Къванч Татлъту 💙- Yakamoz S-245/ минали и бъдещи проекти, партньори-103

• 35 634
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте и успешна седмица!
Благодаря за кафето и споделеното! Green Heart

Пепи, Айра, разбира се, че детството е важно за разбирането на всеки човек – „първите седем“. Но детството в институция, особено такава, в която децата са оставени с отказ на родителите от родителски права и чакат евентуално осиновяване или родителите са починали, е различно от детството в семейство. Преди да им се случи каквото и да е, тези деца вече са получили голям удар от това родителите им да не ги искат или да са се срещнали със смъртта. Такова е началото на историята в „Дръзки и красиви“: Тахсин, Хасан, Адалет, Ръза – централни герои и важни събития тръгват от такъв дом и това бележи продължението на историята. 

Последното изречение в анотацията за „Последно повикване…“  ми звучи неясно: Ню Йорк е мястото, където са двамата герои, или пък двамата герои изследват любовта, брака и лоялността такива, каквито са те в Ню Йорк?

Разговор може да се води или поне да започне само по принцип, повод може да дойде от филм, изпълнител – нещо вдигнало шум в момента и за такъв разговор не са необходими конкретните истории на двамата герои или поне не в началото. По-нататък може да пренесат разговора или мислите си и върху своите истории. Откриването на общи  принципи могат да ги сближат и да направят от непознатите познати.
Пп: Ние сме добре, подругите пишат вече поезия -  микс от подхвърлените трохички от Ню Йорк и рекламите на колите. Grinning

Виждам, че сте подредили по календара кой филм кога – не остана време.

Фенче, ти си един истински фен!
Благодаря за специалната за мен снимка, ще си я сложа в специална рамка. Yellow Heart

# 571

Привет момичета Hug Пепи, Фенче Kissing Heart
заредили сте с кафенца Coffee
Мерси за снимките от интериорната дизайнерка, която е близка на Башак, май е съпруга на братовчед й.
бялото диванче е идеално за Курт Ефе Grinning
пак сте гадали какво ще се случва в Последното повикване.... Wink
Цитат
Знам, че премиери на филмите на Нетфликс няма, като че ли и фотосесии с интервюта, но в случая събират една легендарна двойка, дано има промяна в политиката на Нетфликс.
според мен ще се случи- ако някое списание се заинтересува и Берен и Къванч се съгласят на фотосесия, едва ли зависи толкова от НФ.
Цитат
Оооо, нямам нищо против единия филм да е януари, другия февруари, а междувременно и сериала по телевизията да почне.
аааа по-леко с желанията, че ще искате и превод Wink, а на мен се пада организацията.
Ваня Hug
Цитат
Преди да им се случи каквото и да е, тези деца вече са получили голям удар от това родителите им да не ги искат или да са се срещнали със смъртта. Такова е началото на историята в „Дръзки и красиви“: Тахсин, Хасан, Адалет, Ръза – централни герои и важни събития тръгват от такъв дом и това бележи продължението на историята.
така е Hands Plus1
сетих се колко беше силна сцената, когато Тахсин отиде в заведението на истинския си баща и разбра, че майка му е умряла.
За мен това резюме на Последното повикване....... си звучи неясно и няма много смисъл да се гадае какво е искал да каже автора/ за филма.
иначе с подругите не можем да се сравняваме Stuck Out Tongue Winking Eye
...............
а за Фреди Меркюри-въобще не съм учудена , че е получавал критики по време на кариерата му, хора всякакви-консервативни, критикари.

.........................

здрава и успешна седмица Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: пн, 28 ное 2022, 13:59 от Airra

# 572
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за реакцията и споделеното!!!
Обаждам се от преинсталираното лапи.
Докато стане ..., и докато си вляза в акаунтите, ... голям зор.
Проверки, .... и ... Та да ви кажа, че за слагане на субтитри,
от моето географско положение, е невъзможно.
Много ме следят и едва влязох във фурната за кивчета.

В шкафчето още не съм влизла, но и от архива вадя трудно

Лека вечер, дружки!!!

