Гримиране - идеи и техники. Тема №86

• 67 904
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Има доста противоречиви твърдения за лицевата йога. За маскиране питах аз, с грим Blush

Може, аз съм чувала само положителни. Иначе за маскирането само сс крем ползвам, за щастие поне торбички нямам.

# 136
  • София
Момичета, някоя има ли впечатления от това куфарче на ЕЛ?
За първа година всичко в селекцията на продуктите ми харесва!

# 137
kopche, мисля че Light beam и Pink Dress го показваха и коментираха в темата за коледните календари. Може би те могат да помогнат. Simple Smile

# 138
Здравейте,някоя от вас дами да е пробвала новия коректор на Nivea ,рекламата е голяма 😃

# 139
Момичета, някоя има ли впечатления от това куфарче на ЕЛ?
За първа година всичко в селекцията на продуктите ми харесва!

Аз почти всичко съм пробвала поотделно, както и още техни продукти и не съм впечатлена. Определено не е моята марка.

# 140
Преди няколко дни реших да си обръсна половината вежда за да променя формата.... сега съжалявам страшно много Cry кой ме караше да пипам там и аз не знам...
Знае ли някой за колко време горе-долу ще порасне?
Благодаря предварително!

# 141
Копче, не мога да дам личен отзив все още, не съм го отворила още, защото имам отворени кремове, серуми и спирала.
Моята колежка и тя си го взе, доволна е като цяло. Още като го получи и си сложи спирала и молив, и след това отиде на обичайния си групов спорт. Сподели, че не се размазала или разтекла като панда. Червилата не са от най-трайните върху нейните устни, значи и върху моите няма да са. Аз винаги си "изявам" червилата, освен ако не са дълготрайни. За палитрата - сенките се разнасят лесно, издържат цял ден. Единствено не е доволна от демакианта, идвал слаб за спиралата.

# 142
  • София
Пинк, благодаря за отзива! Hug
Аз съм ползвала всеки продукт поотделно на бранда, единствено тези палитри са ми нови. Куфарчето за колко успя да поръчаш тогава, помниш ли?

# 143
От оригиналния сайт, Копче. Самото куфарче струва 75 паунда / 165 лева / при условие, че купиш още нещо за минимум 50 паунда. Купих си крема Revitalizing Supreme+Youth Power Creme Moisturizer или общо ми излезе 128 паунда и 20 лева доставка. След което получих мейл с предложение от отстъпка 20% за новорегистрирали се  и закупили нещо си до определена сума, при което и ти самата получаваш същият процент при последваща поръчка.

Само като му гледам цената в Дъглас и Нотино ми призлява. Освен това получавам изкушаващи предложения от оригиналния сайт, като това например.

Че не се чете ясно
This Singles Day, spoil yourself with not one, not two, but three bottles of our iconic Advanced Night Repair Serum. Why? Because you deserve it. ​

Buy a 50ml bottle now and we'll gift you another 50ml and a 20ml travel-size for FREE (worth £121).*

Последна редакция: пн, 14 ное 2022, 13:01 от Pink Dress

# 144
  • София
От оригиналния сайт, Копче. Самото куфарче струва 75 паунда / 165 лева / при условие, че купиш още нещо за минимум 50 паунда. Купих си крема Revitalizing Supreme+Youth Power Creme Moisturizer или общо ми излезе 128 паунда и 20 лева доставка. След което получих мейл с предложение от отстъпка 20% за новорегистрирали се  и закупили нещо си до определена сума, при което и ти самата получаваш същият процент при последваща поръчка.

Само като му гледам цената в Дъглас и Нотино ми призлява. Освен това получавам изкушаващи предложения от оригиналния сайт, като това например.

Че не се чете ясно
This Singles Day, spoil yourself with not one, not two, but three bottles of our iconic Advanced Night Repair Serum. Why? Because you deserve it. ​

Buy a 50ml bottle now and we'll gift you another 50ml and a 20ml travel-size for FREE (worth £121).*

215 лв беше куфарчето вчера в Дъглас с -20%.
За доставка не плащам. Освен да чакам, да го намалят след Нова Година. Yum

Уф, нищо не ми трябва! Тъкмо си взех бронзъра на Шанел, който исках от много време и се бях кротнала, сега пак ме подхваща нещо! Joy

# 145
Добро утро,тази четка на RT
по точно за какво е знаете ли?

# 146
  • София
За нанасяне на течна формула на коректор, я виждам аз.

# 147
Аз имам същата и я ползвам за '' сетване '' на коректора под очите с пудра, както и понякога за хайлайтър на носа

# 148
Аз имам същата и я ползвам за '' сетване '' на коректора под очите с пудра, както и понякога за хайлайтър на носа
Аз намерих описание в нета в което пише че се ползва за хайлайтър,коректор и руж 😯

# 149
За какво се ползва дадена четка зависи от продуктите, които ползвате; от материалите, използвани за четката; от големината на лицето/очите ви; от големината на четката; от гъстотата/рехавостта на четката; от резултата, който се опитвате да достигнете. Добра идея е да се следват препоръките на производителя, но може и трябва да експериментирате със четките си.

Общи условия

Активация на акаунт