Къванч Татлъту 💙- Yakamoz S-245/ минали и бъдещи проекти, партньори-103

• 34 792
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
Добро утро! Green Heart
Добре дошъл декември! Christmas Tree

Благодаря за всичко!
Коментирали сте това, което и на мен ми направи впечатление, но - каквито са някои от въпросите на журналиста, такива са и някои от феновете - все едно от тяхно име ги е задавал и глупостите се въртят в кръг до безкрай. Каквото и да е отговорил Гьоненч, журналистът си продължава: „Кенан също ли…“ Grinning
Чудесно е клипчето от приятел на Хилял в поста на Дива!
Продължавам с „Дръзки и красиви“, още малко.
Сняг при мен засега само на Черни връх и на снимката с Къванч.
Тази година може да ги видим заедно с Курт Ефе пред снежния човек? (Да, но пък тази година може да няма сняг в Истанбул...)
Желая ви изпълнен с топли надежди зимен ден!

# 586
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Да, дойде и декември. Но пък каква година мина за Къванч и Башак само. Живи и здрави да са,  а и ние, защото ни очакват много и интересни неща.
Ето, че и дъщеричката на Йозге стана на годинка. Башак е много сладка на снимката. Майчинството я подмлади и като, че ли промени към още по - добро.
Бирсен пише, че очаква какво ще пуснат Дисни плюс с турски продукции. Може би ще имат и те презентация. Да видим дали ще покажат за Организирани работи. Имам и въпрос, ако Къванч снима там, това означава ли, че е подписал договор с тях? Как мислите?
И аз много се радвам, че Къванч се връща на тв. Видях, че сериала на Елчин е с добри първи рейтинги, дано този път и провърви, че след Сблъсък нищо не и потръгна както трябва. Всъщност в този сериал участва и Седеф , така че имаме две бивши колежки на Къванч.
Фени, убедих се, че всеки актьор или актриса има луди фенки.
Важното е ние да не минаваме границата на нормалността.
Хубав ден ви желая 🤗🤗🤗

# 587
Привет дружки! Hug

Здравей Декември!! People Santa
Благодаря за споделеното!
Фенче Kissing Heart
Цитат
Мисля, че написах коя определена група имах предвид, не всичките почитателки на Берен. Разбира се, там също има здравомислещи, заради това не съм ги отсвирила и тях.
май не разбрах коя група Wink не че е толкова важно.  Иначе хейтърките са налице, само чакат поле за изява Head Band

Ванче Hands Plus1
Цитат
Тази година може да ги видим заедно с Курт Ефе пред снежния човек?
ммм дано! Blush

Пепи,
Цитат
Имам и въпрос, ако Къванч снима там, това означава ли, че е подписал договор с тях? Как мислите?
според мен не, Дисни не дават да се снима за други платформи и за други телевизии, освен Фокс.
Турските продукции тепърва ще ги пускат в международен мащаб.
А за сериала на Елчин-четох добри отзиви,  предполагам ще е успешен,  ОГМ досега нямат провален сериал.
ако някой иска да го погледне >
https://turkru.tv/krupe-1-seriya-3.html

През новия месец пожелавам здраве и много положителни емоции, както и хубави новини! Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: чт, 01 дек 2022, 12:35 от Airra

# 588
  • AMS

Привет, мили дружки!!!

Благодаря ви за споделеното и реакциите!!!

Затрих си поста. Не беше приятно ...

Новият акъл на лапито още не му е дошъл на място си.

Открих част от стария му акъл с материали за кивечета.

Е, айди!!!

# 589
Добро утро, момичета 🤗🤗🤗

Нося малко клюки 😜

Това са снимки от списание, където в декемврийския брой ще има интервю с Башак за промените в техния дом, които са направени.

Още една. Фунда е бременна в третия месец.