# 573
Привет, мили дружки! Hug Благодаря ви за всичко споделено! Kiss
Не остана много време, все ще дойде и нашия час за гледане! Времето лети, ей го къде е януари. За превода ще го мислим, те само да ги излъчат.
Диве, жалко! Ей това най - много ни затруднява, Айрето Heart Eyes пак ще трябва да моли Евето ...

Ванче, Kiss
Цитат
Благодаря за специалната за мен снимка, ще си я сложа в специална рамка. Yellow Heart
Цитат
Фенче, ти си един истински фен!
Да, и то заклет Smile През повече от половината ми живот и завинаги! Heart
Пепи, права си, но нека все пак не забравяме, че говорим за модата от 70 - те години Smile
 Айре Heart Eyes
Цитат
а за Фреди Меркюри-въобще не съм учудена , че е получавал критики по време на кариерата му, хора всякакви-консервативни, критикари.
Скрит текст:
Така е, но проблемът е там, че пресата го почна още в самото начало, когато тепърва се опитваха да пробият и беше още никому неизвестен млад певец, нямаше пари, и си живееше под наем мирно и тихо с Мери. Затова си мисля, че го бяха нарочили само защото не беше англичанин, а и дръзваше да се облича по този необичаен за това време начин на сцената, просто нямаше никакви други причини да го плюят тогава, не знам.  А когато станаха известни по цял свят, тези същите го преследваха за интервю, но той ги режеше и даваше такива само на определени журналисти, за които знаеше, че няма да преекспонират думите му. Много простотии се изписаха след смъртта му, всеки втори започна да пише книги за него, появиха се  " много близки " приятели, а само близките му и тримата от групата знаят какво е било всъщност. Много опровержения на разните там слухове чета напоследък, доста хора вече твърдят, че той не е имал физическата възможност и време да прави щурите купони, за които се носят легенди, от студиото на турне, след турне отново в студиото, така се създава то такова музикално наследство, с наркотици и вечни партита Stuck Out Tongue Closed Eyes Да ви прилича Фреди на наркоман случайно ? Дали един наркоман ще има силите да пее в движение два часа и половина ?  Или да работи с часове в студиото ? Та той дори цигари пропуши чак в средата на 80-те! И не твърдя, че не е ползвал кокаин , ползвали са всички, но от време на време, но това не е наркомания. Че той щеше да умре тогава много по-рано Smile В последните години на много места срещам дори твърдението, че е заразен съзнателно, дори посетих наш театър, постановката се казваше " Как убиха Фреди Меркюри ? Thinking Ето и къде го четох , това е само една от подобни статии, ако ви е интересно
https://thebulgariantimes.com/%d0%ba%d0%b0%d0%ba-%d1%83%d0%b1%d0 … 1%8e%d1%80%d0%b8/
Каквото и да е било, свършено е, него го няма! Cry
Ето още малко истории
Скрит текст:
Вижте кой е присъствал на концертите им в Аржентина Smile

