Къванч Татлъту 💙- Yakamoz S-245/ минали и бъдещи проекти, партньори-103

• 34 629
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
Пепче, ехее, много благодаря! Kiss За мен са именно две в едно двамата ми любимци Heart Явно и не само за мен Smile Хареса ми!

# 661

Привет и от мен! Hug
Благодаря за кафенцата и споделеното- Ванче, Пепи, Фенче Flowers Hibiscus

Интересен колаж с главата на Киво и дрехите на Фреди Blush
Диве,
Скрит текст:
как си след снощните футболни емцоции?
яд ме е за лалетата, но показаха характер!! Hands Plus1
и за хърватите много се изкефих!

за сериала ни- все още май нямаме сигурно инфо за подписани договори....та чакаме Wink

Фенче Kissing Heart, ромкомите са несериозна работа, та няма нужда да се споменава Къванч заедно с тоя жанр.

хубава събота!!
...................
нови

Последна редакция: сб, 10 дек 2022, 15:43 от Airra

# 662
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Ваня, ще имаме от всичко и природа, и космополитни градове, и импровизирани сцени. Живот и здраве само скоро да пуснат нещо тези от Нетфликс.
Прегледах ИГ профила на Серенай в ИГ. Толкова отвратителни коментари съм чела за нея от разни фенки , но.....  снимките й са харесвани от доста известни личности от света на турската кино индустрия, включително от режисьорите, с които работи последните си филми и сериали Къванч, а и от Башак.
Не, че това има някакво значение за сериала, де.
Сега прочетох, че са сменили сценариста на сериала на Алперен и Мелиса, а снимките като че ли вече започнаха. Така, че докато не започне излъчването явно ще сме само на предположения 😜

Фени, радвам се, че си си прекарала добре.

Хайде, един "природен" Къванч 😜
Днес един профил в ИГ цял ден качва снимки от стария профил на Къванч.

Хубава вечер, момичета 🤗🤗🤗

# 663
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за новостите и споделеното!!!

Темата за новото Семейство малко я оставам да си почине.
Не мога да свикна още със ... и новите колажи в тт.
Все търся старите златни кивчета.

А вие споделяйте и къде ходите, защото съм се лепнала за световното,
а е и студено, и не е за излизане и разходки.

Скрит текст:
Радвам се за хърватите, че победиха, сочените бразилци за фаворити.
Не съм изненадана от вчерашната загуба на лалетата.
Водят в световната класация - отпадане с дузпи.
И треньорите казват, че въпреки, че се тренират да бият дузпи,
този психологически натиск на първенството,
не може да се постигне на тренировки.
Няма как да се създаде същата ситуация на напрежение.
Не за пръв път губят от аржентинците по този начин.
Капитанът ван Дайк беше малко самонадеян и пропусна дузпата.
Не харесвам Меси. И снощи се изложи с неприличните думи пред камерата.
И световен шампион да стане, пак няма да го харесвам.
Няма го този финес на Марио Кемпес, който беше на трибуните.
За тази титла трябва и поведение и осанка и извън терена.
Отборът на Холандия съм го харесала много преди да дойда в страната.
Да, има възходи и падения, но винаги има невероятни футболисти.
А и много други известни, които са родени и са започнали кариерата си тук.
В цялата им футболна история, приятелят на Къванч,  
Уесли Снайдер е с най-много мачове в националния отбор.
Стана ми смешно днес като чета български коментари -
нека им на холандците като не ни искат ...
Много грешно поведение, което от личен опит смятам,
че няма да обърне нещата, а само ще ги влоши.
В момента е полувремето на мача на мароканците.
Вкараха и гоооооооооооол.  Радвам се.
В отбора им има две момчета, които са родени и израснали тук.
А тези запалянковци, които хвърляха бомбички предния път,
днес са наказани от полицията да не излизат от вкъщи.
Извинете за отклонението!!!

Приятна вечер, дружки!!!

Доволна съм от резултата!!!

Последна редакция: сб, 10 дек 2022, 19:02 от * Diva *

# 664
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Добро утро 🍀🍀🍀

Фени, и на мен много ми хареса написаното, защото си е и вярно.
Има лесни начини да бъдеш известен. Слава богу, Къванч не спада към тази категория.

