Гримиране - идеи и техники. Тема №86

• 67 927
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
Малиновото червило е страхотно. И аз бих го носила с бежово-кафяви сенки, но бих го носила и с грим в  синьо -розовата гама.
Днес ми е едно такова канелено-шоколадово

Последна редакция: ср, 30 ное 2022, 20:59 от Lioness77

# 211
И аз съм на същото мнение с молив се постига по-прецизно нанасяне и го виждам за официално вечерно излизане. Но пък с молив съм коригирала цвят на червило, което не ми стоял добре. Въпрос на вкус и удобство.
Като ви чета се усещам, че покрай този Ковид  излизам без грим много често. 🙈 А съм измита чиния без нищо на лицето.
Малиново червило лично аз бих носила само със спирала и перфектна основа на лицето.
За сръчните и предложенията на Агентчето ми харесват.
Лъвице харесваш ми! 🤗

# 212
Преди няколко поста ви споделих, че съм си поръчала от новите палитри на Лиса Елдридж. Аз все ви хваля продуктите й, но днес ще похваля отношението на бранда към клиентите. Днес получих пратката си отворена с липсващ реквизит. Бях поръчала две палитри и червило, едната палитра липсваше. След множество разговори с превозвачите, от които не получих нищо друго освен още нерви, реших да пусна един имейл на екипа на Лиса. 30 минути по-късно, получих отговор, в който се казваше, че са ми изпратили нова палитра. Скоро ще ви снимам някой грим с палитрата, която получих.

# 213
Кои палитри и червило поръча?
Аз имам трите червени на Лиза и са страхотни! 😍😍😍

# 214
Muse и Vega са палитрите. Пристигна Muse, чакам Vega. Червилото е Carnival. Иначе имам доста от цветовете: Ribbon, Myth, Dragon, Strawberry Shock, Muse, Fawn, Sunday Matinée, Blush Lightly, SkyScraper Rose и Wonder Wheel. Ако има марка, в която се кълна очевидно е тази. 😂

# 215
Момичета, помагайте! Купих си от черния петък едно червило и имам дилема с какъв грим на очите да го съчетая.
Цветът е малинов. Благодаря предварително!:kiss:

Многоо ми харесва цвета, а аз съм с много бяла кожа и светла коса, та си мисля, че ще ми отива, обаче на тази марка нищо не съм ползвала, може ли да дадеш отзиви дали се наслоява между устните и колко е трайно?

# 216
Rimmona, много е трайно, същевременно не изсушава, подхранващо и не се събира Допълнителен бонус е цената  Препоръчвам Hands Thumbsup

# 217
... Лиса Елдридж. Аз все ви хваля продуктите й, но днес ще похваля отношението на бранда към клиентите.
illlzy Лиса когато и гледам видеата ми е толкова аристократична и бритиш Wink и ми създава едно впечатление на човек който изповядва "старите" им благородни ценности така, че въобще не ме учудва. Ако се гримирах толкова, че да си заслужава да платя цената на продуктите и определено много неща бих си взела. Всичко и е толкова изпипано до/и с усет към детайла.

Много исках да пробвам някой цвят от ФДТ и но не намерих The Foundation - Sample Card, каквито останах с впечатление че има в сайта и от едно видео в тубата

Последна редакция: чт, 01 дек 2022, 09:57 от Casual

# 218
Да похваля червилото на NL beauty, цвят  Lady boss. Имаше намаление в сайта им и си взех 2 бр , това и още едно -цвят Манго. Останах приятно изненадана и  доволна от  изпробваното червило , и като консистенция и като покривност. Червилото не се усеща на устните, леко е, засъхва и не се трансферира. Не усещам устните си стегнати или изсушени. С едно нанасяне има достатъчна покриваемост и няма нужда от повече наслояване.

Последна редакция: чт, 01 дек 2022, 18:41 от Lioness77

# 219
И аз останах доволна от червилата. Досега съм ги пренебрегвала.
Два пъти имаше намаления по 50% и си взех от матовите Chocolate milk, Cappuccino, Game over.
Взех и един глос в цвят Sunkissed който не съм пробвала още и един молив за устни в цвят 02 wild. И молива е много хубав.
Наистина не изсушават устните което за мен е много важно тъй като моите са доста сухи попринцип.
Като за цената си са доста добра находка.

# 220
  • Бургас
Аз имам Капучино и Космополитан ,много са хубави червилата.

# 221
Да се включа и аз с една молба, че от месеци вече не съм се гримирала. Може ли да ми препоръчате база за сенки? Клепачът ми е нормален, не особено мазен. Досега ползвах тази на Artdeco и за мен беше окей, докато е нова, но в последно време не се гримирам толкова често и съответно базата изсъхваше, преди да съм я преполовила даже. След като изхвърлих последната, така се фрустрирах, че месеци наред ходя само с коректор и спирала. Преди няколко дни си преоткрих някои палитри в дъното на шкафа и ми се прииска пак да се нашаря Laughing За целта обаче трябва да си купя пак база. Важно ми е да не си променя консистенцията толкова бързо (т.е. да не става трудно използваема след няколко месеца), както и да се нанася лесно и сенките отгоре също с лекота да се нанасят и размазват/смесват. Също така ще е добре да няма много "собствен" цвят, тъй като понякога я ползвам само с молив за очи, когато не искам да изглеждам "специално гримирана". Тази на Artdeco даваше много лек цвят и блясък на клепача, по-скоро като ефект, без да задължава да сложа сенки отгоре. С две думи, окей си беше, само да не изсъхваше толкова бързо... Sweat Smile

# 222
Базата наNYX HD e страхотна. Ползвам поредна опаковка

# 223
  • в 1001-та нощ
Aз ползвам 24 часовата на МАС. Не изсъхва 😊

# 224
3 страници назад:
Aз ползвам тази най-често и препоръчвам:

Общи условия

Активация на акаунт