Цитат
Роджър Тейлър първи забеляза разлика във Фреди в края на 1986 г. "Фреди е много различен в последно време.“ Другите коментират, че той трудно е можел да седи на едно място: непрекъснато тревожен, нервен, кръстосва ту единия, ту другия крак. След двата концерта на Уембли, Queen изнасят един концерт в Манчестър и след това пътуват до Германия и Австрия, преди да изнесат историческия концерт в Будапеща на 19 юли, който остава най-мащабният концерт на западна рок група в комунистическа Европа. По време на акустичната част на концерта Фреди и Браян изпълняват традиционна унгарска песен, като Фреди четеше текста от дланта си. Изпълнението беше високо оценено от многобройната унгарска публика. От кадрите от представлението обаче ясно се вижда, че Фреди изглежда уморен. Слизайки от сцената, Фреди беше попитан от унгарски репортер дали това е началото на едно дълго приятелство с Унгария и той отговори с думите: " Ако съм жив, ще се върна.“ Въпреки, че това изглеждаше достатъчно невинно по онова време. След един концерт във Франция и три концерта в Испания, те се върнаха в Обединеното кралство за най-големия концерт от турнето и това се оказа последното шоу, което някога ще направят заедно. Над 120 000 фенове дойдоха, за да гледат изпълнението на Queen в Knebworth Park на 9 август 1986 г. Queen забавляваха тълпата с набор от 26 песни, който включваше почти всичките им хитове и завършвайки с Фреди, който излезе да се поклони, облечен в кралска роба и корона. Те със сигурност както винаги излязоха със стил. Може би Фреди е усетил неизбежността по време на това шоу, която може да е започнала да се проявява по време на турнето, да е разбрал, че края на пътя наближава. Беше прекарал голяма част от обиколката необичайно сдържан. И докато беше наблюдавано и коментирано, никой от групата или антуража на Queen не заподозря нищо. Но знаците бяха там. След един от концертите в Испания след който дори се скара с Джон, Фреди се изпусна с коментара "Не възнамерявам да се занимавам с това вечно. Това вероятно е последният път.” Също така излизайки от сцената след шоуто на Knebworth, Фреди промърмори на Брайън " О, не мога повече да правя това, по дяволите, цялото ми тяло е разбито от болка.“ " Но, той обикновено казваше такива неща в края на турнето, така че не мисля, че го приехме на сериозно.“ припомня си Брайън. По-внимателното разглеждане на снимките на Фреди, пеейки в Knebworth, изглежда показват симптоми, характерни за хора, заразени с ХИВ. " Изиграхме последните си концерти с Фред през 1986 г.“, спомня си Роджър, "въпреки, че по това време никога не съм подозирал, че това ще са последните ни концерти, никой от нас не го очакваше. Никой от нас не можеше да предвиди, че той ще се разболее и ще умре толкова скоро. Само Фреди знаеше. Той изигра последния си концерт пред 120 000 фенове. Това беше идеалният начин да се спусне завесата на царуването на Queen като най-доброто изпълнение на живо в последно време.
Цитат
17 ноември 2000 г. – Фреди Меркюри посмъртно e награден със златна статуетка за "Freddie Mercury Solo“ за продажби в Обединеното кралство.
Когато Фреди Меркюри почина през ноември 1991 г., той остави след себе си маса записана работа, обхващаща 20 години. По-голямата част от архива му естествено се отнася до 15-те студийни дългосвирещи плочи и 700 концерта на живо, записани с Queen, но Фреди записа и два солови албума, няколко сингъла извън албуми и гостувания в множество проекти на приятели. Добавете към това материала, който той продуцира, копродуцира и съавторства за други артисти, и наследството става много по-голямо и по-разнообразно, отколкото би могло да се очаква.
Невероятният, окончателен "Freddie Mercury: The Solo Collection“ беше издаден на 23 октомври 2000 г. Той включва 10 CD и 2 DVD диска, представени в луксозна книга с твърди корици от 120 страници!
Ето какво беше споделил Фреди Меркюри за соловия си албум :
"Вложих сърцето и душата си в този албум. Има някои много трогателни балади - неща, свързани с тъга и болка, но в същото време има и няколко лекомислени и насмешливи, защото това е моята природа. Отдавна исках да направя солов албум и останалите от групата ме насърчиха да го направя. Исках да покрия такива неща като реге ритми и направих няколко неща със симфоничен оркестър. Има много богат звук и е много бийт ориентиран. Мисля, че се получи много естествен албум и се надявам хората да харесат гласа ми."
Цитат
" I Want To Break Free ", написана от Джон Дийкън, имаше огромен успех в повечето страни на света, зае 3-то място във Великобритания, но намери смъртта си в САЩ, основно благодарение на видеото, в което четиримата участници от групата прави пародия на най-дългата  британска сапунена опера " Коронейшън стрийт", в която всички са облечени с женски дрехи, като на героите от сериала. Фреди задминава всички в ролята на домакиня от типа Бет Линч с мустаци. Фреди планира да ги обръсне за снимките, но режисьорът Дейвид Малет го убеди да не го прави, тъй като ще бъде още по - смешно да се види Фреди в пола с мустаци. " Сигурен съм, че всички смятаха, че това беше моя идея, но в действителност това не беше така. Това му хрумна на Роджър, и по - скоро останалите трима се напъхаха в своите рокли по-бързо, от каквото и да е друго. Въпреки това носенето на перука и изкуствени гърда беше твърде много за американската публика. "Мисля, че това е най - хубавото ни и забавно видео до сега"  — каза Фреди, — " Във всеки случай и до ден днешен ме кара да се смея всеки път, когато го видя, а съм го гледал много пъти. Радвам се, че го направихме. Хората бяха много поразени от факта, че ние можехме да се шегуваме и да отделяме време за такива неща, и при това оставаме добри музиканти. В Америка това изобщо не се прие, защото там нас и до сега ни смятат за тежки рокери, мачовци. Те отреагираха: " Какво си мислят, че правят моите кумири, обличайки се в рокли ?" В повечето неща, които правим, има елемент на най - голям риск, и аз мисля, че нашите най - верни поклонници знаят, че можем да измисляме всевъзможни нелепи неща. Някои от тях ще работят, а някои няма, но аз мисля, че останалата част от групата ще подкрепи моето мнение по този повод ...  че, не ни интересува. Ние правим това, което искаме, и това или се приема, или не ". Източник: Живот, смърт и наследство - Фреди Меркюри, Somebody To Love, Мат Ричардс и Марк Ленгторн.
Цитат
ИСТОРИЯ НА QUEEN - 20 ноември 1975 г
Премиерата на видеоклипа „Bohemian Rhapsody“ е в „Top Of The Pops“ на BBC.
Промоционалното видео за “Bohemian Rhapsody” е показано на “Top Of The Pops” за първи път. Той е режисиран от Брус Гауърс, който преди това режисира кадрите от концерта на Rainbow година по-рано.
" Винаги казвам, че шест минути промениха целия ми живот. Това беше и най-големият риск в кариерата на Queen. Никога не знаехме до вечерта на шоуто дали ще го пуснат по телевизията. След като се излъчи, промени всичко в музиката и начина, по който групите започнаха да се отнасят към видеоклиповете.
Всички бяха много концентрирани. Нямаше никакво его, с всички тях наистина се работеше лесно. Фреди беше истински професионалист и знаеше точно какво иска.
Всичко беше подготвено като за тяхно турне,така че, те се представиха както биха го направили пред публика – и изглеждаше така, сякаш наистина бяха.
Бюджетът беше £3500 и мисля, че £500 от тях бяха мои. Не получавах комисионна и бях просто нает служител на свободна практика.
Всъщност не знаехме колко струват нещата в онези дни, тъй като не бяхме свикнали да правим видеоклипове. Нямахме представа дали £3500 е евтино или не.
Ако знаех колко голяма ще бъде пистата и ако имахме повече пари и повече време, щяхме да направим нещо, което да е много по-добро от това, което беше. Bohemian Rhapsody е пионер в музикалния видеоклип. Музиканти са опитвали и преди, но те не са имали въздействието, което постигна Queen.” (Брус Гауърс, Sunday People)

