Пазаруване от HМ, тема 59

• 41 424
  • 728
  •   1
Отговори
# 705
  • Пловдив
оеsi, според мен пробвай. Винаги можеш да върнеш, ако не стават.

# 706
  • Сливен
Вчера ходих до магазина изобщо нямат голям размер потници,4 потника накръст.

# 707
И сега се пита в задачата, дали да поръчаме на тези 20 % или да чакаме евентуално да пуснат 25 % на отделни артикули?
Как мислите?

# 708
И сега се пита в задачата, дали да поръчаме на тези 20 % или да чакаме евентуално да пуснат 25 % на отделни артикули?
Как мислите?
И аз точно това се чудя, защото имам набелязани два чифта дънки и очаквах да пуснат -25% на дънки и панталони.

# 709
Момичета,
От скоро съм лоялен клиент у не съм много на ясно с нещата. Това намаление от днес еднократно ли важи? Мога ли да купя във физически магазин и след това и онлайн и все така да имам минус 20%? Много благодаря за помощта ❤️

# 710
Как мислите?
Ще пуснат. Това е преЧП, истинският предстои. Все пак пускат първо по-малките въдици , който се закачи, все е файда за тях. Така мисля аз.

# 711
Не е еднократно, но важи за днес. Утре може да е нещо друго. Може в магазин и онлайн паралелно.

# 712
Как са им хавлиените кърпи, плътни ли са?
9.60 за размер 50/70 малко множко ми се виждат 🤔

# 713
Не е еднократно, но важи за днес. Утре може да е нещо друго. Може в магазин и онлайн паралелно.

Важи за днес и утре 23-24.11.
Скрит текст:

Аз лично очакват да продължат с -25% на различни категории. Предишните години винаги на самият ЧП е било -20% дано тази година да ни изненадат с -25% или повече в Петък.

# 714
Как са им хавлиените кърпи, плътни ли са?
9.60 за размер 50/70 малко множко ми се виждат 🤔

Много са. Чакай Сайбър. Blush

За днес и утре са тези 20%. Не бях се зачела. Имах предвид, че не са еднократни, като някои кодове.

# 715
Аз пуснах едни дънки, ползвах и код от върнати дрехи. Ако пуснат друго намаление ще го мисля 😀

# 716
За хавлиени кърпи- твърдо Waikiki, вчера имаха код за -30 и БД.
Хем са пъстри, хем меки и плътни.

# 717
Според мен пускат ранно пазаруване за лоялни клиенти.- т.е.ранен достъп до намалени цени. На ЧП сигурно пак ще е -20%, за всички без значение какъв тип клиент са. Евентуално без изискването за поръчка от поне 40 лв. Но да видим, това са само моите предположения.

# 718
Според мен пускат ранно пазаруване за лоялни клиенти.- т.е.ранен достъп до намалени цени. На ЧП сигурно пак ще е -20%, за всички без значение какъв тип клиент са. Евентуално без изискването за поръчка от поне 40 лв. Но да видим, това са само моите предположения.
Някой , който не е лоялен да провери.

# 719
  • Mostly in my mind
за всички е това намаление. ти за да поръчаш, трябва да се впишеш или регистрираш, с което ти създават виртуална карта и автоматично ставаш лоянен клиент. Аз така си го обяснявам.

Общи условия

Активация на акаунт