Гримиране - идеи и техники. Тема №86

• 68 703
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
  • София
От тези снимки топ ми е четвъртата с лилавото, наистина е страхотна, форма, преливане. Аз не ти давам наклон, само си коментираме различните начини на гримирана. А теб не си те и представям със скучен грим, цветният си ти е запазена марка. 😊

# 541
Нийче, не го приемам като вид уклон, напротив, хубаво е да има градивна критика, ,за да видя къде греша. Все пак винаги уточнявам,че съм аматьор в грима.  А и темата е точно за това, да коментираме, не да се обиждаме.

# 542
Агентче, благодаря ти много. Hug Винаги си много изчерпателна. 😍
Нямам нито една палитра на Денона. Иска ми се някоя да ползвам поне 50% от цветовете. Сега се сещам преди години да не остана по назад от форумната мания купих Urban Decay  Electric. 🤣🤣Как купих този папагал незная, сега гримирам дребната за Хелоуин с нея. 😂Имам и други изцепки, но тази просто кърти.🙈😅
Явно ще ходя на място да гледам всички и преценя какво ми харесва и ще ползвам. Бяла кожа под тон неутрален, тъмна коса, зелени очи.
Така и не си открих и перфектното нюд червило. 😅

# 543
Имам почти всички по-нови палитри на Наташа, не ползвам въобще само Биба. Красива е, но не знам защо не ме кефи и никога не посягам.

# 544
Хайде пак аз,  дайте мнение за този грим Simple Smile

Последна редакция: ср, 11 яну 2023, 16:06 от Lioness77

# 545
Харесва ми грима показан от bubanka. Не умея и не се гримирам. Рядко и то почти незабелижимо.
Lioness не мога да прецения за тези цветове..май онези ярките в зелено/сиво/сиьо са по твоите. На теб всъщност май всички цветове ти отиват на бялото лице и червената коса.

# 546
ravi благодаря за мнението, и аз мисля,че май с всички ползвани от мен цветове се чувствам ок, в смисъл приемам се и се харесвам. Опитвам се да съчетавам цветовете на грима/когато първо съм решила какво ми е цветното настроение за сенки/с тези на част от облеклото или обратното когато първо  измисля дрехите си за следващия ден,тогава почвам да мисля и цветовете на сенките. Тази занимавка ми носи удоволствие, още повече  когато видя крайния резултат.

# 547
На мен много ми харесва този грим. Червилото също е много твой цвят.

# 548
  • В полите на Пирин планина
Лъвичке, цветно ти отива, но мисля, че трябва да слагаш по-малко черно, като очертаваш клепача (да кажем да не е от самото начало на окото толкова силна и дебела линията, а може и с кафяво / графит да се пробва) и затъмняването да сочи повече нагоре във външния ъгъл.

Нещо такова:

# 549
Lady Brinne права си, но очната линия никога не ми е била силна страна, и я слагам малко на фантазия, но ще си взема забележка. Ще пробвам от средата да почвам. Да, знам че с кафяво ще е по-добре, но когато съм слагала очната линия като сенките, тя винаги се е сливала с тях и не е изпъквала. А това на показаните снимки ми харесва, ама аз никога не съм блендвала очна линия по този начин.

# 550
Лъвице, този грим много ти отива! Единнстевно ти препоръчвам да сгагаш преливащ телесен цвят, за да няма граница. А за очна линия можеш да пробваш със сенки и скосена четка за начало, много по-лесно е и можеш да коригираш без да оставиш следи.
Аз съм вече горда мама на малък мъж. Плюс каката, която я спрях от градина. От една седмица сме си в къщи и успявам да си сложа крем за лице сутрин, което си е постижение Joy Ще видим кога ще отворя шкафа с гримове, дано не хване дебел слой прах  Joy

# 551
Петрова, да ти е жив и здрав малкия юнак! 🍀

Аз съм набелязала да пробвам някои неща с наличното вкъщи

Иска ми се да пробвам и нещо такова със синьо отдолу, светла съм и мисля че би стояло добре

# 552
petrova17 честито ти малко мъжленце, да ти е живо и здраво, а и цялото семейство да сте живи и здрави и много щастливи.
А относно транзишън цвета ползвах жълтото  и върху него насложих кафявото, та останах с впечатление ,че не са толкова резки границите, ама може и да греша.
DzhuliB интересни и сякаш лесни начини си показала. Това със синьото отдолу е много хубаво и ми харесва и на мен.

# 553
Петрова, чудесна новина! Живи,здрави и щастливи да сте всички!❤
Лъвице, аз също съм на мнението на Петрова.Много затваряш окото като товариш клепача с толкова сянка.По фино подчертаване и повече преливане трябва.Освен това мисля, че не трябва да започваш сенките толкова навътре от вътрешния ъгъл.Мисля, че с ползваната техника сега от теб правиш
очите малки.😘

# 554
ДХЗ, благодаря, има резон в това което си написала, а и те очите ми по принцип са малки. Да, ще опитам очната линия да е от средата към края. А това със сенките във вътрешния ъгъл, така гледам че го прави мацката която следя, а тя прави точно цветни гримове.Ето я

Общи условия

Активация на акаунт