Хубаво е, че се увеличават бебетата около партньорките на Къванч.
Гледах много снимки от вчерашната церемония на наградите на GQ. Коментарът на облеклото на голяма част от гостенките ще го оставя . Но Берен и Кенан много ми харесаха.
Вие със сигурност сте гледали повече такива от мен, но 2017 мисля, че си остава все още недостижима.
И любимото занимание на турските журналисти да броят парите на хората. Къванч и тук е на върха.

Хубав ден ви желая 🤗🤗🤗

# 590
  • Плевен / София
Здравейте момичета,

# 591
Привет, дружки! Hug

Благодаря ви за споделеното! Kiss
Диве, страхотни гифки! Hands Clap
Айре Heart Eyes е, написах го макар и в съкратен вид, групата е ППИ Stuck Out Tongue Closed Eyes
Цитат
През новия месец пожелавам здраве и много положителни емоции, както и хубави новини! Flowers Four Leaf Clover
Дай, Боже! Flowers Four Leaf Clover
За теб - Есра на наградите на сп. GQ, нали много я харесваш. Пък и ще ни става партньорка, поне така очакваме.

И Кенан е получил награда, връчила му я е Берен

Ванче, дано ги видим заедно Киво и Ефенце, може и без снежен човек Smile
Абсолютно Smile
Цитат
каквито са някои от въпросите на журналиста, такива са и някои от феновете - все едно от тяхно име ги е задавал и глупостите се въртят в кръг до безкрай
Пепи, така е, лудост има навсякъде Stuck Out Tongue Closed Eyes
Скрит текст:
Но, какво ми прави впечатление - някои фенове превъзнасят любимците си до небесата, в което няма лошо, естествено е да си харесват най-много тях, но пък не признават качествата и на други актьори, техните са най-великите, други такива няма, нещо, което слава богу не съм забелязала сред феновете на Къванч. При него обаче проблемът е друг, някои негови "фенки " така и не приеха избора му на партньорка в живота ... И освен дето не пропускат да плюят по жена му, вече за съжаление започнаха да пишат нелепи неща и за самия него, засягащи характерът му, вкусът му, че подлагат на съмнение дори и играта му, от както се е оженил  Thinking Това вече е прецедент, на други актьори фенките също не харесват половинките им, но не виждам да са се обърнали срещу самите тях. Е, какво да се прави, явно и в това Къванч за сега се явява единствен Stuck Out Tongue Closed Eyes
Не съм гледала още серията на Елчин, чета противоречиви мнения, ще я видя и ще споделя. Дано има успех и желая!
Още малко истории
Скрит текст:
Цитат
Браян беше попитан какво е да стоиш до Фреди Меркюри на сцената всяка вечер по време на разцвета на групата. Той отговори: "Предизвикателно и винаги забавно. Той беше много непредсказуем човек, но с него беше чудесно да се работи. Имаше страхотно пространствено съзнание и това е нещо много важно. Ако работиш с хора на сцена, трябва да имаш музикален контакт, но също така се нуждаеш от физическата химия, която се случва, от осъзнаването къде се намираш и къде насочваш енергията си. Фреди беше прекрасен за това и ние просто щракнахме от самото начало. От дните, когато той все още беше до голяма степен обучаващ се певец, той имаше в ума си цялата тази презентация, знаеше как трябва да изглежда всичко, той имаше тази връзка и това беше неговото невероятно умение, което той успя да доведе до точката, в която използваше таланта си за най-добър край. Той наистина работи здраво върху себе си. Той беше невероятен човек, който сам се изгради."
Шоуто на TalkRADIO на Кевин О'Съливан, интервю с Браян май 2019 г.

