Къванч Татлъту 💙- Yakamoz S-245/ минали и бъдещи проекти, партньори-103

• 34 658
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
Диве, благодаря 🤗👍

# 646
Дружки, благодаря ви за споделеното! Hug
Алинка Heart Eyes много ти се зарадвах! Пожелавам ти скоро да се оправиш напълно! Flowers Four Leaf Clover Благодаря ти за споделеното, много съм съгласна с теб за актьорския каст, много добре си подбират актьорите. Той Киво колко пъти обяснява, че няма общо с избора на партньорка, но кой да слуша ... Сега пък чета, че той от години си е искал да играе със Сера, сигурна съм, че само за това си е мечтал  Stuck Out Tongue Closed Eyes Надявам се да не са сгрешили и този път с каста.
Аз също!
Цитат
Надявам се, че Йозге не е била засегната. Тя е прекрасна актриса, аз бях една от най- доволните, когато обявиха участието ѝ в Якамоз, въпреки че споделих неудовлетворение от ролята ѝ. Аз реално не харесах Дафне и не бих казала нищо друго, освен че е прекрасна, не вярвам от AY да постъпят така, както се пише.
Hands Plus1
Цитат
Аз все още не мога да се нарадвам, даже не смея да се зарадвам, че Къванч ще снима отново за тв сериал, затова съм доволна на каквото и да е решение и партньорство.
Само сценарият да е на ниво.
С огромно любопитство очаквам и останалите мъжки роли в сериала. Партньорите приятели и врагове също са важни.
Много се надявам всичко да е на 6! Hands Pray
Терзи, благодаря, джанъм! Kiss Бакалъм Thinking
Гости Kiss стискам палци!
Пепче, благодаря за линка, след малко ще преведа това, което го нямаше в онзи превод Hands Plus1
Скрит текст:
Въпросът не е в грипа си мисля, а във ваксините, които си бихте, те сриват имунната система, така се случи с брат ми, който се ваксинира веднъж след като го беше прекарал вече, за да може да ходи на фитнес и сто пъти съжали след това. Същото е и с приятелките ми, които се ваксинираха, колко пъти боледуваха само след това, не е истина, заради това си мисля, че е от тях Thinking Брат ми преди това не беше боледувал от години, а след ваксината през месец  все беше болен доста време. А Ковид не е изчезнал и едва ли ще изчезне, наскоро чух по тв-то за появата на нов щам, този път е Кентавър, та явно ще си живеем с него ...
Та ето какво си говорят за Киво и Берен в споделеното от Гьоненч, има разлика с предишния превод
Цитат
- За какво отиде в Америка ?
Г - Снимахме филм там. Ние имаме филм, сниман в Америка "Last kall for istanbul " Отидох там, за да стана режисьор. Главните герои в нашия филма са Къванч Татлъту и Берен Саат. Поздрави за тях.
- Ние също.
Г - Преживяхме такъв период. Беше интересно.
- Берен Саат , тъй като е завършила колежа TED в Анкара, добре знае английски, така ли е ?
Г - Именно. Къванч също ...
- Да, той също ...
Г - Той е живял в Париж. Заради това, че често е живял зад граница, той е работил върху себе си. Той също има добър английски.
- За мен там нямаше роля, така ли ?
Г - За съжаление филмът е за тях и камерата е снимала повече тях. Заради това не успях за теб ...
- Добре, не се получи. А жената на Къванч беше ли там ? Дойде ли да контролира ?
Г - Не бива да говорим за това като контрол. Това не е контрол. Те имат мъничко дете. Името му е Курт.
- А, супер!
Г - Те вкъщи преживяват затворен живот. И дойдоха цялото семейство в Америка. И добре се получи.
- Навярно е дошъл и Кенан Доулу. Той също обича Америка.
Г - Да, обича я. Но, той не дойде. Явно е бил зает с работа.
- Гьоненч, ние знаем, че в Нетфликс не е позволено да се казва краят на филма. Можеш ли ти сега да ни кажеш за края на филма ?
Г - Разбира се. Сега ще разкажа.
Г - Между другото с Берен и Къванч заснехме много природни сцени.
- Отлично.
Г - Засегнахме много теми.
- Добри ли са ?
Г - Напълно.
- Те са свикнали един с друг, нали така ?
Г - Да, те се познават добре.
- Мисля си за това. Ако ти махнеш от там Къванч и поставиш мен на неговото място, какъв ще бъде филма ?
- Или мен например, брат. Какво ще стане според теб ?
Г - Мисля, че ще бъде подходящо за получаване на премия.
- Наистина ли ?
Г - Това ми се случи вчера. Дойде при мен нашия продуцент и изгледа филма. И той ме попита : " Гьоненч, какво мислиш, ако махнем Къванч и Берен , ако играят други, то филма ще бъде ли популярен ?  Наистина, това е прекрасна работа."
- Те са в добри отношения с продуцента.  И ние може да се пробваме.
- Ти нали искаше само да се запознаеш ?
После говорят другите неща, няма да ги превеждам отново. И това е на края на разговора за тях.
Г - Къванч е добър човек. Дано късмета го съпътства.
- Прекрасен е, наистина.
- Аз не го познавам. Зная, че е добър в баскетбола.
- Да, добър баскетболист е. Веднъж си устроихме мач.Гледам, мача го гледат 20 жени. Аз бях до Къванч. Заради кариерата ни аз се чувствах някак неудобно. Човека стана успешен, а аз не. И реших да блокирам неговите ходове. През цялото време се пробвах да направя това. Все казвах : " Аз ще го изиграя, аз ..." Такъв човек е. Аз му направих блокировка, а той нищо не каза. Аз и там се опозорих. Ти погледни какъв човек само. Това е спорт и развлечение. Така мина.
Диве, а, не така! Един ден ни няма и веднага неизвинени Stuck Out Tongue Closed Eyes
Цитат
ДаНО ме накарат да си взема думите обратно!!!
Много се моля да си ги вземеш! Няма да простя на КЧ, ако е сгрешил.
Лекинка, дружки! Утре ще ви поднеса кафе, днес не успях да стигна до темата, сори! Hug

