Гримиране - идеи и техники. Тема №86

• 68 708
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
Anastasiya.glam благодаря ти Heart

# 526
Лъвице, чак на грим без грим надали, аз лично съм фен на неутралните цветове, харесвам и розови, лилави за грим на очите. Но това изобщо не означава, че не мога да оценя ярките цветни комбинации. Този ти грим е супер - даже бих казала, че е най-добрият ти грим досега. Прави такива цветове по-често, много ти тичат.

# 527
Еха esmeralda23, благодаря за милите думи. Аз откакто открих палитрите на bh cosmetics съм в еуфория. Гледам грим уроци, хем по този начин релаксирам, хем се надъхвам да ги повторя. Всъщност се радвам,защото доскоро купувах единствено и само палитри на Make up revolution, защото нямам възможност да купувам безбожно скъпи такива. Но откато видях разликата в пигментацията , шимърите и глитърите на едните спрямо другите, просто съм във възторг. Знам, че качеството има цена, но аз и на тези се радвам  и експериментирам с прекрасните им и наситени цветове.

# 528
Наблягам на консистенцията, защото аз не бих си сложила гъстата консистенция на 24-часовата база на МАС в зоната под очите. Колко точно ще изглaжда зависи освен от конкретния продукт, така и от състоянието на самата кожа и от мимиката на конкретната жена
....
 Smashbox Photo Finish Hydrating Under Eye Primer, etc.
Скрит текст:

^^^ a тази кака си ползва праймъра за лице под очите...
Първата база, която реших да си купя беше точно тази на МАК, и след нея се бях отказала въобще от този тип продукт Simple Smile  На Смашбокс също на моята кожа ( тънка и суха в околоочната област ) идва тежка и гъста.
Когато ползвам база ( много рядко, така или иначе сенки слагам само за вечерен грим ) то тази на Боби Браун ми е любима.

Тази "кака" от видеото и аз я следвам, много ме кефи.

Лъвице и аз не се гримирам така, но винаги са ме впечатлявали цветни дами. Правя разни опити в облеклото само сега, с тези малки стъпки, може докато стана баба да се престраша Wink

# 529
В култ бюти са намалени някои неща на Наташа. Мисля да поръчам мини Лов. Имам от две-три години мини Сънсет и е всичко, което ми трябва като сенки, страхотни са и хайпа е реален и оправдан. Иначе не се начислява ДДС и мито, идват бързо нещата, чето поръчвам от тях и към sale са добавили и допълнителен код екстра10.

# 530
Casual  хубаво е понякога човек сам да разчупва визията която си е наложил в годините. Не е лесно да се излиза от зоната на комфорт, но пък си струва дори и само да пробваш /важи и за облекло и за грим/пък току виж вземе да ти хареса Simple Smile

# 531
Лъвице, много ми харесваш с този грим. 😍
Имам следното питане отдавна заглеждам my dream на Денона. Става ли за ежедневен по-естествен грим.  Чудя ѝ много или ще бъде поредната палитра да си стои.

# 532
Лъвице, много ми харесваш с този грим. 😍
cloè благодаря ти Heart

# 533
Имам следното питане отдавна заглеждам my dream на Денона. Става ли за ежедневен по-естествен грим.  Чудя ѝ много или ще бъде поредната палитра да си стои.
Да, My Dream има цветове за "естествен" грим. Като цяло е с по-розова основа, което трябва да имаш наум, ако самата ти си по-"жълта" като подтон.

Погледни и Glam, ако това е, което търсиш:

Аз лично много харесвам качеството на сенките на Наташа Денона и в един момент се бях озовала с 4 големи нейни палитри (Gold + Sunset + Safari + Biba) + няколко средни и малки, но се оказа, че ползвам толкова малка част от всички сенки, че ги продадох. В момента за дневен грим ползвам Biba, за по-летен и шарен - Bronze, за път - mini Nude (освен всички други палитри, които имам и обичам). За минималистични или неутрални гримове Biba е разкошна!

Скрит текст:

Лъвице, обичам всякакви гримове - това ми е хоби от има-няма 30 години и винаги ми е любопитно кой какво избира да сложи на лицето си в даден момент, защото все пак гримът си е и форма на себеизразяване. Но си позволих един път да коментирам грима ти и след твоя отговор си дадох дума, че никога повече няма да го направя - нито в положителна, нито в отрицателна посока Simple Smile

Факт е, че минималистичните визии, които са модерни в момента категорично не са най-адекватните за мен, което не ми пречи да си "играя" и с тях.

Тази "кака" от видеото и аз я следвам, много ме кефи.
Да, и аз я слушам/гледам от поне 4-5 години.

Последна редакция: вт, 10 яну 2023, 16:15 от Agent Provocateur

# 534
Олее Агент, мислиш ли ,че помня душо ? Сигурно доста рязко съм ти отговорила, след като не желаеш повече да коментираш. Съжалявам за което. Аз си знам, че обичам да се гримирам с " цветовете на войната" - шегичка, и не всеки би го понесъл, ама здраве да е.
Всъщност,  нямам навик да помня коментари, още повече някъде назад във времето, и още повече пък, евентуално критични такива.

# 535
Няма никакъв проблем, просто аз съм си взела бележка Simple Smile

# 536
Няма никакъв проблем, просто аз съм си взела бележка Simple Smile
Абе човек, не се вдявай, коментирай , няма проблем. Все пак винаги е хубаво да се чуе мнението и на хора ,които от дълги години се занимават с грим.🤗

# 537
  • София
Не е само до цветове, а и до стил, на мен повече ми харесват по-прелетите/бленднатите ти гримове, но виждам, че за други това ти е най-добрият. Браво, че ни споделяш толкова различни визии, повечето не се показваме.

# 538
аз ще си позволя не съвсем положителен коментар, но не с цел заяждане или хейт
харесвам ярките ти цветове, но на първата снимка (няма да я цитирам) окото ти изглежда като в елипса от грим
няма нещо (за мен), което да му придава форма, различна шарено петно
под форма имам предвид нещо подобно - също многоцветно и екстравагантно

# 539
Ния, аз нямам самочувствието на много добра в гримирането. Почти успявам да го правя по усет и чрез това което съм видяла в тубата .На мен ми харесват, колкото и нескромно да звучи. Хубаво щеше да е, да има повече момичета,които показват различни визии. Така само аз да се показвам, става малко скучно.Ето няколко комбинации, които сте виждали , но съм ги събрала в едно
Бубанка, няма лошо, приемам критика.Все пак за пръв път правя подобни шарени истории.Ще се ошлайфам, обещавам.

Последна редакция: ср, 11 яну 2023, 08:31 от Lioness77

Общи условия

Активация на акаунт