Цитат
"Това са дните на нашия живот“ е написана от Роджър Тейлър за децата му и как родителството го е накарало да погледне назад към собствения си живот. Неизбежно песента придоби нов смисъл, когато стана ясно, че Фреди Меркюри е неизлечимо болен. Музикалното видео към тази песен беше последното появяване на Фреди във видео носител и със съзнателния си прощален поглед право към камерата Фреди прошепва „I still love you“ в края на песента. По времето, когато видеото беше направено, беше невъзможно да се прикрие, че Фреди е болен. Фреди носи тежък грим, за да прикрие пълната степен на заболяването си. Месеци по-късно Брайън Мей си спомня, че Фреди е прекарал "часове в грим“, за да го направи достатъчно добре. Видеото е заснето в цвят, но преобразувано в черно-бяло, за да се минимизира крехкият външен вид на Фреди. На по-късна дата бяха пуснати цветни кадри на групата, която прави видеото, разкривайки колко болен е бил Фреди по това време. Последното послание на Фреди към феновете в края на песента бяха последните му думи пред камерата, които Браян по-късно обясни, че са били "един вид сбогом“. Фреди носеше любимата си котешка жилетка (направена от приятелят му Доналд Макензи и имаше снимки на всичките му котки върху нея). Никой не обичаше косматите си любимци повече от Фреди, който през цялата си кариера бе прибирал и спасявал котки от улиците.
Цитат
" Мисля, че може би част от него смяташе, че ще се случи чудо.
Мисля, че всички си мислехме така, предполагам, че е нормално ... нали? Никога не спираш да се надяваш и Фреди определено беше такъв. Никога не съм го виждал да се пречупва, да държи главата си в ръцете си и да оставя нещата да го завладеят... никога.
Той просто намери начин да се справи с тях и имаше някои забавни моменти.
Бяхме много концентрирани и сплотени като група....
Мисля, че всички осъзнахме колко ценни можеха да бъдат тези моменти!"
    Браян Мей.
Цитат
С течение на времето се закалих. Вече не вярвам на никого.
Бил съм разочарован безброй пъти. Колкото повече се разочаровам, толкова повече мога да понеса болката. Много ми е трудно да се отворя, защото не вярвам на никого, особено на задниците, които те заобикалят. Никога не печелиш, когато си такъв.
Когато успеете, всичко става много по-трудно. Сега го приемам такова, каквото е и заради това си направих броня.
През повечето време, когато хората говорят с мен, веднага си мисля: "Какво искат от мен? Какво търсят?"
Така че за хората е много трудно да ме опознаят.Те трябва да преминат през процес на пресяване!
Но ще трябва да мога да се променя."
Фреди Меркюри

Цитат
" Всичко е черно и бяло, защото ти взе цветното, когато си тръгна!“ Роджър Тейлър
Цитат
"През последните две години животът ми буквално беше разтърсен от емблематичната група Queen. Прекарах безброй часове с тяхната музика, ценя тихите вечери с Брайън Мей и Роджър Тейлър и просто се влюбих в незаменимия човек, който е бил Фреди Меркюри. От момента, в който за първи път държах половин микрофон в спалнята си, духът му ме завладя. С течение на времето, дори след заснемането и популяризирането на филма, се чувствам горд да кажа, че неговият магнетичен блясък и пронизваща автентичност ще останат с мен завинаги. За мен беше голяма чест да предам историята на Фреди на изцяло ново поколение, което може би не го е познавало преди Бохемска рапсодия да тръгне по кината.” Рами Малек
Пепи, благодаря за споделеното! Kiss Прекрасен дом имат КБТ, а Башак изглежда супер! Heart
Гости Kiss
Имайте хубав ден, дружки! Hug

Последна редакция: пт, 02 дек 2022, 11:17 от queen_fenka

# 592
Фени, не съм съгласна. Явно не си чела. Отдавна фенки на други актьори пишат нелепици за любимците си. Примери колкото искаш.