Диве, голяма футболна драма вчера. А по добре да не пиша какво аз правих вчера. Вчера специално толкова много завиждах на Фени, че се отърва.
Днес продължавам, за съжаление.😩

Хубава неделя ви желая 🤗🤗🤗

# 665
Привет, дружки! Hug

Благодаря ви за споделеното! Kiss
Пепи, и аз си завиждам Smile Най- доброто решение , което съм взимала някога, убеждавам се постоянно, особено след среща с колеги Worried
Айре Heart Eyes Естествено, че Киво не би се снимал в ромком, той и като начинaещ актьор не го е правил, какво остава сега, нищо, че те като гледам се харесват най- много в последно време Thinking Ромкомите са далеч от това, което той търси като актьор, това имаше предвид жената, чийто коментар ви споделих. Такива мнения сме чели и от критици и журналисти. Съгласна съм, че ако Къванч се снимаше в амплоато на вечния любовник щеше да му е къде по - лесно, а повечето зрителки щяха да го обожават и слюноотделят по него, както виждаме, че правят по такива актьори Smile Именно заради това му се възхищават феновете, той не разчита единствено на външния си вид, а работи здраво и пробва напълно различни образи, с риск да не се хареса на всички. И заради това не стана актьор еднодневка, а се нареди до най-успешните в този бизнес Heart
Колажа е страхотен, с подтекст за мен. Пожелавам му и на Къванч такава всемирна любов и незабрава от феновете му, както за Фреди Heart
Диве, още малко и ще се отлепиш от екрана заради Цар футбол, и да се залепим скоро по сериала Smile Аз пък постоянно си мисля за него, свикнах с всичко вече Stuck Out Tongue Closed Eyes
Страхотни кивчета си подбрала! Kiss При нас времето все още не е зимно, да видим как ще е следващата седмица.

Пожелавам ви хубав почивен ден! Hug Е, Пепи явно ще работи, за съжаление ...

Последна редакция: нд, 11 дек 2022, 18:08 от queen_fenka

# 666

и от мен колажче в празничен дух....Christmas Tree
Благодаря Ви за споделеното!! Flowers Hibiscus
Диве, за спойлера Hands V
Скрит текст:
много отдавна съм фенка на Холандия, от времето на Ван Бастен Blush
Фенче Kissing Heart съгласна Hands Plus1
мотото на Къванч е да играе роли, които не е играл преди. Желанието му е да се развива и самопредизвиква.Такава роля щеше да е и в Краля, сега да видим какво ни е подготвил....не ми се коменира, докато не се задвижат по-сигурно нещата, примерно да започнат снимки.
Пепи, спорен ден!!
...........................
много мила снимка с актрисата, която игра бабата на Менекше, но си е партнирала и с Берен в Aşka Sürgün

В ТТ е пълно  с клипове и колажи със Сера и Къванч....
https://twitter.com/search?q=%23serenaysar%C4%B1kaya%20%23k%C4%B … head_click&f=live
...................
ново, много готино

за добро настроение в неделя! Blush

Последна редакция: нд, 11 дек 2022, 11:38 от Airra

# 667
Айре, клипчето е наистина направено и носи много настроение. За днес имах нужда 😥 Аз като ви казвам, че лаптоп за мен означава само работа, вие ми се чудите как пиша от телефона.
Фени, а аз още не мога да повярвам, че ще гледам Къванч заедно с Вас в реално време.
Феновете за това са фенове нека да творят. Като знам, че до сега няма партньорка на Къванч, която да не съм харесала и сега ще е така. Да видим утре дали Бирсен няма да ни поднесе някоя нова изненада. Тя нали в понеделник пуска информация.
Ами, хубави и талантливи 😍

