Пазаруване от HМ, тема 59

• 41 748
  • 728
  •   1
Отговори
# 135
Welt Ох колко хубави неща има за момиченца. Не е честно 😅
Аз след 2 момченца сега съм с трето момиченце и направо съм в рая с тези дрешки.
Welt, четвъртия комплект и аз го поръчах, сега много ми харесаха клина и пуловера от новата ти поръчка. На мен ми допада, че са уголемени, но пък малката върви по-едра и са й идеално.

# 136
Здравейте! Искам да попитам, на каква стойност е ваучера който предоставят за занесени в магазина стари дрехи за рециклиране? И с каква валидност е? Благодаря!

# 137
15 процента е отсъпката и важи за един артикул. Не съм сигурна за валидността обаче.

# 138
Омг, 5% по-малко органичен памук 😄 признавам, спрях сравнението на 100% памук и при двата вида боди-потник, детайлите съм пропуснала 😄
Аз май вече купувам основно за една година напред и чакам големите разпродажби. Бебешките комплектчета, които сега са на 26-27лв ги взех на половина и сега някак не ми се дава повече 😄 От летните разпродажби взех направо за следващото лято.

# 139
10% е отстъпката. Не помня до кога важеше, че ги използвах, но мисля, че е 6 месеца.

# 140
  • Бургас
Нали бяха 10% ваучерите? Моите талони поне са по толкова. И са само за не намалени.

# 141
Извинявам се за объркването.
Ама за назидание ме разочаровахте с тези десет процента. Grinning

# 142
Да не е и с потниците да става дума за различни артикули с различен състав, и за това - и с различна цена. От скрийншота не виждам първитеу кой номер артикулен са....
Един и същ артикул е, дори сега като вляза в поръчките си и кликна на уж "намалените" потници, които са били 34,99 , сега цената им е 26,99лв.
Горната снимка е прясна от сега, а долната от поръчаката ми при "намаленията" 20%

# 143
Е, били са по-евтини с 18 стотинки на намалението... Grin Аз разбирам търговски трикове, ама такива, че да не вадят очите на хората, а то... като за клиенти-глупаци! Много е обидно.

# 144
Много кофти. Аз не бчих се посвенила да им пиша един имейл, ако не помогне, няма да навреди пък....

# 145
Отдавна не са по 15% ваучерите за дрехи. 6 месеца важат и са само онлайн. Хартиени не дават вече.
Феникс, колко струва тази риза? Че дъщеря ми си купи подобна, сребриста обаче. 25 лв. била. И нали е калпазанка, платила я на редовна цена, понеже тя няма профил. Ама и аз съм патка, звъня ми от магазина, хич не се сетих да пратя скрийншот на картата. И ваучер от дрехи имам даже, но той е от старите, хартиен.

# 146
Отдавна не са по 15% ваучерите за дрехи. 6 месеца важат и са само онлайн.
Дънки на мм купих като връщах торбите и момичето на касата ми чукна ваучер за 10%, подарък от нея, така че явно има и някакви в магазин, но може да не се водят от върнати дрехи. Маркира си картата, която ѝ виси на врата, може да са някакви за служители

# 147
Хахахх, ами 27 и нещо идваха с 20% намаление, но ползвах и 5лв. ваучер. И затова се виждат тия 18ст.
Доста подло, от много време пазарувам от сайта и не съм попадала на подобни тарикатлъци, ако не ги бях изпрала, щях да им ги върна, а и детето вече ги подноси.😀

# 148
Дева, в сайта редовна цена 29.99 лв., за лоялни клиенти-17.99. Пише блуза, но де факто е риза (или аз поне така функционално я виждам).

# 149
  • Пловдив
Здравейте. Чудих се къде да попитам и реших в тази тема, защото доставката е с Еконт.
Мъжът ми е поръчал продукт с плащане на доставка от друг сайт, но се налага да го откажем. Трябва ли да плащаме, за да го откажем?

Общи условия

Активация на акаунт