Къванч Татлъту 💙- Yakamoz S-245/ минали и бъдещи проекти, партньори-103

• 34 688
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
Е, Айрре, стига, де - нека и аз веднъж да се зарадвам и да съм доволна.  Laughing

# 631
Привет, дружки! Hug

Айре Heart Eyes благодаря за всичко споделено! Kiss Ох, от много време се каня да го догледам този Карадайъ, и на мен много ми хареса, но сега заради Фунда, щом и тя се е появява в 3 сезон ще гледам да го направя най-после. Лошото е, че от известно време не издържам да гледам нищо с това времетраене, карам на порции и после ги зарязвам, напр. Момичето на прозореца започнах да го гледам отново, гледах 2 от пропуснатите серии и там си останах,  нещо съм се повредила Smile Е, на серия с Къванч сигурно и малко ще ми се сторят 2 часа, де , признавам си Stuck Out Tongue Winking Eye Нямам търпение да дойде и нашето време!
Нищо ново няма наистина ... дано Башак отново ни зарадва с нещо, за да е по-леко чакането. И преди сме чакали дълго, но не сме скучали, винаги имаше техни снимки от къде ли не, особено лятото, а сега е различно. Разбирам ги обаче, нека се наслаждават на тихото си семейно щастие с малкото съкровище вкъщи Heart
Продължавам със спомените за ФМ, който има интерес да ги чете, на мен не ми омръзва никога Smiley
Скрит текст:
Цитат
„Фреди Меркюри беше като много рядък скъпоценен камък или рядка картина, никога няма да има друг като него“, каза Дейв Кларк, певец и близък приятел на Фреди. „Това беше мил, грижовен и щедър човек. Насаме Фреди беше различен от скандалния изпълнител, който виждахте на сцената. Беше толкова дълбок характер. Когато записвахме в студиото на Abbey Road, той носеше голяма кошница, пълна с екзотична храна, включително хайвер, сьомга, различни сирена и любимото му шампанско Cristal. Насаме той наистина беше прекрасен и грижовен човек. И неговата щедрост надхвърляше най-близките му приятели и колеги. Напълно непознати са се възползвали от неговата доброта. Ако се появи нещо по телевизията за някой във финансови затруднения, той ще изпрати анонимен чек чрез една от своите компании. Спомням си как изпрати чек на двойка, която беше без работа и чиято къща беше отнета. Правеше такива неща толкова много пъти. Дали щеше да види нещо по новините или да му кажат за нечие затруднение и той веднага посягаше към чековата си книжка. Харесваше истинските хора. Той може да е бил по-голям от живота и един на света, когато е бил на сцената, но насаме той беше много, много Човек. Това е старата история за комика, който кара всички да се смеят на сцената, но извън сцената има много тъга и чувствителност. Никога не трябва да вярвате или да бъдете увлечени от изображението.

Цитат
„Фреди имаше едновременно и много срамежлива страна и много силна страна. Беше точно така. В студиото той беше такъв работохолик. Там той беше напълно спокоен, изобщо не се срамуваше.
Никога не съм чул лоша дума от Фреди.Той беше лепилото, което ни държеше заедно, в известен смисъл. Трудно е да се опише какъв човек беше. Допускам, че имаше доста комплекси заради подигравките, които е понасял заради различната си визия, акцента в младежките си години, но ги прикриваше добре от околните.
В социална ситуация той можеше да бъде доста срамежлив, но можеше също така да влезе в стаята с цялата си харизма и да поеме контрол над нея.
 Наистина беше чудо, че Фреди беше още жив през 1989 г. "Чудо" като песента, която написа тази година. Лекарите му бяха казали, че няма да доживее до Коледа... Но, може би, цялата музика, която имаше вътре в себе си, удължи живота му, желанието да даде повече. „Когато не мога да пея повече, скъпи, тогава ще умра. Ще падна мъртъв“. “, каза той."
Роджър Тейлър