Последна редакция: чт, 08 дек 2022, 23:35 от queen_fenka

# 647
Фени, страхотна си, благодаря 🤗

Мисля, че няма общо с ваксините, защото много деца са болни в момента. Наистина много.

Лека 🤗🤗🤗

# 648
Добро утро, дружки! Hug

Пепче, имах предвид, че грипа си е грип, много хора , вкл. деца боледуват, ние цялото семейство го изкарахме, но веднъж, за няма и седмица се оправихме, а някои мои познати и приятели по няколко пъти в рамките на два месеца и все още не са добре, не зная какво друго да мисля Thinking Пожелавам на всички здраве! Flowers Four Leaf Clover
Интервюто с Гьоненч ми хареса, тримата през цялото време се шегуваха Smile Стана ясно,че са актьори тези двамата, така и не се разбра по - пълничкия как се казва, другият го наричаха Волкан, предполагам, че са комедийни актьори Thinking Да видим какво ще ни предложи ППИ, стана ми интересно тези много природни сцени дали са това, което си мисля Smile Защото Гьоненч ги спомена, след като го попитаха за постелните сцени във филмите му, дали му се бъркат в това, тогава той говори за двете сцени в Атийе и, че никой нищо не му е казал за тях. И веднага Волкан каза, че Киво и Берен са свикнали един с друг, Гьоненч потвърди, че се познават добре, та предстои да видим Stuck Out Tongue Winking Eye
Цитат
Ню Йорк, любов и втори шанс... Серин, чийто багаж е взет от друг пътник, се пресича с Мехмет на международното летище Джон Ф. Кенеди в Ню Йорк. Двама непознати в търсене на изчезналия багаж се впускат в изследване на любовта, брака и верността в Ню Йорк.

Днес РД празнува Хилял Сарал, жива и здрава да е! Flowers Four Leaf Clover

Пожелавам ви прекрасен ден, дружки! Hug Довечера съм на парти с колегите, не ми пишете неизвинени Smile

