Гримиране - идеи и техники. Тема №86

• 68 733
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Queen V, хайлайтъра на Мас го има в немския Дъглас и е на промоция в момента. Може да се поръча до БГ с превозвач.
https://www.douglas.de/de/p/5010786006

# 466
  • в 1001-та нощ
Понаклепах се аз, не че не можеше и да пропусна, но вече си го бях наумила Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 467
Мацки, супер сте, весело посрещане на празника!

Аз тази вечер съм така с палитрата Blood sugar на Джефри стар.

Последна редакция: нд, 01 яну 2023, 10:43 от esmeralda23

# 468
  • София
Понаклепах се аз, не че не можеше и да пропусна, но вече си го бях наумила Stuck Out Tongue Closed Eyes

Алена, би ли споделила кое червилото - марка и номер? 🌺

# 469
  • в 1001-та нощ
Даааа, много любимо мое на Радиант - дълготрайно, матово с метален блясък,  без да пресушава - номер 65

https://bg.radiant-professional.com/bg/catalogue/matt-lasting-li … olor_336/?vid=534

# 470
  • София
Страхотно червило. Жалко, че имат магазин само в Пловдив. Онлайн няма как да си избера.
Дами, много клипове изгледах за Foxy грим с очна линия. 20 пъти поне пробвах и нищо не мога да направя. Някакви препоръки да дадете.

# 471
Провокирана от един друг форум, където правят "дубли" на гримове от светски събития през 2022, които са им допаднали реших да метна няколко и тук, пък може някоя от нас да се вдъхнови за Новогодишната вечер Simple Smile
Агент, можеш ли да споделиш кой е форумът?

Честита нова година, момичета!
Здраве, усмивки и много вдъхновение и желание за грим ви желая!

# 472
  • София
Давам инфо, ако има фенове на Джефри, единичните сенки са ги пуснали за по долар (с ограничение от 12 за потребител) и празните палитри са без пари. За 13$ си взех кейсче и 9 единички Simple Smile

# 473
Давам инфо, ако има фенове на Джефри, единичните сенки са ги пуснали за по долар (с ограничение от 12 за потребител) и празните палитри са без пари. За 13$ си взех кейсче и 9 единички Simple Smile

Колко е доставката?

# 474
  • в 1001-та нощ
Страхотно червило. Жалко, че имат магазин само в Пловдив. Онлайн няма как да си избера.
Дами, много клипове изгледах за Foxy грим с очна линия. 20 пъти поне пробвах и нищо не мога да направя. Някакви препоръки да дадете.

В София аз купувах от Парадайс мол. И на други места трябва да има 😊

# 475
  • София

Алена, от кой магазин в Парадайс си ги купувала?

# 476
  • в 1001-та нощ

Алена, от кой магазин в Парадайс си ги купувала?

Има магазин на Радиант и Севънтийн на ниво 0. Ако се влезе през централния вход, се тръгва по десния ръкав и магазинът е точно до ескслатора за надолу. Оградих го. След него е заходът за WC-то.

# 477
  • София

Колко е доставката?

6$ с превозвач от Щатите. Те имат и такса 20тина май беше процента и от цената на поръчката, но това е най-евтината опция и си струва.

# 478
магазин на радиант има и на пл. славейков

# 479

Цвят телесен. Молив за вътрешна част на окото. Защо не мога да го слагам аз. Къде бъркам? Ако някой може да ми помогне.

Общи условия

Активация на акаунт