За мен са именно две в едно двамата ми любимци
Явно и не само за мен
Хареса ми! 

, ромкомите са несериозна работа, та няма нужда да се споменава Къванч заедно с тоя жанр.

Най- доброто решение , което съм взимала някога, убеждавам се постоянно, особено след среща с колеги 
Естествено, че Киво не би се снимал в ромком, той и като начинaещ актьор не го е правил, какво остава сега, нищо, че те като гледам се харесват най- много в последно време
Ромкомите са далеч от това, което той търси като актьор, това имаше предвид жената, чийто коментар ви споделих. Такива мнения сме чели и от критици и журналисти. Съгласна съм, че ако Къванч се снимаше в амплоато на вечния любовник щеше да му е къде по - лесно, а повечето зрителки щяха да го обожават и слюноотделят по него, както виждаме, че правят по такива актьори
Именно заради това му се възхищават феновете, той не разчита единствено на външния си вид, а работи здраво и пробва напълно различни образи, с риск да не се хареса на всички. И заради това не стана актьор еднодневка, а се нареди до най-успешните в този бизнес 

Аз пък постоянно си мисля за него, свикнах с всичко вече 
При нас времето все още не е зимно, да видим как ще е следващата седмица.
Е, Пепи явно ще работи, за съжаление ... 

съгласна

, благодаря за споделеното!
Ами да видим дали ще има някакви новини днес от Бирсен ... Надявам се, че и този път ще харесаме избраната партньорка, всичко зависи от нея, за да стане това. С другите ми се е случвало още в първите серии, поне външно. Ойкю ми хареса веднага, но героинята и Джемре харесах едва в 5 серия, а след това Ойкю ме накара да се влюбя в нея. И до сега си остават моята най- любима екранна двойка. Мога да ги гледам без умора, докоснаха ме повече от всички други с трудната си, но истински чиста любов.Та, ще чакаме поне да ни съобщят за започването на снимките. Дано започнат да излъчват сериала януари, омръзна ми това безкрайно чакане
благодаря за споделеното и хубавото клипче! 

Привеет!! 

, благодаря ти за споделеното!!

благодаря за интересната информация от Бирсен, която си ни донесла!
Пепи явно вече познава добре Бирсен, аз изобщо не съм обърнала внимание кога споделя инфо тя
Много се зарадвах на участието на Усхан, бяха много добър екип с Киво в КСШ, дано и е този сериал му е приятел. Радвам се и за Джанан, макар и да не разбрах тази Лейля каква ще го играе, каста е обещаващ, само Серенай дано ни изненада приятно, много се надявам! Искам Айрето
да си го гледа с кеф, пък и ние! Дано историята е интересна, това, че психоложката ще се постарае да помогне на семейството на Аслан, а не може да се справи с проблемите в своето собствено малко ме напрегна, ама да видим 

Препоръчани теми