Гримиране - идеи и техники. Тема №86

• 67 891
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
Към по-розов нюд бих се насочила аз. Не ярко розово, а телесен цвят с розов подтон, който леко подчертава цвета на устните без да е натрапчив.

Напълно съм съгласна с Алена, относно съвета за червилото.
А днес така

Последна редакция: пн, 28 ное 2022, 22:55 от Lioness77

# 181
лъвице, обикновено харесвам шармантните ти съчетания, но това розово не е нито за устните ти, нито за очите ти

# 182
лъвице, обикновено харесвам шармантните ти съчетания, но това розово не е нито за устните ти, нито за очите ти
Благодаря Бубанка, но точно това розово е толково ексцентрично и лудо, че няма как аз,  да не го нося.
Разбира се , не всеки може да го приеме, и това е напълно в реда на нещата.

# 183
Може би с малко молив на контура опушено към центъра ще е супер.Моите зъби с такъв цвят червила изглеждат жълти.

# 184
И моите Joy
Обаче Лъвица е такъв сладур, че даже и такова червило и бих "простила" Blush

# 185
Благодаря Ла кумпарсита♥️
Аз между другото имам молив, който е доста сходен с червилото. Никога не се червя, без очертаване на контура.

# 186
А относно очертаването на контура - същият цвят молив като червилото ли се ползва? Досега никога не съм очертавала и ми стана любопитно, а сигурно има и разлика в обема визуално на устните.

# 187
Ами специално аз, винаги търся подходящ молив за червилото. Може да е една идея по тъмен, но като цяло гледам да няма разлика.И да, определено става по прецизен грима , когато се контурират устните преди това.

# 188
Аз винаги ползвам 1-2 тона по-тъмен молив, който преливам с червилото. Устните изглеждат по- плътни и пухкави.

# 189
Аз винаги ползвам 1-2 тона по-тъмен молив, който преливам с червилото. Устните изглеждат по- плътни и пухкави.
Това имах предвид и аз.

# 190
На 40 години съм, с много бяла кожа и от няколко месеца платинено руса (то от там идва проблема). Тоалета е много тъмно синьо лилав плюшен панталон със сако, съчетан с телесен цвят боди и стилето. Та си мисля, че няма как да е нюд червило, с тях изглеждам като измита, а дали става с червено или предложете нещо друго?

Aз бих опитала и нещо ярко червено, дори червено със явен оранжев подтон, като (почти)  комплементарен цвят на тоалета. Поиграйте си с различни. В крайна сметка вие трябва да се чувствате красива и комфортно с избрания цвят.

Розовото, което предложи Алена аз си го представям така.

PS Lucy Bointon винаги е със невероятен грим!

PS Щеше ми се да намеря платинена блондинка в такъв тъмносиньолилав тоалет за да видя как са съчетали цветовете на грима, но засега не успявам...

Последна редакция: вт, 29 ное 2022, 01:04 от Agent Provocateur

# 191
И аз си представих някое ярко червено.

# 192
И аз в 99% от случаите контурирам устните с молив. Обикновено максимално близък до цвета на червилото. Хем имам много ясен Лък на Купидон. Но иначе просто така намазано червило ми изглежда незавършено, ако ще и най-разкошния цвят да е.
Също много се изкушавам да смесвам цветове. Днес примерно едно матово винено го смесих с розовеещ нюд перлено.

# 193
Никога не използвам молив за устни. Стои ми грозно и грубо. Не харесвам и устни направени само с молив и съсухрени, нито различен по- тъмен молив от червилото.

# 194
  • В полите на Пирин планина
Аз използвам (когата слагам червило) безцветен молив, който само да "задържа" контура. Но аз слагам само доста светли тонове, та дори и без него може.

Общи условия

Активация на акаунт