Хубава вечер, дружки! Hug

Последна редакция: пн, 28 ное 2022, 23:48 от queen_fenka

# 574
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Добро утро 🍀☕

Айре, забравих вчера да пиша, видях кои са сериите от Сблъсък, които е снимал режисьора на Семейството. Хубави са, има от всичко, екшън сцени, мрачни сцени, любов, хумор... и много красив Къванч.
Вчера и режисьора на Последно повикване за Истанбул беше качил видео, в което е говорил за Къванч и Берен, за снимките на филма, Фени после може да качи превода.
Попадна ми и това

Да видим какъв мафиот ще бъде Къванч. Интересно дали образа му ще претърпи трансформация от лош към добър герой.

Айре, та нима няма да има списание, което да не иска да снима Къванч и Берен?!
Всички са наясно каква бомба ще бъде това. Но като знам, че за Празника на влюбените имаше само едно интервю и то в много специализирано списание или вестник ми е трудно да преценя това политика на продуцента ли беше, на режисьора ли или на Къванч.
Всичко е много объркано, защото по време на снимките на Празника на влюбените ни обсипаха със снимки, при пускането му почти нищо. За Телец си е все още пълна мистерия. За Последно повикване за Истанбул имахме нещичко, но какво ли ще последва при премиерата 🤔

Хубав ден ви желая 🤗🤗🤗
За мен днес ще бъде много дълъг и натоварен.