Последна редакция: пт, 09 дек 2022, 10:27 от queen_fenka

# 649

Привет момичета!! Hug
Първо да отбележа колко се радвам, че Алинка Kissing Heart е писала, липсваш. Благодаря за коментара ти!
Скрит текст:
желая ти бързо да възстановиш доброто си здраве!! Flowers Four Leaf Clover
Цитат
Не съм била в такава ситуация, но и преди съм казвала, че очакването на първите новини около нов проект е част прекрасна емоция.
Надявам се, че героинята ще компенсира с качествата си и ще те спечели.
Аз съм си променяла мнението за актриси, които не са ми допадали като маниер с играта си, но в определена роля са успели да ме накарат да се абстрахирам от личността им и да харесам героинята.
дано!
Диве, май сме на сходни мнения/размисли за предстоящия сериал.....Hands V
Цитат
Да ме извинят фенките на Серенай,
но не виждам да има такова амплоа за психолог.
Къванч е това, ей!!! Аслан! Лъв!
Няма да си спестя критиката, ако някой го издъни!!!
Hands Plus1
И аз не я виждам Серенай като психолог, тя е добра в отрицателни роли или по-скандални и провокативни.
Най-много разчитам на това- Сценарият да е добър и качествен Hands Pray
Терзи Flowers Hibiscus
Нур Сюрер е доста добра актриса, и на Нежат се радват в ТТ,  аз го харесвам-ама знаем какви пороци има в реала Expressionless
Пепи Hug
Цитат
Единственото ми желание е Къванч да има уговорени определен брой серии, което най-вероятно е и точно така.
мисля, че няма такъв филм...Wink
ако рейтинга е нисък и тв. канал е на загуба, то сериала ще бъде свален, всичко е бизнес. Друг е въпроса за продажбите в чужбина и дали канала има някава изгода от тях.
Фенче Kissing Heart
благодаря за превода Flowers Hibiscus
в момента мислите ми са насочени към сериала....
Цитат
Сега пък чета, че той от години си е искал да играе със Сера, сигурна съм, че само за това си е мечтал  Stuck Out Tongue Closed Eyes Надявам се да не са сгрешили и този път с каста.
а дано Hands V
Според мен Къванч не харесва особено Серенай- всяка година има фалшиви новини от турски блогъри и жълтури, че ще играе с него в даден проект. със сигурност не му е приятно и му е писнало от тъпия ПР, който сътворява нахалната й мениджърка на негов гръб. Спомням си в едно видео преди Сблъсък пак журналисти го питаха за нея и той реагира доста остро.
Гости, стискам палци Flowers Four Leaf Clover
Диде Hug, Ваня Hug
Снеже Hug, ако имаше някакъв компромисен вариант, примерно като Фунда Wink

хубав петък!!

Последна редакция: пт, 09 дек 2022, 12:19 от Airra

# 650
  • Plovdiv, Bulgaria
Привет, момичета!

Честит празник на всички празнуващи на Св. Анна ❤
Нека светицата пази всяко семейство от злини!
Бъдете здрави и благословени!

Благодаря за всичко споделено 🌸🌸🌸
и за милите пожелания.

Наистина много болни дечица има и около мен, не мога да кажа каква е причината, всичко е възможно, но по- скоро мисля, че изолациите допринесоха за мутациите на вирусите и затова са толкова токсични, водят до неподозирани усложнения.

Не се зачислявам към фенките на Серенай, опитвам се да съм настроена позитивно, надявам се от “дефект ефект” да се получи крайният резултат. Много повече ме напряга темата за рейтингите, това е за мен единственият негатив на тв сериал. Като зрител, разбира се.
Ако историята е увлекателна, нямам нищо против да прекарвам ~120 минути седмично в компанията на любимия актьор.
Има новини в тт за евентуална партньорка за Organize İşler, но признавам си, в момента никак не ме вълнува.

Възхищавам се на енергията на Нур Сюрер буквално ще скочи от проект в проект.
Спрях да гледам Момичето на прозореца преди около три- четири седмици, не ми тежеше толкова времетраенето, обаче развитието на образите не можах да понеса. Сц. не оставиха нито един положителен, по мое виждане, герой.
Лъжи, липса на всякакъв морал и етика, а днес виждам в тт, рейтингът все по- висок.

Неджат Ишлер гледах в Чукур последно. Много го харесвам. Имаше здравословни проблеми, дано се е възстановил.

Желая ви успешен и спокоен остатък от деня!