Последна редакция: нд, 11 дек 2022, 21:49 от pe04

# 668
Привет в понеделник, дружки! Hug

Пепи Hug, благодаря за споделеното! Kiss Ами да видим дали ще има някакви новини днес от Бирсен ... Надявам се, че и този път ще харесаме избраната партньорка, всичко зависи от нея, за да стане това. С другите ми се е случвало още в първите серии, поне външно. Ойкю ми хареса веднага, но героинята и Джемре харесах едва в 5 серия, а след това Ойкю ме накара да се влюбя в нея. И до сега си остават моята най- любима екранна двойка. Мога да ги гледам без умора, докоснаха ме повече от всички други с трудната си, но истински чиста любов.Та, ще чакаме поне да ни съобщят за започването на снимките. Дано започнат да излъчват сериала януари, омръзна ми това безкрайно чакане Thinking
Айре Heart Eyes благодаря за споделеното и хубавото клипче! Kiss
Няма нищо ново, но си харесах тези колажи Smile

Още малко спомени за ФМ Heart
Скрит текст:
Цитат
"Всички ме наричат ​​лидер на групата, но аз съм просто певеца на групата.
Ние сме четирима, всички сме на едно ниво.
 Без другите нямаше да съм нищо! През последните години хора в същата позиция като мен казаха, че те са "координатор" на групата и със сигурност е добре, ако се казваш Род Стюарт и имаш група, която те придружава. Но няма такова нещо като "Фреди Меркюри и неговата група“. Благодарение и на четиримата всичко работи.
Всеки има 25%, а аз съм само на първа линия... това е всичко. Queen е път с четири ленти ... и трябва да кажа, че е трудно!"
Фреди Меркюри

Цитат
Спомен от фен на групата
"Аз съм вече стар (на 60 години), а видях тези момчета да играят в местното кметство, когато бях на 15 години. бях направо издухан! Оттогава обичам групата. Queen не е просто група, те са преживяване. Това не е музика, това е изкуство от най-високо ниво И всичко това се прави БЕЗ всички специални машини, използвани днес. Просто истински талант ... Фреди Меркюри ще живее вечно. Господи, най-добрата група някога! "
Цитат
Фреди Меркюри и Саманта Фокс
12 юли 1986 г. - Лондон, Обединеното кралство, парти след шоуто.

След шоуто, наречено "Dicky Hart And The Pacemakers" за забавление, Queen и някои други звезди, включително Клиф Ричард и Саманта Фокс, имаха джем сешън в нощния клуб Kensington Roof Gardens. Tutti Frutti и Sweet Little Rock And Roller бяха сред изпълнените песни. Кратки видеоклипове се появяват в документални филми, като The Magic Years.
Саманта Фокс си спомня: "Веднъж пях с Фреди Меркюри на парти и това беше фантастично. Не можех да повярвам, когато ме издърпа. Беше частното им парти в Кенсингтън. Веднага щом влезеш в асансьора, имаше голи жени, боядисани в зелено, като гора. Имаха лилипути с малки подноси с напитки. Човек просто знаеше, че ще бъде страхотно парти. Queen се качиха на сцената и свириха около час (самото парти продължи до около 9 сутринта). Беше невероятно. И Гари Глитър също беше там! Фреди ме дръпна и ме попита какви песни знам. И знаете ли кога не можете да мислите? Попитах го дали знае "Touch Me" и той се засмя и каза: "Ами Go Johnny Go?" В крайна сметка изпяхме това заедно. Беше невероятно да направя дует с Фреди."
Цитат
"Най - мечтаното нещо от Фреди беше да има семейство и нормален живот. Веднъж бях лошо прецакан и се оказах, че трябва да платя много данъци. Бях много депресиран и говорих с Фреди за това. Той ми каза: "F *** това са само пари! Защо да се притесняваш за нещо подобно? Успял си, имаш всичко необходимо, прекрасно семейство и деца. Имаш всичко, което аз никога не мога да имам." Тогава разбрах, че когато беше в нашата къща, той наблюдаваше всичко и го харесваше. Виждайки какъв е семейният живот и как такъв живот можеше да го направи щастлив. След някой ден разбрах, че тайно е платил всичките ми дългове. Беше толкова топъл, добър и много щедър човек, липсва ми и до днес неговата добра усмивка " Райнхолд Мак
  (продуцент на Queen)