# 575
Привет, дружки! Hug

Пепи, благодаря за споделеното и ЛС! Kiss
Готово!
Цитат
Гьоненч Уяник говори за нашия филм.
Свободен превод:
Гьоненч: Снимах много импровизирани сцени с Берен и Къванч...
Въпрос: Защото Берен и Къванч са свикнали един с друг?
Гьоненч: Буквално.
Въпрос: Доколко Берен и Къванч владеят английски?
Гьоненч: Берен говори много добре, Къванч също говори добре.
Въпрос: Вярно ли е, че Башак замина да контролира Къванч?
Гьоненч: На тях неотдавна им се роди син и те се опитват да прекарват повече време заедно. Затова Башак наистина дойде на снимките със сина си.
Въпрос: Кенан също ли долетя да провери дали там всичко е наред?
Гьоненч: Не, Кенан го нямаше.
Въпрос: Има ли секс в турския Netflix? Разрешени ли са снимки на откровени сцени?
Гьоненч: Аз напълно свободно снимам такива сцени, така, както ги виждам и искам, например в " Дар " заснех секс сцената, така, както поисках, и никой не ми каза нищо.
Въпрос: Хората очакват някакви емоции, пишат ли подобни поклонения ?
Гьоненч: Разбира се, какво ли не пишат. Пишат например, че Хилял е трябвало да снима Къванч и Берен заедно.
Въпрос: Надяваме се, че и ти си ги снимал ?
Гюненч: Разбира се!
Въпрос: След първия сезон на "Забранена любов" Къванч започна да печели добре и напълня, бузи отгледа, подути и зачервени. Но тогава разбра, че това не може да продължава и се събра.
Имам чувството, че фенките на Берен в онази група, дето са се събрали всички луди за връзване, нарочно са подбрали само най-тъпите въпроси от този разговор с Гьоненч Smile За Башак е ясно, не ме изненадаха Smiley Но най-смешно ми беше това, че Киво едва в ЗЛ започнал да заработва добре и за това е напълнял Stuck Out Tongue Closed Eyes Че те арабите още след Перла му предлагаха по 2 000 000 долара за една фотосесия, ама къде ще го знаят тези двамата, нямам идея кои са. Аз пък що не помня Киво да е бил на финала на ЗЛ чак толкова бузест, той действително напълня, предполагаемо заради ролята на Секиз, ама чак пък толкова Stuck Out Tongue Closed Eyes

Явно са се шегували като ги гледам сега на видеото Smile Мисля, че доста повече неща разказа за филма Гьоненч Thinking Дали ще има продължение ? Thinking

https://vk.com/last_call_for_istanbul?z=video-214632491_45623925 … 9c930082bd4fee43a

Имайте хубав ден! Hug

Последна редакция: вт, 29 ное 2022, 11:20 от queen_fenka

# 576
Фени, благодаря 😍
И аз предполагам, че има още. Би трябвало да има качено това видео в you tube  и може би там да се види ако има превод, но късно се сетих 😜
Сега изчезвам.

# 577

Честит първи сняг Nature Snowflake
Фенче Kissing Heart, благодаря за превода!!

не съм го гледала цялото, може и американките да преведат.

И Йозге, говори за сериала.....

https://www.birsenaltuntas.com/dizi/ozge-ozpirincci-acikladi/12111/

Пепи, лек да ти е деня!! Hug
ще дописвам.....че ми изникна нещо.

# 578
Пепи, Айре Heart Eyes благодаря ви за споделеното! Kiss При нас още няма сняг, вчера попрехвърча малко, но веднага се стопи.
Пепи, дано преведат още нещичко, но се съмнявам Smile Пожелавам ти лека работа! Two Hearts
Айре Heart Eyes благодаря за двете видеа! Kiss
Ето какво са превели италианките за Йозге :
Цитат
Özge Özpirinçci обясни: Снимаме нов сериал с Kıvanç.
Özge Özpirinçci и Kıvanç Tatlıtuğ работиха заедно в сериала на Netflix "Yakamoz S-245" миналия сезон. Двамата известни актьори сега ще се срещнат за втори път в сериала "Айле". Özge Özpirinçci, който беше засечена в Yeniköy вчера, потвърди новината, че ще започне нов сериал.
  Özge Özpirinçci, попитана дали ще започне телевизионния сериал „Aile“ с Kıvanç Tatlıtuğ“, отговори: „Да, надявам се... Няма да получите много информация от мен, ще се видим в бъдеще“.

