenrt аз не съм специалист😁или пък гримьор за това питам вас.

# 151
Тази четка е идеална за течни продукти, хайлайтър и сетване на пудра на малки места.

# 152
Агент, случайно да си се изкушила да купиш Festive Monogram Collection Eye Palette на Burberry?

# 153
  • София, Лагера
Здравейте, дами Simple Smile
В търсене съм на озаряваща транспарантна пудра, подобна на метеоритине на Герлен. Какво бихте ми препоръчали?
Към момента ползвам метеоритите, но много ме дразни огромната им опаковка, та съм на път да си поръчам компактния им вариант. Но все пък реших да се допитам до вещи дами познавачки дали има по-добри или сходни опции, които си струва да се разгледат.
Благодаря предварително на всеки отзовал се със съвет Simple Smile

# 154
Noemi, купи си компактни Метеорити, ако ги харесваш.

Илзи, не съм. Зарината съм, нямам нужда от нищо.

# 155
Да, Ноеми, компактните са чудни.

# 156
  • София, Лагера
HeartБлагодаря ви, мили момичета!  Flowers Hibiscus Поръчах!

# 157
Искам да попитам нещо ,новият face lift make up който е по tik tok и навсякъде,с нанасянето на коректора контура и пудрата -въпросът ми е контурирам се с стик и като го нанеса над него трябва да сложа руж,каквъ трябва да е ружът мокър или става прахообразен ,само незнам прахообразния руж как би се смесил с контура под него нещо такова е   face lift

# 158
Фейс лифта не е нова тенденция. Няма проблем текстурите да са различни, но попринцип е хубаво всеки кремообразен контур да го сетнете отгоре с прахообразен продукт или да си убедена, че ще го бленднеш много добре, за да не стои като чертичка.

# 159
Фейс лифта не е нова тенденция. Няма проблем текстурите да са различни, но попринцип е хубаво всеки кремообразен контур да го сетнете отгоре с прахообразен продукт или да си убедена, че ще го бленднеш много добре, за да не стои като чертичка.
Благодаря 🙂

# 160
Я да пораздвижа темата. Онзи ден имахме тренировка за съчетания (готвим състезание). Та спретнах ето това, моля да не ме цитирате. Цветовете са малко по-наситени, ама тук толкова. Кокът не се вижда въпреки неимоверните ми усилия да го кача по-високо.
Скрит текст:
Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: ср, 23 ное 2022, 15:38 от Mazikeen

# 161
  • варна
Отличен резултат, а червилото е прелестно!Кое е?

# 162
Червилото е ШТ Latex Love в цвят Cannes Tropez. На живо е ярък и наситен прасковен нюанс, но не бие на розово.

# 163
Вчера писах пост да кажа на Мазикийн, че е прелестна и че ужасно прилича на красивата щерка на една колежка - майката е рускиня, бащата, италианец, децата - чудни!

Днес поста го няма Simple Smile

Бях пуснала и няколко визии за Коледните партита, че ми се върти нещо в стил 90-тте в главата (но ще ми трябва и цветен акцент, че съм подготвила черна рокля - ужасно оригинално!).
Ще се опитам набързо да го полувъзстановя.

# 164
Агент, разсмя ме, тъкмо си говорех с ММ какво ще облека на коледното парти с тема 80-90-те. Мазало, не харесвам тези години Grinning

Общи условия

Активация на акаунт