# 651
Айре Heart Eyes благодаря за споделеното! Kiss на мен пък ми хрумна, че след преработването на сценария може изобщо да няма психолог, никой не знае защо са се решили на промяна на главната женска роля  Thinking
Каквото и да е, дано само сценария е наистина качествен! Hands Pray
Колкото до Серенай, тя има нестандартна външност, та с грим може и да  ни допадне, нищо не се знае ... А с ролята мисля, че ще се справи, добра е, може да изиграе и положителен образ и отрицателен. Не съм я гледала много, само в Прилив и ФиЧиПи, но ми хареса и в двата, за мен играе естествено, не ме дразнеше. Аз само визуално не я харесвам много, но с грим може да стане истинска красавица, съдейки по рекламите и с МАВИ. А до Къванч мисля, че ще се отпусне съвсем, знаем колко предразполага партньорките си, до сега няма такава, която да не ми е харесала до него. А ако все пак играе психолог, може пък да ни изненада, кой знае.
Цитат
Според мен Къванч не харесва особено Серенай- всяка година има фалшиви новини от турски блогъри и жълтури, че ще играе с него в даден проект. със сигурност не му е приятно и му е писнало от тъпия ПР, който сътворява нахалната й мениджърка на негов гръб. Спомням си в едно видео преди Сблъсък пак журналисти го питаха за нея и той реагира доста остро.
Не знам, но не мисля, че трябва да виним Серенай за това, което прави или не прави мениджърката и. На мен по-скоро са ми смешни твърденията на нейните фенки, че Киво толкова отдавна искал да играе с нея, едва ли не си е мечтал за това Smile Но, поне е хубаво, че много се радват на тази двойка, явно харесват Къванч и едва ли ще ни се наложи да четем как не можели да разберат емоциите му Smile
Алинка Heart Eyes благодаря за споделеното, миличка! Kiss Значи да не се напрягам да доглеждам Момичето ? Въпреки, че толкова харесвам Бурджу, нещо не ми върви и на мен.
И аз така! Hands Plus1
Цитат
опитвам се да съм настроена позитивно, надявам се от “дефект ефект” да се получи крайният резултат. Много повече ме напряга темата за рейтингите, това е за мен единственият негатив на тв сериал. Като зрител, разбира се.
Ако историята е увлекателна, нямам нищо против да прекарвам ~120 минути седмично в компанията на любимия актьор.
Харесвам актьорския каст, дано да е наистина в този вид и сценарият да е супер! Все ще се притесняваме за рейтинга, виждаме какви истории се харесват на турския зрител от известно време, та дано харесат и нашата, каквато и да е! Hands Pray

Хубав остатък от деня ви пожелавам! Hug

# 652
Flowers RoseЗдравейте! Green Heart
И честит имен ден на празнуващите в деня на Св. Анна!
На всички пожелавам здраве! Flowers Four Leaf Clover
Честит рожден ден на Хилял!  Nature Sparkles
Благодаря за всичко споделено!
Фенче, на теб - за превода и кафето с екстри!
Докато пиша - второ, трето кафе, Айра, Алина, благодаря и на вас! Flowers Rose Flowers Rose
Та Фенче, поздрав с една от природните сцени, за които говори режисьорът, които са ти направили впечатление, както и на мен. Grinning
Съгласна съм с логиката ти - все пак нали е романтична драма, но няма кой да ни каже какво е точно, ще чакаме.  Засега - само малко лятно настроение.

Интересно ми е всичко от предстартовия период на нещо, което чакаме, но по-скоро предпочитам да не знам много. Заглавието „Последно повикване за Истанбул“, напр.  продължава да задейства въображението ми като го насочва към финала, където ще има проблем. Това ми е достатъчно и много приятно.
По същия начин мисля и за „бомбените новини“ за „Семейство“. Как да разбирам и да преценя кой е по-подходящ за една роля, когато не знам каква е ролята. Но е забавно.
И във филма, и в сериала ще присъства психолог. Начинът на приъствие обаче изглежда ще е различен:
от новините разбирам, че героинята на Серенай ще е с главна роля. А ето и предположение, че може да няма психолог. Grinning Обаче по-вероятно е да има, защото Аслан е мрачен и мистериозен герой, а именно психологът щяла да го изведе от това състояние.