Цитат
" Аз съм малко нещо като отшелник, но това не е пресметнато нещо. Обичам да съм сам и да се скрия от приятелите си, но не бих искал да съм сам на безлюден остров. Бих  мразил това.
Харесвам хората около мен, но ги харесвам и в моето обкръжение.
Искам всичките си приятели да идват при мен и може би е много егоистично, но за мен е голямо удоволствие.
Фреди Меркюри

Цитат
" Бях отишъл в Лондон за обучението си, когато през 1985 г. срещнах Мери Остин на студентско благотворително парти в Лондон, където имахме добра дискусия за изкуството и други неща като студентски статут. Не я познавах , абсолютно не. Тя ми предложи да дойда до дома й на следващия ден, за да ми предложи малка работа като за студент. Беше добре платена работа да отглеждам котки, но тя ми каза, че не са просто котки, това са тези на Фреди Меркюри, фронтмена на Queen! От 19:00 до 7:00 сутринта, с включени няколко уикенда за £2000 на месец. Когато започнах работата си в  Garden Lodge, Фреди не беше вкъщи, беше на турне и още не го бях срещал. Икономът ми беше обяснил работата, която трябва да върша за котките. Единствените хора, които присъстваха с мен, бяха служителите, които поддържаха Garden Lodge. Една вечер икономът ми донесе телефона и ми каза, че Фреди иска да говори с мен! Мислех, че е шега, някакъв вид подигравка. Вдигнах телефона и чух : „Да ... здравейте! Мога ли да говоря с моите чудовища?" Не знаех как, имах световноизвестен артист насреща на телефона, който искаше да говори с котки по него! Първият път, когато го срещнах, беше една вечер, съвсем неочаквано. Седях в хола и внезапно навън се вдигна много шум, коли, светлини и много хора. И ето по средата пристигна Фреди. Той веднага тръгна към мен. Бях много впечатлен, сякаш имах извънземно пред себе си. Той ми каза: "С  вас не се познаваме ?" След като икономът му му обясни кой съм, аз му стиснах ръката, а той ме прегърна !! След това ми предложи чаша шампанско ... После имаше парти. Всички гости бяха около Фреди, искайки да бъдат забелязани от него колкото е възможно повече. Работих за него общо 2 години, запознах се и с другите членове на групата, бях поканен веднъж дори в студиото им в Монтрьо, след това на няколко концерта, особено на Уембли с място на първия ред. Фреди беше чувствително, щедро същество, което имаше аура, феноменално присъствие. А връзката с неговите котки беше мистична, свръхестествена. Когато научил за болестта си, той се уплашил първо за котките си! Знаейки, че е обречен, не би искал да бъдат изоставени, за него те бяха неговата приемственост на тази земя, казваше, че те са част от него … Тази среща ме беляза за цял живот. Когато той почина, част от мен също си отиде. Получих и дипломата си по архитектура на 26 ноември 1991 г. Всеки ще види там знака, който иска да види ... " Марк Руо (френски архитект)
Цитат
„ Когато O'Regan за първи път видя Queen на концерт, беше декември 1973 г. и групата свиреше като подгряваща група на Mott the Hoople също в Hammersmith Odeon в Лондон.
Тринадесет години по-късно, на 9 август 1986 г., Queen са на върха на славата си, превръщайки се в най-важния социо-културен феномен на планетата и поради масово искане групата е принудена да обяви допълнителна дата в рамките на The Magic Tour, който се разпродаде веднага. И така, в Knebworth Park в северен Лондон те свириха пред публика от около 115 000 души.
Поради натоварения трафик около залата, Queen трябваше да пристигне с хеликоптер. За да направи снимките, които ще станат едни от най-известните на британската рок група, Денис пътува до местно летище и групата му наема хеликоптер с пилот, за да може да ги снима, докато летят от Лондон. „На най-горната ми снимка на Queen Queen не се вижда“, ще каже той по-късно, „но това също е свидетелство за това колко големи са станали. И хеликоптерът говори вместо тях”.