Цитат
"Аз напълно живея любовта. Освен музиката, най-голямата любов в живота ми е Мери, Мери Остин. Изживях с нея седем години интензивна, абсолютна, неповторима, незаменима любов. Тя беше единственият човек, на когото бях верен, след това скуката, най-големият ми враг, ме накара да разбера, че имам нужда от други неща. Но тя все още е и винаги ще бъде в живота ми, днес тя ми е най - добрия приятел, моя секретарка, винаги живее с мен, не правя и крачка без нея. Бих могъл да имам всички проблеми на света, но докато я имам, знам, че ще ми помогне да премина през всички тях. Нашият брак е в пълна сила. Обичах много жени и мъже, които си тръгнаха от живота ми, напусне ли ме тя, никога няма да съм същия, щях да съм изгубен. Когато я срещнах, тя беше само на 19 години, малко момиченце, удари ме като светкавица. Вие жените притежавате голяма сила, Мария Калас каза "Ние имаме най-голямото оръжие в ръцете си, ние сме жени“ и е вярно. ФМ
Невиждана снимка до сега от мен, нямам представа коя е жената Thinking

Цитат
"Тогава, когато бях на 23, той ми подари голяма кутия на Коледа. Вътре имаше още една кутия, след това още една и така продължи. Беше като една от неговите игриви игри. В крайна сметка намерих прекрасен нефритен пръстен в последната малка кутия. Погледнах  и онемях. Спомням си, че си помислих: "Не разбирам какво става.“ Изобщо не беше това, което очаквах. Затова го попитах: "На коя ръка да сложа това?“ И той каза: "Безименен пръст, лява ръка." И тогава той каза: "Защото, ще се омъжиш ли за мен? Бях шокирана. Просто не беше това, което очаквах. Просто прошепнах: "Да. Ще го направя." Но, импулсивен както винаги, той промени решението си по - късно. След месеци забелязах прекрасна антична булчинска рокля в малък магазин. И тъй като Фреди не беше казал нищо повече за женитбата, единственият начин беше да тествам решението му, за да кажа: "Време ли е да купя роклята?“ Но той каза "не“. Беше се отклонил от идеята и това никога не се случи. Бях разочарована, но и без това имах чувството, че няма да се случи .. Нещата ставаха много сложни и атмосферата между нас се променяше много. Знаех, че нещо го притеснява, но какво ? Не бях напълно сигурна. Никога не съм го разпитвала за това. Но мисля, че трябва да е започнал да се съмнява. Да се ожени вероятно беше нещо, което той искаше.Но, след това започна да се чуди дали би било честно спрямо мен. Фреди ме прегърна и ми каза, че каквото и да се случи, той иска винаги да съм част от живота му .Мери Остин
Цитат
" Когато бях на 18, видях Queen на живо. Спомням си ясно момента, в който Фреди Меркюри се изправи на сцената, вдигнал високо короната си, за да изпее One Vision. Един човек, една любов, една надежда, една визия... (В Ирландия Фреди излезе с емблематичната си корона в началото).
Фреди беше способен да изтръгне сърцето ти от гърдите ти, като го вдигне във въздуха и никога не искаш той да го пусне. Чувствах се на друго ниво, той може да инжектира музика във вените на хората много по-бързо и лесно от лекарство и всъщност може да лекува душата понякога по-ефективно от лекарството, а аз съм лекар!
Той ме вдъхнови в работата ми: това ме осени точно тогава - това, което ще се опитам да направя, е това, което се опитваше да направи Фреди - целта ми беше да направя медицината магическа, както той го правеше чрез музиката,  да я направя достъпна, да повдигна хората и да им дам надежда!
Професор Ноел Фицпатрик
Той видя Queen на живо в замъка Слейн през юли 1986 г

Цитат
"Въпреки че обичаше да изпълнява и полагаше големи усилия, за да зарадва визуално своята публика, той мразеше да бъде обект на внимание далеч от светлината на прожекторите. Спомням си, че веднъж хванахме автобус с него, когато не можахме да намерим такси на улицата. Лицата на спътниците бяха удоволствие за гледане, той вече ставаше много известен. Но веднъж, по време на пазаруване в края на Коледа на 70-те години, минавахме през отдела за сребърни прибори в магазин, когато група ученички го забелязаха и веднага щом писъците започнаха, Фреди направи бърз спринт към най-близката врата, последван от шофьора си, оставяйки ме там с всички тези момичета
Той просто не харесваше инвазивното внимание."
– Дейвид Еванс
Чакаме новини днес, дано има! Hands Pray

Цитат
Актрисата Eкин Тюркмен потвърди, че Kъванч Taтлъту ще участва в снимките на сериала „Организационни работи“ за дигиталната платформа Disney Plus. Сериалът ще бъде продължение на събитията, случили се във филма. Екин отказа да разкрие подробности около новия сюжет.