# 579
Изгледах цялото видео с Gönenç Uyanık-с автоматични суб-ри, които са ужасни, но общо взето това, което са превели рускините е май всичко което говори за филма, Къванч и Берен. Питаха го тия  двамата - как ще свърши филма и Гьоненч избухна в смях, много  е готин, предполагам добре и забавно са работили с него.
накрая като го прегърнаха, каква физиономия направи Laughing

Фенче Kissing Heart
Цитат
Но най-смешно ми беше това, че Киво едва в ЗЛ започнал да заработва добре и за това е напълнял Stuck Out Tongue Closed Eyes Че те арабите още след Перла му предлагаха по 2 000 000 долара за една фотосесия, ама къде ще го знаят тези двамата, нямам идея кои са. Аз пък що не помня Киво да е бил на финала на ЗЛ чак толкова бузест, той действително напълня, предполагаемо заради ролята на Секиз, ама чак пък толкова Stuck Out Tongue Closed Eyes
да, голяма тъпотия Hands V, Киво след 1 сезон на ЗП- вече с дългата коса си беше най-готин Heart Eyes, а накрая се промени леко заради Секиз.
Йозге, каза, че са били на почивка в Бодрум около месец, потвърди за сериала, имаше въпрос дали Къванч я е избрал за ролята, нещо подобно, не разбрах какво отговори.
А за помощта за субтитрите, вече ми е малко неудобно
...................
Пепи, мерси за инфото за новата актриса Yüsra Geyik, която ще играе сестра на Йозге/ Девим
има я и тук.
https://www.imdb.com/title/tt21764804/?ref_=nm_flmg_unrel_2_act

игра и в Момичето.... за Мелиха.

Честно казано не ме интересува особено какви снимки, интервюта, фотосесии ще излизат покрай филмите- важно ми е самите филми да са 💣🔝

хубав следобед!!

Последна редакция: вт, 29 ное 2022, 15:38 от Airra

# 580
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за споделеното и новините!!!
Ей, всички са доволни от снимките в NY.
Дано този голям интерес да ги накара
по-бързо да покажат Последното ... ,
че да натрият носовете на  "лудите фенки на Берен".

И инфото за Семейство все по по  става ...
Относно Йозге много добре ми се получи,
че я харесах в Якамоз, без да съм я гледала преди.
А колкото до превода, само да не ме набиете, пак ще припомня идеята
да се слага като текст тук в темата.
И други са го правили във форума. Все някой може да се навие.
Разбира се, че Еванджелин е най!!!

Омитам се, че мачвете започват, дружки!!!

Последна редакция: ср, 30 ное 2022, 10:54 от * Diva *

# 581
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Добро утро

Още нямаме и ние сняг, но е достатъчно студено.
Значи вече официално може да приеме ,че Йозге ще участва в сериала.  Снимката, качих и с другата актриса,която беше от страница в ИГ , която днес не мога да открия.  Но имаше описание за Девин, която ще има страстна любовна история с героя на Къванч. Ще видим дали така ще бъде, но аз лично знам  подобна история. Закъсах с моята техника и аз. Не мога да си вляза в телефона от снощи и сега пиша от стария, добре,че поне за тук си помня паролата иначе никъде не успявам да вляза. Довечера ще се оправям.  Ще чакам новини от вас.
Хубав ден ви желая.