Цитат
„ Когато Мери пристигна в Garden Lodge за Коледа през 1988 г., тя хвърли поглед към купчината подаръци под елхата и на шега избра най-луксозно опакования.
„Този трябва да е за мен!“ – възкликна тя.
„Разбира се, че е за теб, любов моя! " каза и Фреди, и когато Мери го отвори остана изумена... Фреди й беше купил прекрасна чанта на Cartier.
Джим Хътън[/size
]
Цитат
Редица приятели на Фреди вярваха, че Фреди намира живота си за крайно неудовлетворяващ. Райнхолд Мак (близък приятел на Фреди и музикален продуцент на Queen) вярваше, че Фреди планира в крайна сметка да се откаже от всичко и дори да се ожени и да създаде семейство. Той вярваше, че Фреди би обичал собствено семейство, желание, което има своите корени в детството му, когато често е бил далеч от родителите си за дълги периоди от време. Райнхолд, който имаше апартамент в Мюнхен, каза: „Фреди ми каза няколко пъти „Може би ще се откажа от цялата работа с мъже един от тези дни“. Не мисля, че това изобщо беше странно, той повече или по-малко реши, когато беше на двадесет и осем или двадесет и девет години, че е бисексуален, а преди това всички го смятаха за хетеросексуален. С него нищо не беше невъзможно. Мисля, че той можеше да се откаже да бъде такъв, защото обичаше жените. Видях какъв беше в тяхно присъствие и той не беше от типа гей мъж, който не ги харесваше в живота си. Той беше обратното. Дори след като Фреди напусна Германия и се върна в Лондон, той и Райнхолд останаха изключително близки. „Той беше много добър приятел. Беше напълно нормален, не беше звезда. Райнхолд все още беше чест посетител в Garden Lodge, елегантния неогеоргиански дом на Фреди в престижния квартал Кенсингтън. „Той се погрижи, когато бях в Лондон, да отседна при него и се увери, че получавам английски колбаси и пържено яйце върху препечен хляб. Винаги е изтъквал, че е изключително скучен човек. Опитах се да кажа „Абсолютно не е важно да се люлееш на полилеите в къщата си, нали знаеш.“
Той обичаше Мери толкова много и тази любов беше реципрочна. Наистина е жалко, че никога не се ожениха, но и двамата имаха късмета да останат най-добри приятели до края. Може да не е имал деца, но обичаше много не само децата на момчетата от групата, но и много от децата на своите приятели.

Охоо, докато пиша има доста споделено!
Терзи, благодаря! Kiss Ох, писна ми вече! Да видим дали ще е вярно Thinking
Снеже, добре си наминала, забрави ни! Flowers Hibiscus Ти и Серенай ли харесваш ? Thinking Добра е като актриса, ама малко ми е бозава, та да видим дали ще има химия и с нея Thinking  Честно казано, все ми е тази с коя ще снима, стига да е добра актриса, а те и двете са! Просто не ми се вярва да са спретнали този номер на актриса като Йозге, след подписано съгласие с нея Thinking
Айре Heart Eyes направо ти съчувствам, първо Есра с Йълмаз, сега тази бомба Worried Ама Сера може пък и да ти хареса, кой знае ? Колко хубаво, че си нямам любимки и ми е все едно, само се моля да не вземат да кажат, че и в този сериал няма да играе Къванч, вече ще се гръмна  Smile Дано всичко е на 6, независимо с коя ще играе, все ще го гледаме.