# 593

Привет!  Hug
Мм интересни неща сте споделили! Flowers Hibiscus
Пепи Hug, еха че готина новина !
https://www.instagram.com/p/Clp6xMftkQb/
Цитат
В нашия декемврийски брой сме гости в новия дом на Başak Dizer Tatlıtuğ с нейното семейство. Жилищното пространство, в близък контакт с природата, чийто проект е реализиран от архитект Filiz Bür, е дело на щателна работа със своя модерен дизайн и просторни площи.
„Тъй като предпочитам забавни, цветни, привличащи вниманието, поп-арт аксесоари у дома, се възползвах от ексклузивната продуктова селекция на Beymen.com. Що се отнася до декорацията, обичам еклектичните пространства, където се комбинират елементи с модерни линии и ретро мебели. Открийте вдъхновенията и любимите дизайни на Başak Dizer Tatlıtuğ в нашия декемврийски брой, който каза: „Исках домът ми да има топла атмосфера, която носи радост и мир, ние добавихме оригиналност към къщата със забележителни аксесоари.“ @basakdizer

И аз прочетох сутринта в ТТ, че Фунда е бременна, имала връзка със създателя на Различни светове - Беркун Оя.

Гости Hug Диве Hug

Фенче Kissing Heart, мерси за Есра Blush
Скрит текст:
има го тоя момент, който описваш в спойлера, но аз съм го срещала най- вече ВК. Confounded
...................
Берен на снощните награди - стилна и леко провокативна Heartbeat

Пепи,
Цитат
Отдавна фенки на други актьори пишат нелепици за любимците си. Примери колкото искаш.
явно не са истински фенки Wink/както и нашите/, характери всякакви, зависи си от човека.

хубав петък!

Последна редакция: пт, 02 дек 2022, 12:21 от Airra

# 594
Здравейте Благодаря за споделеното

https://www.instagram.com/stories/basakdizer/2984333333138125472/

Последна редакция: пт, 02 дек 2022, 15:02 от dterziiska

# 595
Привет отново,  дружки, благодаря ви за споделеното ! Hug
Пепи, така ли ? Thinking Възможно е да бъркам  ...
Скрит текст:
Но, наистина не съм чела някой да обижда лично Чаатай или Баръш Ардуч например ... да, писали са, че нямат вкус , щом са си избрали подобни жени, но за никого от тях не съм чела чак такива простотии както за Къванч. Нито в ФБ, нито ВК, където пишат за много актьори. Стана ми любопитно, дай някой пример като си чела, аз наистина не съм видяла някой от тях или друг актьор да го обвиняват, че е станал мухльо под чехъл, че не смеел да играе в любовни сцени заради жена си, или ако играе, че не го прави както преди, не смеел да целува партньорките  си Smile а за бременността на Башак и самото му бебе да не говоря, че чак ме е яд да ги пиша тези простотии! Rage
Забравих да напиша сутринта колко се радвам за Фунда, лека бременност и пожелавам и успешно раждане, както при другите ни партньорки ! Красавица е тя! Kissing Heart Нямам търпение да ги видя с Киво!

Предишната година беше на сватбите, сега тази е на бебетата, прекрасно.
Айре Heart Eyes благодаря за превода! Наистина домът им  е чудесен, модерен, но много уютен в същото време, а мама Башак грее, отново е както преди да забременее, браво! Heart
А лудостта не е само в ФБ, има я навсякъде, та и тук до преди няколко години Worried
Терзи , благодаря! Kiss
Много любима снимка на ашкъма ми е тази!

Хубава вечер! Hug

Последна редакция: пт, 02 дек 2022, 20:40 от queen_fenka

# 596
Здравейте!
Благодаря за споделеното! Green Heart

Честита награда на Кенан!

Обичам артистичните тоалети на Берен, думите, начина – всичко!

Много ми харесва къщата на Татлъту: гората, светлината, цветовете, еклектиката.
Да си живеят в нея в мир и любов!
Само "дизайнът" на кучето е малко плашещ…:grinning:).

Приятна вечер!

# 597
https://www.beymen.com/basak-dizer-ile-rafine-zevklere-yolculuk- … 0dWqVfXJTfGsAzBnc

Ето линк към статията за дома на Къванч и Башак.
Наистина е много хубаво, светло, уютно и модерно.
Фени, от твоите уста в божиите уши, това, което си написала за Башак.
Няма да ти пиша за антифенките.. много време им отделихме, но на лични може,ако искаш 😜
Ваня и на мен Берен ми хареса.
Какви прекрасни партньорки ни предстои да видим с Къванч само. Берен, Фунда, Йозге,а вече и Есра.