# 653
Ванче, ооо, много благодаря! Kiss Благодаря и за споделеното, така е, живот и здраве ще видим какво ще ни предложат и в двата проекта, надявам се да останем щастливи от двата Hands Pray
Гледам " Една жена " с Йозге, много я харесах в този сериал Heart Eyes Та,някой ще ми каже ли, дали най-сетне този изрод Ширин ще си получи заслуженото, прави всички на маймуни, а те си мълчат, така ме изнервя, че направо ми иде да я хвана за гушата и да стискам здраво Smile Ето, тази актриса бих искала да гледам някой ден с Киво, страхотно играе, евала!

# 654

Гледам " Една жена " с Йозге, много я харесах в този сериал Heart Eyes Та,някой ще ми каже ли, дали най-сетне този изрод Ширин ще си получи заслуженото, прави всички на маймуни, а те си мълчат, така ме изнервя, че направо ми иде да я хвана за гушата и да стискам здраво Smile Ето, тази актриса бих искала да гледам някой ден с Киво, страхотно играе, евала!

Ширин ще завърши в лудница.
Актрисата-Серай Кая е повече от страхотна...и аз искам да я гледам  с Къванч, искам го с такива таланти!!
тя в момента играе положителна роля с Берк Октай- в драма, но няма превод на бг, май е хубав сериала.
едно интервю с нея.....
https://tvnovellas.blogspot.com/2021/03/blog-post_10.html?m=1&fb … Ybj1veLFz3jmaK7jg
..........................
Благодаря ви за споделеното! Flowers Tulip
Алинка Kissing Heart
Цитат
Не се зачислявам към фенките на Серенай, опитвам се да съм настроена позитивно, надявам се от “дефект ефект” да се получи крайният резултат. Много повече ме напряга темата за рейтингите, това е за мен единственият негатив на тв сериал. Като зрител, разбира се.

Hands Plus1
Момичето все още имам намерение да го догледам, но в момента съм го замразила.
Неджат уж се възстанови, но продължава с алкохола...и аз много го харесвах в Чукур...и в един стар сериал с Халит Ергенч. а имаше и един с Мелиса Сьозен.
Ваня Hug
Цитат
А ето и предположение, че може да няма психолог. Grinning Обаче по-вероятно е да има, защото Аслан е мрачен и мистериозен герой, а именно психологът щяла да го изведе от това състояние.
да Wink Hands Plus1
....................
Да е жива и здрава - Хилял!!
от фен....

# 655
Айре Heart Eyes благодаря! Kiss Ох, много добре, там и е мястото, тази е наистина съвсем луда, но си мисля, че си е злобарка по рождение, с такъв кеф и с такава ехидна усмивчица се наслаждава на страданието на хората около нея, че ме вади от обувките! Да се чуди човек на кого се е метнало това зло. От КГ насам не ми е бил толкова противен нечий образ Stuck Out Tongue Closed Eyes
Супер, че може да играе всякакви образи, пък и е красива. Колкото до образа на Аслан, ще видим дали ще е такъв, какъвто го описваха, дано поне това не са сменили, искам да го видя в такъв образ.

# 656
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Много теми за размисъл ни се събраха.
Хващам се за думите на Айра , че всичко е бизнес. Четох коментари при рускините, които едва ли не с насмешка говореха, че Керем Чатай много е забогатял явно, за да си позволи такъв каст. Което ме накара да се подсетя какво се случи със сериала на Чагатай. Там дори излезе трейлъра на сериала, беше обявена Алина Боз за партньорка, но тя се оттегли. После Есра Билгич дори даде интервю, че вече са почнали да четат сценария, но и тя се оттегли. Накрая сериала го преместиха в Нетфликс с почти неизвестна актриса. Чудя се дали и тук КЧ не се опитва да приложи подобна схема. Наистина се очертава доста скъпо да им излезе снимането, така че продажбите в чужбина са едно от голямото перо за приходи. Така, че аз по-скоро очаквам да има минимум серии, които са договорени и те да не зависят от рейтингите. А и ако почнат от януари както се очаква горе-долу се очертават около 20 серии, което мен лично ме устройва перфектно.
За Бирсен също това си е чист бизнес. Начинът на поднасяне на една новина понякога е по важен от самата новина. В случая можем само да гадаем какво я е накарало да постъпи по този начин. Продължението на другия ден, че Серенай връщайки се от Америка в самолета прочела първите пет серии на сериала е взела веднага решение звучи повече от несериозно. Така, че явно става въпрос наистина за бизнес.
Всички сме гледали Серенай във едни и същи сериали и аз също я харесах. Това, че фенките на някои актьори не я харесват и са се вглеждат само в личния й живот не е мой проблем. Има интересно и провокативно излъчване, но тя е актриса и е предизвикателство да умее да се превъплъщава в различни образи. Само да припомня трансформацията, която направи Берен от Бихтер към Фатмагюл. И тук съм чела, че Берен е имала около два месеца между края и началото на образите. Същото се отнася и за Йозге, сетих се коя беше нейната героиня във ФиПиЧи. Е, ако сравним с Една жена... Така, че аз наистина се настройвам за приятна изненада.
Но най -важното е, че Къванч ще участва.

