много ти се зарадвах! Пожелавам ти скоро да се оправиш напълно!
Благодаря ти за споделеното, много съм съгласна с теб за актьорския каст, много добре си подбират актьорите. Той Киво колко пъти обяснява, че няма общо с избора на партньорка, но кой да слуша ... Сега пък чета, че той от години си е искал да играе със Сера, сигурна съм, че само за това си е мечтал
Надявам се да не са сгрешили и този път с каста.

Бакалъм 
стискам палци!
Брат ми преди това не беше боледувал от години, а след ваксината през месец все беше болен доста време. А Ковид не е изчезнал и едва ли ще изчезне, наскоро чух по тв-то за появата на нов щам, този път е Кентавър, та явно ще си живеем с него ...

Пожелавам на всички здраве! 
Стана ясно,че са актьори тези двамата, така и не се разбра по - пълничкия как се казва, другият го наричаха Волкан, предполагам, че са комедийни актьори
Да видим какво ще ни предложи ППИ, стана ми интересно тези много природни сцени дали са това, което си мисля
Защото Гьоненч ги спомена, след като го попитаха за постелните сцени във филмите му, дали му се бъркат в това, тогава той говори за двете сцени в Атийе и, че никой нищо не му е казал за тях. И веднага Волкан каза, че Киво и Берен са свикнали един с друг, Гьоненч потвърди, че се познават добре, та предстои да видим 

Довечера съм на парти с колегите, не ми пишете неизвинени

е писала, липсваш. Благодаря за коментара ти!

, Ваня 
, ако имаше някакъв компромисен вариант, примерно като Фунда 

благодаря за споделеното!
на мен пък ми хрумна, че след преработването на сценария може изобщо да няма психолог, никой не знае защо са се решили на промяна на главната женска роля 

Но, поне е хубаво, че много се радват на тази двойка, явно харесват Къванч и едва ли ще ни се наложи да четем как не можели да разберат емоциите му 
благодаря за споделеното, миличка!
Значи да не се напрягам да доглеждам Момичето ? Въпреки, че толкова харесвам Бурджу, нещо не ми върви и на мен.

Здравейте! 

Обаче по-вероятно е да има, защото Аслан е мрачен и мистериозен герой, а именно психологът щяла да го изведе от това състояние.
Благодаря и за споделеното, така е, живот и здраве ще видим какво ще ни предложат и в двата проекта, надявам се да останем щастливи от двата 
Та,някой ще ми каже ли, дали най-сетне този изрод Ширин ще си получи заслуженото, прави всички на маймуни, а те си мълчат, така ме изнервя, че направо ми иде да я хвана за гушата и да стискам здраво
Ето, тази актриса бих искала да гледам някой ден с Киво, страхотно играе, евала!
Та,някой ще ми каже ли, дали най-сетне този изрод Ширин ще си получи заслуженото, прави всички на маймуни, а те си мълчат, така ме изнервя, че направо ми иде да я хвана за гушата и да стискам здраво
Ето, тази актриса бих искала да гледам някой ден с Киво, страхотно играе, евала! 

благодаря!
Ох, много добре, там и е мястото, тази е наистина съвсем луда, но си мисля, че си е злобарка по рождение, с такъв кеф и с такава ехидна усмивчица се наслаждава на страданието на хората около нея, че ме вади от обувките! Да се чуди човек на кого се е метнало това зло. От КГ насам не ми е бил толкова противен нечий образ

Да, най - вероятно Пепи е права за имровизираните сцени, и нищо чудно да са сред природата, дори съм сигурна