Тази снимка много ме заинтригува

Наредените награди горе в ляво.
Лека 🤗🤗🤗

# 598
Добро утро, дружки! Hug
С двама красавци ви поднасям днешното съботно кафе Two Hearts

Пепи, дай, Боже да стане това, което си разбрала от написаното от мен за Башак! А аз просто исках да кажа, че Башак е отново същата невероятно стройна жена, каквато беше преди за забременее.
Благодаря за линка, страхотен е домът им, много щастливо да си живеят тримата в него! Flowers Four Leaf Clover Изкефих се на снимката с част от многото награди на Киво, пожелавам му да ги удвои!
Еха, дано и Еда Едже участва в Организето, много я харесвам!
Скрит текст:
Ще съм ти благодарна, ако ми напишеш на ЛС кои други актьори се плюят от собствените си "фенове" любопитна съм си Stuck Out Tongue Closed Eyes
Ванче Kiss Що бе, Генч е много миличък Smile
И понеже няма нищо ново около ашкъма, продължавам със спама Smile
Скрит текст:
Цитат
" Когато Фреди за първи път ми каза за болестта си, бях шокиран. Той не изглеждаше разстроен от това, въпреки че съм сигурен, че само така изглеждаше външно. Всъщност той изглеждаше страхотно, не изглеждаше болен, напротив, изглеждаше много здрав. Повече не говорихме за това, той просто продължи да работи. Едва по-късно, когато болестта започна да действа, беше трудно. Фреди ми се доверяваше много. Когато му поставиха диагнозата, имаше само шепа хора, които знаеха. Дори групата не знаеше дълго време, семейството му също. Винаги вярваш и се надяваш, че на този етап ще има лек, че ще оздравее. Трябва да си позитивен“.
Дейв Кларк и Фреди бяха приятели от срещата им през 1976 г. след концерт на Queen в Хайд Парк в Лондон, въпреки че се сближиха, работейки заедно през 1985 г., когато записаха албума със саундтрак към мюзикъла на Дейв „Time“.
"Фреди беше опитал всичко, което имаше в този момент, специални нови лекарства, доставяни с Конкорд от Америка.Той каза, че следващото поколение ще победи това. И тъжното е, че ако бяха минали дванадесет месеца по-късно, той можеше да се оправи, когато за първи път се появи комбинираната лекарствена терапия. Но, той ставаше все по -слаб и реши да спре всички лекарства освен болкоуспокояващите. Фреди обичаше живота, живееше го пълноценно. И към края, когато разбра, че вече няма смисъл да продължава да се бори, реши да спре лекарствата. Той много страдаше и за съжаление нямаше изход.”
 В деня, в който Фреди почина, Дейв пое бдението до леглото от Мери Остин. В къщата бяха и неговият дългогодишен и верен приятел Джо Фанели (неговият готвач), Питър Фрийстоун (неговият асистент) и Джим Хътън (неговият градинар ). „Направихме всичко възможно най-удобно за Фреди. Спалнята му имаше прилежащ салон и гледаше към красивата му градина. Беше благодарен за всичко и за приятелите си. Дейв беше сам с него в спалнята, когато внезапно почина. Лекарят беше там преди около половин час и каза, че има още няколко дни, така че не очаквахме, че ще умре толкова скоро. Веднага се обадихме на Мери, тя живееше точно зад ъгъла. Беше неочаквано, иначе тя щеше да е там. Тя имаше ужасната задача да се обади на родителите и сестрата на Фреди, за да каже, че той е починал. Дейв Кларк вярва, че е имал специално приятелство с Фреди, тъй като Фреди е знаел, че не иска нищо от него.
Цитат