Фени, Ваня, абе и аз видях, че пише природни сцени, но много добре си спомням, че в първия къс превод, които бяха качили рускините, а Фени ги преведе се говореше за импровизирани сцени и допълнението, че Къванч и Берен много добре се познават. Това като превод ми звучи по логично отколкото природни.
Фенче, приятно прекарване тази вечер 🤗
Честита да е Хилял.

Хубава вечер, момичета 🤗🤗🤗

# 657
Добро утро! Green Heart
Кафе с пожелание за здраве и една интересна събота.

Айра, благодаря за интервюто със Серай Кая.
Хареса ми и в „Жена“, и като човек в интервюто.

Пепи, наистина, по-вероятно е импровизирани да е думата вместо природни.
Но и без връзка с това интервю, когато се появиха снимките на плажа, ми беше направило впечатление, че е нещо различно от улиците и сградите, където преди бяхме видели Шерин и Мехмед: т.е. ще има и природа, освен града Ню Йорк.
Ако импровизациите са в природата, този превод ще ми хареса. Grinning

# 658
Привет, дружки! Hug

Ванче, благодаря за кафето с хубави пожелания и за споделеното! Kiss Да, най -  вероятно Пепи е права за имровизираните сцени, и нищо чудно да са сред природата, дори съм сигурна Smile
Пепи, благодаря! Kiss
Скрит текст:
Изкарахме си чудесно снощи, събрахме се всички, които заедно започнахме да "изграждаме" имиджа на  ДГ " Сто усмивки " през 2015г., когато беше отворена за първи път, не бяха забравили никого, не само нас (3), които се пенсионирахме през тези 7 години, колеги, които по една или друга причина вече работят в други ДГ, но, дори и някои от старите ни колеги, с които работихме заедно над 30 години в предишната градина, прекрасни хора, с които за съжаление се наложи да се разделим, всички се пръснахме по други градини заради онова недоразумение, което ни назначиха за директор, след пенсионирането на предишната ни директорка. А бяхме невероятно сплотен колектив, благодарение на нея, всички плакахме, когато се пенсионира, защото беше единствената, която не се промени изобщо през всички тези години. И на нейното място дойде това брутално същество, което съсипа за нула време всичко, нямаше как да търпим това. Споделяла съм ви, че част от нас се преместихме в сегашната градина, директор стана една от нас. Получи се наистина много топла и весела среща!
Каквито и да са схемите, надявам се да получим нещо качествено, защото го заслужаваме след толкова години.
Къванч също! Знаем, че винаги избира роли със сърцето си Heart
Много ми хареса този коментар в КТСА
Цитат
АСИКЛАР БАЙРАМИ
ТОЙ МОЖЕ ДА НАПРАВИ НЕЩАТА ЗА СЕБЕ СИ ЛЕСНИ…..Той може да стане най-голямата звезда в ROMCOM! Знаем, че има външен вид, харизма, може да прави драма и комедия. Така, че той можеше просто да направи един ROMCOM след друг и да направи много пари и да угоди на много от своите фенове. Но тогава той нямаше да е Къванч… нали? Защото истинският Къванч винаги търси сценарии, които да го докоснат… в сърцето му. Сценарии, които изискват копаенето му дълбоко в себе си, за да прояви емоции. И този филм е отличен пример за това.

Пожелавам ви и аз здрава и прекрасна събота, починете си добре! Hug

# 659
Добро утро, момичета 🤗🤗🤗

Фени, това ми хареса и го качвам специално за теб 😍
2 в 1😜

Хубав ден 🤗🤗🤗

Общи условия

Активация на акаунт