# 582
Привет, дружки! Hug

Благодаря ви за споделеното! Kiss
Айре Heart Eyes благодаря! Kiss Абсолютно, във втори сезон беше най-готин Бехлюл, този явно е имал предвид финала, ама се е унесъл Sweat Значи няма друго за филма ? Е, добре. Не зная с филмите по Нетфликс кога ще ни зарадват, но поне сериала скоро да започне! Много ми липсва вече Киво на екрана ...
Да, то си е за неудобство вече ... Ще го мислим, ще моля Тери в краен случай, макар, че не зная тя вече дали има интерес, изчезна тотално Thinking
Диве, ние лесно ще слагаме текста тук, но не е същото ...
Колкото до лудите фенки на Берен / без кавички / дано Киво им натрие носовете в ППИ, задето писаха толкова глупости за неговата визия само от две снимки Smile Явно е, че не са гледали нищо с него след ЗЛ, за да пишат подобни глупотевини Thinking Или очакват да видят отново Бехлюл Stuck Out Tongue Closed Eyes Няма как да стане, тя и Берен вече не изглежда като Бихтер, нищо, че е младолика , годините си казват своето, но това не значи, че не изглеждат и двамата прекрасно.

Пепи, а, дано има някакви новини! Ще видим дали ще има страстна любовна история по тв- то Smile Дано!
А аз продължавам с още неща за ФМ
Скрит текст:
Цитат
"Изключения от правилото за "живо“ изпълнение или инсценирани студийни видеоклипове бяха за "We Will Rock You“ и "Spread Your Wings“. И двата видеоклипа бяха заснети заедно на територията на новопридобития имот на Роджър. Тъй като технически имотът все още не беше негов и той нямаше още ключове, продавачите ни разрешиха да използваме земята, но не и къщата. Или дори тоалетните, доколкото си спомням...
Гъст сняг покриваше земята, беше мрачно и много студено, което не се хареса на Фред. Докато видеозаписът се финализираше и между дублите, Фред се топлеше с бренди в своя Rolls Royce, паркиран удобно на алеята. Искаше да носи ръкавици, но нямаше налични. Като на шега му предложих моя чифт за товарене на камиони. Те бяха стандартен проблем за стилния роуди по това време. Американски ръкавици за родео от светлобежова мека кожа, с шнур за пристягане на китките. Моите бяха много мръсни, пръстите бяха лепени с тиксо и на двете  с дебел черен флумастер, за да се избегне объркване на собствеността, беше написано „RATTY“. Фред с благодарност прие предложението ми и ги носеше на видеото.“ Питър „Рати“ Хинс

Цитат
" Мисля, че всички останали членове на Queen биха се съгласили, че тъй като работим заедно толкова дълго, сега се познаваме инстинктивно. Дори пиша песни по отношение на Queen. Когато пиша, имам в главата си какво могат да направят другите и това се използва като ориентир. Понякога пиша, знаейки, че ще бъде трудно за всички. Това е моето предизвикателство; Знам точно на какво е способен басистът, китаристът и барабанистът и подобни неща. Но да работиш с друг утвърден артист, както направихме с Дейвид Боуи, работиш от първа фаза и това е голямо предизвикателство. Не знаете по какъв начин да пишете, не знаете какъв вид агресия ще получите, какъв вид комплимент ще получите или какъв вид разбирателство ще постигнете. Така че, когато работите с други хора, най-добрият начин е просто да отидете там и да го направите. Ако избухне искра, имате го, в противен случай просто го забравяте. Фреди Меркюри.
Цитат
Дейвид Боуи ни разказва за "неговия“ Фреди, няколко думи, но казани от приятел, означават толкова много: "От всички пеещи рок Фреди беше гаечен ключ над всичко. Той отиде над и отвъд. И разбира се, винаги ще се възхищавам на мъж в чорапогащи. Видях го на концерт и си помислих, че той е човек, който може да държи публиката в дланта на едната ръка. "