"Фреди не криеше факта, че обича да грабва славата и богатствата, когато те идват на пътя му. Той казваше: "Парите може да са вулгарно нещо, но е прекрасно да ги имаш“. А също: "За какво са парите, ако не за харчене? Просто обичам да съм екстравагантен.“ Не винаги е било така. Фреди знаеше какво трябва да направи, за да постигне успех. Той се мотаеше из художествената и музикалната сцена в Западен Лондон и както знаем, следеше изявите на група Smile. През 1969 г. рок група от 3 души, наречена Ibex, и техният мениджър, Кен Тести, излизаха със Smile по време на празниците в Лондон. Една вечер Smile даде няколко импровизирани песни и Фреди, който знаеше всички думи, през цялото време пееше и хармонизираше заедно с тях. Тести каза: "Беше очевидно, че иска да бъде в групата.“ Случи се така, че Ibex отчаяно се нуждаеше от фронтмен. Тести си спомни как Фреди направи своя ход няколко дни по-късно, като каза: "Аз съм певец, но нямам група.“ Тести каза, че това е брилянтен ход. Нещата започнаха да се развиват бързо за Фреди. Той стана певец на Ibex. Тести организира следобедно шоу и друго на следващия ден на фестивал на открито. Фреди нямаше дори два пенса, които да търка между пръстите си. Майк Берсин, китаристът на Ibex каза: " Фреди нямаше пари, така че имаше само едно облекло. Фреди носеше една тениска и панталони и преди да си легне, той ги сгъваше така спретнато, така че да са готови за следващата сутрин. Останалото е история. Фреди беше на път към славата и богатството и след време никога повече не му се наложи да носи същото облекло на следващия ден.
Фреди Меркюри до края на живота си споделяше богатството си с приятели, семейството си и хора, които дори не познаваше. Ако видеше бедна душа по новините, която е изпаднала в лошо положение, той винаги протягаше ръка и помагаше анонимно. Той беше даряващ, грижовен и любящ човек и въпреки неограниченото си богатство, беше скромен и искаше да бъде просто обикновен човек.
Цитат
" Фреди нямаше от какво да се срамува. Той живееше пълноценен живот и беше щедър към всеки, до когото се приближи. Неговото съобщение, направено по собствена воля едва когато знаеше, че битката му е приключила, ще – с наша и ваша помощ –  бъде основен фактор в убеждаването на обществото, че СПИН-ът вече е проблем на всички. Но Фреди, неговата музика, неговата ослепителна творческа енергия – те са завинаги”.
Това е заключението на писмото, което Brian May написа до всички фенове на Queen на 27 ноември 1991 г., в деня на погребението на Фреди Меркюри. Думите му обобщават до голяма степен духа на документалния филм "Фреди Меркюри: Последният акт", който наскоро спечели наградата "Златна роза" веднага след международната награда "Еми". Тези думи, както и филмът, са искрена почит към човека, неговата смела последна битка и неговата неограничена креативност.
Снимка на ашкъма преди снимките за " Кузей Гюней "

Пожелавам ви хубава събота, работещите добре да си починат! Hug

# 599

Пепи, благодаря за статията, чакаме и интервюто.

3 те пеперуди са горе вляво Blush

Ванче, като стана на въпрос за кучетата им -които са 4,
ако ти е интересно.....
https://docs.google.com/document/d/1DyyuY1PLlbHs8cKkV2WI8gAI5N1P … WJs8umCIBcIA/edit

Терзи Flowers Hibiscus
Фенче Kissing Heart,
Скрит текст:
няма нужда да си разваляме атмосферата в темата с тия тъпотии Wink Hands V
И аз съм чела да се плюе от фенове по други актьори......
Също я харесвам Еда Едже!
..................

Есра Билгич даде съгласието си да се присъедини към актьорския състав на сериала ОД на Disney Plus в ролята на Хабиба

още една снимка от дома на КБТ

хубава събота Hug

Последна редакция: сб, 03 дек 2022, 11:19 от Airra

Общи условия

Активация на акаунт