Хайде, моля ви!
И без това ми е притеснено ... Все едно пък сме знаели що за актьори са Седеф, Ойкю, Хазар, Усхан, Бюшра, Биркан, Фарах и мн. др. за да сме Уау, аз дори Буура и Туба не бях гледала, но ги харесахме всички, така ли е ? А тези поне знаем горе- долу как играят. И не виждам какво общо с актьорството има личния живот на Неджат и Серенай ? Нали са добри актьори и двамата, само това ме интересува. Да се надяваме, че ще ни изненадат приятно! Аз пък го чакам с огромен интерес заради Киво най-вече, до сега не ме е подвеждал с избран от него проект, с актьорския каст във всеки негов сериал, мисля, че и сега ще е така, оптимист съм до края 

Перфектна снимка, сякаш не са минали толкова години ...
благодаря!
От кога чакахме този момент ... Малко е размазана за съжаление тази, на която попаднах аз, но се вижда най-главното, двамата се обичат и са заедно, за ужас на хейтърките 

Мисля, че няма да има повече промени в каста, но да видим 

Неджат пък въобще не го познавам като актьор, само съм чела, че е добър, ще ми е любопитно да опозная и него. Разбрах, че него имаш предвид с алкохолната зависимост, чела съм за него, но може би се е съвзел човека, щом все още му възлагат работа
Да се надяваме, че всичко ще е точно.
никак не е зле! Скоро и на първо 

Не зная и аз, но все си мисля, че ако тези, които са ме впечатлили толкова много, за да ми станат любимци са кофти хора, ако ще да са най-талантливите, нямаше да ми станат такива. Аз и двамата си любимци ги обикнах първо заради безграничния им талант и огромната харизма, но ми станаха наистина любимци едва когато разбрах, какви стойностни хора са, освен, че са талантливи.Е, единият беше такъв, де
Заради това ви споделям какъв човек е бил в реала, не на сцената, там го знаят всички. Споделяла съм ви какво голямо впечатление ми направи Къванч с първите си интервюта още на 22. Това, че този невероятен красавец е и здраво стъпил на земята млад човек, толкова скромен и не главозамаял се от внезапната слава още повече събуди интересът ми към него и започнах да го следя, продължавайки и до днес. И той никога до сега не ме разочарова
Наистина е висока топка, но за мен това е благословия, не "нещастие "
Щеше да е нещастие, ако се бях излъгала в него. Може би щях да продължавам да го гледам, тъй като страшно много ми импонира играта му, но нищо нямаше да е същото ... Също така и ако беше само красив, без талант, до сега отдавна да съм го забравила.

Ще се чуе.
Много ми се иска!

Привеет! 
, Неджип Мемели май не е сигурен, добър актьор е, достатъчно съм го гледала. Мен ме е яд, че Юрдаер Окур/от Карадай/ се отказа-много го бива в отрицателни роли.

няма го ужасния бакенбард 

благодаря за споделеното!
Да, явно ще трябва да почакаме, за да научим кои актьори ще участват в " Семейство " И аз съжалявам за този актьор, но така е преценил. А за Неджип го споделиха по начин, от който се разбира , че е приел, а и е последвал Къванч и Серенай
Ще се разбере, както и за Нур, но ме съмнява да участва и тя, щом я няма в ИМдб ... жалко!
Остава да стискаме палци и да се надяваме!