Цитат
Интервюиращ: Когато се изправите пред аудитория от около 300 000 души, плашите ли се от размера на тълпата?
Freddie: „Не, колкото по-голям, толкова по-добре, във всичко. Искам да кажа, че всеки, който иска да бъде звезда, иска да играе с най-голямата публика. Всеки иска да играе с най-голямата публика някога. Искам да свиря пред толкова много хора, и колкото повече, толкова по-добре, защото моята музика не е канализирана в никоя категория. Искам всички да я слушат. Не пиша музика само за японци или само за германци, тя е за всички. Музиката е без граници, знаете, и аз не съм елитарист или каквото и да е това. Не искам песните ми да се слушат само от определена интелигентна квота, просто искам да се слуша от всички, защото музиката е за всички, това е международен език и това е начинът. Така, че що се отнася до мен, бих искал целият свят да слуша музиката ми. Бих искал всеки и всички да идват да ме слушат и да ме гледат, когато свиря"

Прекрасен ден, нищо, че е студено Kiss

Последна редакция: ср, 30 ное 2022, 11:14 от queen_fenka

# 583

Привеет!! Hug

Пепи, успех с техническите неволи!! Hands Plus1
Диве, честита ви победа! Hands Plus1
Фенче Kissing Heart да, чакаме тв. сериал, още не мога да повярвам...Wink
иска ми се да обявят имена на още силни/добри актьори-мъже.
а лудите за мен са фенки на ЗП, ББ, Къванч и Берен, които едва ли не още ги чакат да се съберат в реала Trollface
ВК има групи само за Берен, аз там някакви фрапиращи глупости не съм срещала.
Цитат
Колкото до лудите фенки на Берен / без кавички / дано Киво им натрие носовете в ППИ, задето писаха толкова глупости за неговата визия само от две снимки Smile Явно е, че не са гледали нищо с него след ЗЛ, за да пишат подобни глупотевини Thinking Или очакват да видят отново Бехлюл Stuck Out Tongue Closed Eyes
явно не съм го чела, пропуснала съм някоя руска умна мисъл Smiley

снимка, която не  съм виждала, от времето на ХС

Socipol Puan
30/11/2022 [ Kişi ] Top

........................
от Башак
отиват на РД на дъщерята на Йозге

Да им е жива и здрава!

Последна редакция: ср, 30 ное 2022, 16:02 от Airra

# 584
Айре Heart Eyes благодаря за споделеното! Kiss Доста неща си намерила, браво!
Мисля, че написах коя определена група имах предвид, не всичките почитателки на Берен. Разбира се, там също има здравомислещи, заради това не съм ги отсвирила и тях. На бас, че хейтърките отново ще си намерят "работа " на ръчичките и езиците с тази нова публикация на Башак Stuck Out Tongue Closed Eyes
Да е жива и здрава Мерджан! Heart

Лека! Hug
Добро утро, дружки! Hug

Всяка година се питаш кога пак стана Декември ...
Декември е уют, кори от портокали, пукащи дърва, запалени свещи, червено вино, понякога розе, тихо пиано, вълнен шал и дебели чорапи, първи сняг.
Декември е грижа.
Внимание и мисъл към любимите ти хора, подаръци, изненади, срещи, топло мляко с канела, писма и картички, очакване.
Декември е искри и фойерверки, блясък по улиците, в очите, светлини.
Декември е  (равно)сметки.
Разплащаме се с 365 дни случвания и пропускания, всичко онова, което сме можели да бъдем, а не сме , всяка неказана дума и закъснял жест, онзи телефонен разговор, който пропусна, пътуването, което не направи, работата която не прие, думите които не каза.
Декември е обещания.
Наравно стари и нови, да бъдем по-добри, по-щедри, по-благодарни, да мечтаем повече.
Декември е поглед навътре.
Носталгия по детството, по това какви бяхме, какво търсихме, в какво вярвахме, по приказки и щастливи начала,не краища, по онова утре,което все търсим и все не стигаме.
Декември е всичко в едно.
Най-студения и най-топлия месец, най-пълния с хора и най-самотния, едновременно край и ново начало, прошка.
Декември идва и си отива като сън. ВСЯКА ГОДИНА СЕ ПИТАШ КОГА ПАК СТАНА ДЕКЕМВРИ. Никога няма да разбереш. Декември е вселена. Да бъде Щастлив ви желая 🌞 Flowers Four Leaf Clover

Хубав декемврийски ден ви пожелавам, мили дружки! Hug

Последна редакция: чт, 01 дек 2022, 10:03 от queen_fenka

Общи условия

Активация на акаунт