Гримиране - идеи и техники. Тема №86

• 68 726
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
Защо не можеш да го слагаш? Вътре във водната линия, минат един - два пъти отваря много окото.

# 481
  • София
Страхотно червило. Жалко, че имат магазин само в Пловдив. Онлайн няма как да си избера.
Дами, много клипове изгледах за Foxy грим с очна линия. 20 пъти поне пробвах и нищо не мога да направя. Някакви препоръки да дадете.

В София аз купувах от Парадайс мол. И на други места трябва да има 😊
Радиант имат магазин на пл. Славейков в София, до аптека Ремедиум.

P.S. А, сега виждам, че и Бубс е писала също.

# 482

Цвят телесен. Молив за вътрешна част на окото. Защо не мога да го слагам аз. Къде бъркам? Ако някой може да ми помогне.

Може моливът да не е качествен и да не оставя цвят при нанасяне.

# 483
  • София
Момичета, дайте идеи, моля за праймър за прикриване на широки пори. Имам на тарт, имам и на бенефит и смашбокс, но ако има еднорог, който съвсем да ги блърва ще се радвам да го пробвам Simple Smile

# 484
Дали продават някъде в София козметика на Valentino (физически магазин) ?

# 485
Дали продават някъде в София козметика на Valentino (физически магазин) ?
Не.
Ах, този късмет.

# 486
Момичета, дайте идеи, моля за праймър за прикриване на широки пори. Имам на тарт, имам и на бенефит и смашбокс, но ако има еднорог, който съвсем да ги блърва ще се радвам да го пробвам Simple Smile
При наличието на 3 качествени продукта аз лично бих се замислила и върху техниката на нанасяне на базата, а не за купуване на 4-ти, както и за някои малки промени в базовата грижа (серуми, кремове, етц.) - обикновено добре хидратираната кожа има по-стегнати пори в сравнение със същата кожа в дехидратирано състояние

За трикове и идеи:

# 487
Влизам да се поправя за медения вазелин. Явно твърде рано бях дала мнение, че не ми действа. Все пак продължих да го използвам и в момента устните ми са добре. Слагам го под матовите ми червила и засега нямам проблеми. Надявам се ефектът да се задържи и при ежедневно ползване на матови червила, тъй като по празниците избягвах носенето на гримове.

# 488
  • В къЩи.
Здравейте.
Имам въпрос: кога нанасяте коректора под очите - преди или след ФДТ?
Рядко използвам и винаги съм го слагала първо него и тогава ФДТ на цялото лице,но като гледам разни клипчета, всички действат обратно на мен.
Все си мисля,че ако нанеса коректора върху ФДТ ще си личи, че съм наклепала 100 продукта на лицето си.

# 489
Аз винаги слагам коректора след фдт-а, просто като нанасям фдт избягвам околоочната зона, за да избегна наслояване. Откакто използвам база за сенки преди коректора, изобщо нямам проблем със събирането му във финните линии.

# 490
И аз правя като Галя. 🙂

Въпрос -
ФДТ на Loreal Infallible 32h колко вида цвята има забога?! Цвят Linen веднъж е 100, веднъж 425. В момента имам от него един Цвят, който пък абсолютно никъде не го намирам онлайн като суоч да сравня с Linen, защото моя /Beige naturale 125/ ми е леко тъмен. Въобще много се оплетох в цветовете.
Някой има ли Linen 100 да ми каже какъв цвят е? Благодаря!

П.С.
В Нотино има безплатна доставка на всичко. 😀

# 491
425 е американската номерация.

# 492
  • В къЩи.
Аз винаги слагам коректора след фдт-а, просто като нанасям фдт избягвам околоочната зона, за да избегна наслояване. Откакто използвам база за сенки преди коректора, изобщо нямам проблем със събирането му във финните линии.

Коя база ползваш?

# 493
В момента ползвам на Too Faced-Shadow insurance, върши работа, но апликаторът не ми е много удобен. Иначе преди нея използвах на Urban Decay-primer potion-много е хубава, отново се заредих с нея от Нотино. Blush

# 494
На BH cosmetics бихте ли ми препоръчали палитра бронзанти. Със светла към медиум кожа съм с неутрално-розов подтон. Иска ми се да си взема като за последно, някой беше споменал, че са ги купили от Makeup revolution и ме съмнява да не развалят качеството.

Общи условия

Активация на акаунт