Гримиране - идеи и техники. Тема №86

• 69 297
  • 739
  •   1
Отговори
# 390
  • При децата ми
Скрит текст:
Да ви покажа новите си "бижута", чиито покупки бяха вдъхновени от коментар на наша съфорумка. Радост за окото са ми тези цветни красотички,  с нетърпение чакам да им дойде реда/според дрехите които ще облека разбира се/, за да ги пробвам.

Зелените сенки са разкош! От къде са?

# 391
Да, и това си го помислих, че сигурно е невъзможно да си останала без зелени сенки, имайки предвид колко предпочиташ цвета. Simple Smile

# 392
Hrispa76 и трите са от Douglas ,като в момента са и намалени. Аз гледам в тубата една любима гримьорка, и нейните визии много ме вдъхновяват, да опитам нови неща. А и всъщност сенки на bh cosmetics не бях имала, но съм възхитена от качеството им.

# 393
И аз се зарибих по идеята да изпробвам сенки на bh благодарение на вас Simple Smile Лъвице, супер са сенките! Тюркоазените са ми доста интересни, ще следя за грим с тях

# 394
Покрай темата и аз реших да си закупя нещо на марката BH Cosmetics, а и цените са доста приемливи.

https://makeup.bg/product/723929/
Очаквам този продукт, надявам се да е добър колкото палитрите им за грим. Relaxed

# 395
Специални благодарности на nataliamom, че с показването на палитрата която си беше купила на bh cosmetics , ме накара образно казано, да се разтърся,да поразгледам и разбира се да поръчам няколко от техните палитри. Много хубави, наситени и разкошни се оказаха. Купих си  Passion in Paris и Emerald may, и сега ще поръчам още три/ Absinthe, Trendy in Tokyo и Turquoise For December /, на които не мога да устоя -толкова цветни и ярки са. Още повече,че са намалени в момента в Дъглас.

Няма проблем 💚💛 Радвам се, че съм помогнала да намериш красиви палитри. И аз харесвам моята, но може би трябваше да изчакам Коледните намаления, тъй като цената сега е по-добра.

# 396
Меденият вазелин не помага особено, скоро ще минавам към следващите предложения. Sad

Пускам грим с Vega на Лиса. Ще дам мнение по-късно. Моля не да не бъда цитирана.

Последна редакция: нд, 18 дек 2022, 08:09 от illlzy

# 397
Много си красива. Чертите ти са изключително нежни. Иначе за устни съм се насочила към ланолипс.

# 398
Разкошна дама, красива и нежна.❤

# 399
Илзи, изглежда като много добър неутрален цвят за теб. Кажи после за качеството, макар, че от много ограничения ми опит с червилата на Лиза аз лично съм много доволна от качеството на матовите.

Аз не нося зелени сенки, но пък имам няколко идеи за подобни, запазени на пинборда ми.

Последна редакция: сб, 17 дек 2022, 19:56 от Agent Provocateur

# 400
Благодаря ви.

Цветовете, които използвах са French Grey, Tubulence и Smoke and Mirrors, с уговорката, че тъмно кафявото в основата на клепачът и на долната линия са от палитра на Пат и отделно преди това ползвах сив молив. Палитрата е в класически ежедневни неутрални тонове . На мен, както каза Агентът, ми пасват чудесно. От Лиса и от други влогъри знам, че палитрите от серията са направени така че да се блендват без проблем. Това го намирам за добре, ако ще се ползва от начинаещи в гримирането. На мен обаче ми идва леко изнервящо, защото не получавам бързо цветът, който искам, а ми отнема време за да го изградя, което не е практично за бързане сутрин. Може и би си мисля така и защото сравнявам с палитри на Наташа и Пат, където получаваш резултат на момента, което пък създава проблеми с блендването, ако прекалиш. За трайност през деня - не мога да преценя реално, защото знаете, че имам проблем с паднал клепач и мазна кожа, което малко или много си оказва влияние. Миналия ден издържа цял ден, но нанасях върху дълготрайните сенки на Мак, защото първият път се бяха събрали. Metallic формулата е добра (не очаквайте нещо извънредно блестящо, но е хубава), Velvet формулата на мен ми идва изнервяща за блендване, при нанасяне с пръст се получава по-добър резултат, отколкото с четка. Може би, ако се нанася с четка, сигурно ще се получи повече наситеност и по ако четката е синтетична, защото с естествен косъм изисква много търпение. Компактна е, доста елегантна и става за ежедневен грим в работна среда.

# 401
Червеният цвят/който обаче бие на лилаво, поне за мен/ от "Passion in Paris"  на bh cosmetics. Харесват ми палитрите, много даже.

Последна редакция: пн, 19 дек 2022, 18:56 от Lioness77

# 402
Пак в сиво

Последна редакция: вт, 20 дек 2022, 22:38 от Lioness77

# 403
дойде палитрата на bh за девойката от пинк панда
беше 1.50 лв по-скъпа от на повечето места, но не съжалявам
тя си хареса и някакви други продукти, над определена сума имаше подарък торбичка с продукти
в нея имаше палитра с ружове, блестящо червило, рефил сенки, очна линия с брокат и олио за вежди
много е щастлива и каза, че ще ползва всичко Simple Smile

единственото разочарование е, че червеното, заради което избрахме палитрата, не е ярко червено, но не сме я тествали още, защото е за под елхата

# 404
Бубанка, палитрата Passion in Paris  ли взе? Да, аз вчера бях с уж червените сенки, но на мен ми отиваше леко към лилаво.Може и аз да съм в грешка, но пък иначе съм доволна като цяло.Шимърите са разкошни.

Общи условия

Активация на акаунт