Пазаруване от HМ, тема 59

• 41 749
  • 728
  •   1
Отговори
# 120
Имало ли е скоро код за бельо или има смисъл да чакам? Joy

# 121
Онзи ден пуснах поръчна за един бебешки гащеризон - https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0932172016.html. Много странно - на самия модел ми показваше, че няма размера, който исках, но като го отворех през "любими", от там ми позволяваше да си избера размера. Няколко пъти пробвах - като отворя модела няма размер, като отворя любими и от там директно търся размера - има. Както и да е, поръчах го и сега гледам са ми го изпратили. Късмет или бъг, не знам, но го чакам с нетърпение.

# 122
Пропуснала съм новата тема и се чудя какво е това затишие 😄 Чакам код за якета 😄

Някой поръчвал ли е нещо от кашмир и тази материя завалва ли се? Досега не съм имала, цената ме е спирала, но се чудех заслужава ли си?

# 123
  • Mostly in my mind
Не се завална кашмирът. Да, цената си заслужава с две ръце. Нежна и топла материя. Подходяща както за зима, така и за есен и пролет. Simple Smile

# 124
Включвам се да изкажа възмущението си!
Купих на детето потници, на по-предното 20%-тово намаление... да, сториха ми се скъпи, но нали сега инфлация ала бала, реших, че и те са поскъпнали, днес влизам да видя пак потниците, че май ще му трябват още и съм шах и мат, хората явно след "намалението" са си върнали старата цена. Т.е. аз патката, реално съм си ги купила на стандартната им цена, като съм си мислила, че ползвам някакво намаление... разочарована съм май повече от себе си, защото принципно преди да купя нещо го дебна и следя цените, а точно потниците ги грабнах ей така, щото ми трябваха спешно и нямах представа как вървят.

# 125
Ужас.. вече няколко артикула, с увеличени цени преди “намалението”

# 126
Подобна история с тези напълно еднакви комплекти бодита, които и досега стоят на две места с две различни цени 😄

# 127
Специално за бодитата се вижда, че едните са  "conscious choice"

# 128
Да не е и с потниците да става дума за различни артикули с различен състав, и за това - и с различна цена. От скрийншота не виждам първитеу кой номер артикулен са....

# 129
Права е жената, потниците с арт. номер 0686895024 сега са 26,99 ненамалени, а от скрийншота се вижда, че ги е купила на промоция от 34.99 на 26,81
Europa, и аз ги гледах тези потници и играх 5 минути на "открий 5-те разлики" обаче намерих само една - едните са бели, другите white Grinning

# 130
Ами това не е вярно, има разлика в състава и по-точно процентния дял на органичен памук:
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0146706001.html
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1088029001.html

# 131
Вчета пуснах пак една детска поръчка. Малко ме е яд, че не пуснах и нея с намалението.
Това взех с 20-те процента, като карираната ризка я върнах и взех рокличка със същия десен на нейно място. Хубави неща, леко уголемени, което дразни малко.

Сега поръчах тези:

Хвърлила съм око и на един космонавт, но ще занеса първо торба с дрехи за рециклиране.
Чакам си намаление на бельо за възрастни, не ми се купува на редовни цени.

# 132
Днес чак ще взимам ризата, да ѝ видя реалния размер.
По цените къде и как правят промени, не мога да им хвана логиката- писах в темата за едно бельо, че онлайн го видях с 10 лв повече, а от физически магазин взех на по-ниска (не неше намалено, редовна) цена, гледам сега е с цена като в магазините:
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1010215015.html

# 133
Welt Ох колко хубави неща има за момиченца. Не е честно 😅

# 134
Ризата
Скрит текст:

и според мен е уголемена (не помня къде четох отзив, сега пак не виждам в приложението такива за нея, че да проверя, а в сайта не ми се гледа), взех моя размер, но е доста свободна и определено е можело номер надолу. Но цветът е много хубав, ще помисля дали да я задържа (да я нося по-свободна, материята нищо, че е изкуствена, е приятна) или да я връщам. И без това сега няма по-малки номера (че и моя обичаен размер също).

Общи условия

Активация на акаунт