Интересно, кога ? Thinking
Пожелавам ви хубав ден и успешна, здрава нова седмица! Hug Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: пн, 12 дек 2022, 11:29 от queen_fenka

# 669
Привеет!! Hug
Продължавам с коледните си колажчета за настроение в темата Blush

Пепи, срещала ли си в ИГ една сравнително нова фенка/на която е клипчето/ elenaavi_83 / https://www.instagram.com/elenaavi_83 / много е активна и отдадена, прави готини неща. Май е италианка, пише и в тяхната група във ФБ
Дано и при мен тенденцията-че нямам нехаресвана партньорка/героиня/ на Къванч- продължи Rolling Eyes Hands Pray
Фенче Kissing Heart, благодаря ти за споделеното!!
Според мен снимките ще започнат евентуално януари месец, май Керем Чатай не си дава много зор или има проблеми с каста, не може да намери най- подходящите актьори, чака подписване на договори. Аз искам в каста да се включат силни имена, но забелязвам, че ОГМ напримет успяват да привличат много таланти...АЯ не е това, което беше.  Надявам се, че Къванч не сгреши като се върна при тях. Flowers Four Leaf Clover Hands Pray
Един техен сериал/ “Darmaduman”/ го финализират май на 9 еп.

за Екин, https://twitter.com/TvDunyasii/status/1601129287121526784
четох го преди няколко дена, предполагам лятото....

пак от elenaavi...

здрава и успешна седмица с хубави новини!! Flowers Four Leaf Clover

...................
Бирсен е писала за сериала
https://www.birsenaltuntas.com/dizi/kivanc-ve-serenayli-aile/12788/

Снимките на семейната драма започват в края на месеца.
Семейният сериал се очаква с нетърпение. Семейният сериал на Ay Yapım, в който Серенай Саръкая, която не е работила в телевизия след  Medcezir, ще играе главната роля, се очаква да бъде на снимачната площадка в края на месеца. Hakan Bonomo е сценарист на сериала, който ще бъде режисиран от Ahmet Katiksız и Cem Toluay. Tatlıtuğ ще даде живот на героя на Аслан, който има голямо семейство.
Серенай Сарикая също ще играе Девин, психолог, който се опитва да излекува семейството на Аслан, но има редица проблеми в собственото си семейство. Разбра се, че Нур Сюрер, чийто договор в Момичето изтича на 31 декември, е запалена по ролята на майката на Аслан - Хюля Сойкан. Неджат Ишлер беше на етап подписване за ролята на по-големия брат на Аслан.
Юсра Геик ще даде живот на Ямур, наркозависимата сестра на Девин, в сериала, в който Джанан Ергюдер ще играе Лейла, а Емел Гьоксу ще играе бабата на Аслан - Сехер. Наградено име беше подписано и за Атила, внука на Хайри, един от влиятелните герои на сериала. Усхан Чакър се ръкува за образа на Ати в сериала.

е супер, Киво ще играе отново с Усхан!

Последна редакция: пн, 12 дек 2022, 14:15 от Airra

# 670
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Този път познах, но Бирсен поне за сега е предвидима . Този актьор определено ми хареса в КСШ, така че очаквам добра роля.
Айре, да виждала съм работи на тази фенка, но основно колажи. И мисля, че тя превежда продължението на КГ при италианките.
За АY , ами нормално е да не са постоянно на върха. Предполагам, че и Канал Д е бил друго нещо преди десетина години. Със сигурност публиката вече е видяла какво ли не, така че OGM направиха пробив със своите психологически сериали, но очаквам скоро и тази мода да отмине.
Кастът/ако остане в този вид/ за сега ми допада. Снимките значи почват в края на месеца т.е от януари ще има какво да гледаме.

