Гримиране - идеи и техники. Тема №86

• 67 907
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
  • В къЩи.
Много тъмния кръг се прикрива само с оранжев коректор.
Тоест слагам оранжев коректор и после обикновения?

Тъкмо щях да помоля и аз за съвет по темата.

Дали ,ако избера коректора в розов подтон няма да прикрие повече синините под очите?
Но пък съм със светла кожа със жълтеникав тен....да не стане пък много зле с "розов" коректор?

# 121
Много тъмния кръг се прикрива само с оранжев коректор.
Тоест слагам оранжев коректор и после обикновения?

Тъкмо щях да помоля и аз за съвет по темата.

Дали ,ако избера коректора в розов подтон няма да прикрие повече синините под очите?
Но пък съм със светла кожа със жълтеникав тен....да не стане пък много зле с "розов" коректор?
И аз това гледах,че с розов коректор става на Mayeblline   коректорите са супер 🤞мисля да си взема розов и да пробвам 😆но първо май се слага розовия отдолу и после по светъл 🤔

# 122
  • В къЩи.
Точно на Мейбълин , тези с гъбичката отпред ,се чудя.
Последно взех Камуфлажа на Катрис,но се сдобивам с хиляди бръчки, който по принцип нямам.
Въпреки,че съм н 43 г.нямам бръчки под очите,но това недоспиване и умора ми докара страхотни синини...

# 123
Ако кръга е много тъмен розовия ще го докара до сив. Оранжев се полага преди всичко, чакате да сетне и след това слагате фдт и коректор с цвят.

# 124
Ако кръга е много тъмен розовия ще го докара до сив. Оранжев се полага преди всичко, чакате да сетне и след това слагате фдт и коректор с цвят.
Оранжев на коя марка не всички да оранжеви.Аз мисля че видях някъде ето това ,дали ще свърши работа??

# 125
Моя е MAC. Сефора мисля също имат.

# 126
Днес така

Последна редакция: вт, 08 ное 2022, 15:45 от Lioness77

# 127
  • Варна

Добро утро!

Днес съм така, не помня дали съм показала подобен, ако не и същия грим, ако е така, да ме извините.

Моля да не ме цитирате.

Последна редакция: чт, 10 ное 2022, 17:30 от scalestone

# 128
scalestone добро утро и на теб, много ти е хубав грима и чудесно се съчетава с полото. То ние май, сме най-редовните в темата със снимки Simple Smile 

# 129
  • Варна
Lioness77, благодаря много! Аз отдавана не съм се показвала, но май си права. Дано и другите често се показват.

# 130
Scale, как прикриваш торбички и кръгове под очите? Ако имаш де Blush

# 131
  • Варна
Cristi, торбички нямам, но кръговете само със сс крем, коректор не ползвам. В случая снимките са до прозореца и затова съм бяла пуканка, но съм и със сс крем.

# 132
Благодаря, при мен нищо не помага Joy

# 133
  • Варна
Благодаря, при мен нищо не помага Joy

Пробвай с face yoga.

https://instagram.com/faceyogatoni?igshid=YmMyMTA2M2Y=

https://instagram.com/facefit.expert?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Аз все се каня да почна и се надявам днес да ми остане време. В youtube също е пълно с клипове.

# 134
Има доста противоречиви твърдения за лицевата йога. За маскиране питах аз, с грим Blush

Общи условия

Активация на акаунт