Гримиране - идеи и техники. Тема №86

• 68 714
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
Ех, жалко. Беше ми много удобен, отдавна се каня да отида и докато се накная го затвориха…
От доста време искам да си сменя четките за руж/хайлайтър, но все излиза нещо друго и не стигам до тях.

Бях си набелязала четки на Radiant. Някой има ли опит с тях?
Другия ми вариант са тези на RT по препоръка на Агнета.

# 511
Аз също харесвам RT. Мога да препоръчам и NYX.

# 512
Този комплект е страхотен. Взех си го преди около 4-5 години и четките не са мръднали. Гъбата е ужасна, макар, че много хора я харесват за мен е отврат. Взех го от Ремедиум за около 20лв. От тогава не съм го виждала на такава цена:

# 513
RT много ги харесвам. Използвам предимно техни. Имам и няколко на Lolipops cosmetic. И те не са никак никак лоши.

# 514
+ 1 за четките на РТ, имам няколко комплекта, повечето от 2017 г. Вече 5 години ги ползвам без проблем, освен удобни и да достъпна цена, со доста издържливи.

# 515
  • варна
А коя е най - изглаждащата база за под очи?

# 516
А коя е най - изглаждащата база за под очи?
За мен е paint pot на Mac.

# 517
За под очи?

# 518
  • София, Лагера
Много съм впечатлена от хубавите отзиви за Пейнт пот-а. Аз  й дадох шанс цели 2 пъти  (2 пъти съм я купувала във във времето и я пробвах доста пъти, но не се разбрахме)- за мен нИ става!
За мен базите са 24-часовата на МАК и една стара на АртДеко, не помня коя точно, защото от мнооого години ползвам само 24часовата. На АртДеко беше по-бюджетна, не по-малко качествена, но за мен по-трудна за намиране. Беше в бурканче и малко изсъхваше.

# 519
  • варна
Да, база за под очи, предвид разговора от предната страница.

# 520
Момичета, чета ви как обсъждате подробно разни бази за сенки, бази под очи и т.н., аз слагам сенки без база от години и нямам проблем, издържат си до вечерта. От скоро си купих база на Wet and wild ,за да видя аджеба разликата каква е. За мен е никаква, и с база и без база , не ми мърда грима до вечерта.
Другото което ми направи впечатление е, че като гледам в тубата девойките показващи грим уроци, техните бази за очи са едни бели на цвят/виждам как стоят на клепача/, а моята е на цвят почти като коректор и като я разнеса, се слива с кепача. Явно базите са с различни цветове.
Днес така, цвят да има
Пристигнаха ми други две красоти от Bh cosmetics

Последна редакция: пн, 09 яну 2023, 19:35 от Lioness77

# 521
Лъвице, ти имаш съвършена кожа по това което виждам от снимки Simple Smile

Моята е мазна, та ако нямам праймър отдолу нито сенките стоят, а спиралата ми се отпечатва по клепача. Та май си е до кожа нуждата от праймър.
Аз съм доволна от този на wet’n’wild.

# 522
Да, база за под очи, предвид разговора от предната страница.

Звезди, всяка съдържаща силикони и рядка като консистенция ще стане. Наблягам на консистенцията, защото аз не бих си сложила гъстата консистенция на 24-часовата база на МАС в зоната под очите. Колко точно ще изглaжда зависи освен от конкретния продукт, така и от състоянието на самата кожа и от мимиката на конкретната жена - някои от нас имат много активна мимика и с С200 да шпакловаш под очите пак няма да постигнеш същото изглаждане като при жена с неактивна мимика.
Ето още веднъж същата техника:
https://www.popsugar.com/beauty/tiktok-eyeshadow-primer-conceale … periment-48681507

ЕЛФ, например, даже имат продукт, който се казва e.l.f. Cosmetics Hydrating Under Eye Primer. Смашбокс също - Smashbox Photo Finish Hydrating Under Eye Primer, etc.

^^^ a тази кака си ползва праймъра за лице под очите...

Освен всичко е добре да се помни, че по-гъсти и силиконови консистенции под очите могат да доведат до милии, ако се ползват редовно или ако сте предразположени към такива.

Последна редакция: пн, 09 яну 2023, 16:15 от Agent Provocateur

# 523
Днес в по-ексцентрична комбнация . Знам,че повече от тук списващите, са привърженици на грим "без грим", но трябва да има и такива като мен - луди по цветното и ексцентричното, за да има разнообразие

Последна редакция: вт, 10 яну 2023, 18:37 от Lioness77

# 524
Много ми харесваш! Гледам и те и в другата тема! 🙌❤️

Общи условия

Активация на акаунт