# 671
Айре Heart Eyes благодаря за интересната информация от Бирсен, която си ни донесла! Kiss Пепи явно вече познава добре Бирсен, аз изобщо не съм обърнала внимание кога споделя инфо тя Smile Много се зарадвах на участието на Усхан, бяха много добър екип с Киво в КСШ, дано и е този сериал му е приятел. Радвам се и за Джанан, макар и да не разбрах тази Лейля каква ще го играе, каста е обещаващ, само Серенай дано ни изненада приятно, много се надявам! Искам Айрето Heart Eyes да си го гледа с кеф, пък и ние! Дано историята е интересна, това, че психоложката ще се постарае да помогне на семейството на Аслан, а не може да се справи с проблемите в своето собствено малко ме напрегна, ама да видим Thinking
Иншалах да започнат снимките в края на месеца и от януари да имаме с какво да се забавляваме, нямам никакво търпение! Hands Pray

# 672
Фени, то от цялата информация, която ни се предлага много неща не са ясни. Има нахвърли имена, но само по объркващо става, поне за мен. Но ,ей го къде е края на месеца. За сега това, което знаем със сигурност е участието на Къванч и автора на сценария, като че ли. Появи се името и на още един режисьор. Нещо да знаете за него?
Аз отивам на театър. Последният път беше голямо разочарование, да видим днес как ще е.

# 673
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за новините и коментарите!!!

Гледам, че доста имена май се завръщат от платформите на тв екрана.
Не съм много в час с дизитата, но все пак тази форма на заснемане 
е патент на съседите и им носи успех.
AY с Присъда по КаналД, много добре се представят. Нали само него гледам.
Момичето ..., дето ме навихте да го започна, и бях напреднала,
го зарязах с първата серия на този сезон. Даже не съм и на трейлъри.
А Семейството за кой канал, ще е? А и къде ще се развива действието?
Вторият режисьор Cem Toluay, гледам, че е бил все асистент режисьор.
За партньорките на Къванч - Ами да, всички са ми харесвали.
Докато за новата, извинявам се, но не си е създала такова име, че да кажа уау. 
Има само още една дето не бих искала, но да не дърпам дявола за опашката.
Така, че за разлика от друг път, не съм с голям ентусиазъм за новия проект на Къванч.
За Нешат Ишлер, също не се радвам много.
Човек с тази професия трябва да се грижи за здравето си.
Помня как заряза на средата Интикам и го замести Йийт.
В момента оставам с усещането, че за сериала се събират артисти,
които са свободни в момента, а с Йозге не изясниха нещата и горчилката остава.
Извинете за мрънкането!!! Днеска няма мач и сигурно е за това.
А и снощната серия на Присъда пак ме разби.
След всеки 4-5 серии, дизито започва отново.
Много капризна съм станала!!! Личи, нали!?
Не мога още да свикна с новите колажи, та съм и на стари.

Ако нещо съм сгафила, или пропуснала,
другия път може да се коригирам!!!
Лекинка, дружки!!!
Бъдете здрави!!!

# 674
Тази вечер имало OGM вечер и Башак и Къванч били там.
https://twitter.com/TvDunyasii/status/1602354613218578432
дано излязат снимки.
попадна ми с Елчин и Седеф

има видеа в ТТ, доста голям купон.

Диве, новия сериал е за Шоу тв. предполагам в Истанбул- за действието.
И аз не съм особено ентусиазирана....макар, че се моля сценария да е на ниво, да е интересен.
за новата партньорка, явно сме на едно мнение. Expressionless
Неджат го харесвам, надявам се да няма издънки, в Чукур беше много добър.
В момента постоянно излизат/бълват нови сериали, някои актьори имат договори с Дисни и НФ....та.

Пепи, помощник реж-ра има добра биография, даже е работил и в Сънят на пеперудата.
https://www.imdb.com/name/nm7095887/

Фенче Kissing Heart
Цитат
Искам Айрето Heart Eyes да си го гледа с кеф, пък и ние!
Kiss

лека Nature Stars

Последна редакция: пн, 12 дек 2022, 21:57 от Airra

Общи условия

Активация на акаунт