Последна редакция: ср, 07 дек 2022, 16:49 от queen_fenka

# 632
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Брех, какви новини в последния момент. Къванч каза в интервюто, че вече е подписал и не се меси в работата на продуцента и ето потвърждението. Фени, и аз съм като теб, все ми е тая коя ще бъде важното е, че Къванч да е там. 😍
Но самата новина е поднесена по не много добър начин. Какво значи, че е затворила дома си в Бодрум, за да се прибере да снима? Ами най-малкото, за което се сещам е, че мъжа на Йозге участва във сериала Полетът на птицата, а снимките започнаха миналата седмица. Йозге в интервю беше споменала, че ще се снима, но аз поне никъде не прочетох, че има подписан договор. Още като се коментираше сериала с участието на Ибрахим тя пак беше кандидат за ролята и тогава се отказа. Та каква е точно истината те си знаят. Серенай съм я гледала в Прилив и Фи По Чи. Определено ми хареса.
Нямам търпение за филмите и новия сериал.

Башак е качила реклама на някаква гала вечер посветена на животните тази вечер. Дали пък няма да се появят ? Крайно време е да присъстват на някое светско събитие.😜

Хубава вечер, момичета 🤗🤗 🤗

# 633
Фенче, чак любимка не ми е, дори не одобрявам винаги поведението й в реала, но това не ми пречи да ми харесва като актриса. Много е добра и отдавна искам да я видя с Къванч.

# 634
  • AMS

Привет, мили дружки!!!

Благодаря ви за споделеното и реакциите!!!

Извинявам се за горното гифче от тт, ама има и по-тежки случаи.
Освен в Меджезир и до някъде във Fi, Серенай не съм я гледала.
Покрай Керем Бюрсин  я виждах, но ...
Всъщност, като актриса и модел, смятам, че е добра.
Има си пеперудите и сигурно други награди.
Но като човек има не толкова добро и зряло поведение.
Обичам сериозните, а тя не остава такова впечатление.
Но ако се случи все пак този проект, трябва да знае,
че до Къванч, всичко трябва да е топ, дори извън сета!!!
Бирсен си спечели черна точка от мен за Йозге.
Така не се поднася новина - тази не -  друга е.
Не помисли, че така обижда не само Йозге, а и всички.
За това, че нямало химия в Якамоз, не съм съгласна.
Именно такава химия на улегнали хора харесвам.
Серенай не ми изглежда много химична по принцип.
Има по-друго, да не кажа малко нахално излъчване.
Такива подобни мнения видях и в тт.
Ама нейсе.

Имах да пиша и за друго, но другия път.
Лека вечер, дружки!!!

# 635
Здравейте! Christmas Tree
И аз да се изкажа за новината.
Неприятно са постъпили с Йозге, но сигурно има сериозна причина.
Благодаря за новината и за коментарите на новината. Flowers Tulip
Добавям още един коментар: възможно е проблемът да не в актрисите, а в повторението (на двойка актьори).
„…Продуцентът Kerem Çatay се отказа да събере отново Kıvanç Tatlıtuğ и Özge Özpirinçci, които бяха партньори в телевизионния сериал "Yakamoz S-245"…“ (Бирсен А.)
В очакване на „Последно повикване за Истанбул“ най-много се пише и обсъжда това, че е събрана отново двойката Берен и Къванч. Даже може да се каже, че едва ли не се очаква повече двойката, отколкото самия филм. Наистина двойката Йозге и Къванч няма такава тежест, но все пак е повторение на двойка и това се споменава, когато се пише за „Семейство“. Мисълта ми е, че някой може да е настоял да не се разваля ефекта от очакването на филма и може да се е сетил за това или да е постигнал съгласие да откажат участието на Йозге едва в последния момент.
Наистина, дано поне Къванч остане.
Приятна вечер и до следващата новина! Grinning

# 636
Каквото и да говорим както се казва "истината е някъде там". Ваня, много не съм съгласна, че е заради повторението на двойката. Това не е нещо, което да не се знае. Прочетох и мнение, че Йозге е такъв човек, че едва ли би позволила да постъпят така с нея. За мен наистина проблем се явява само начина на поднасяне на информацията. Вчера дори Йозге беше качила видео в старито си с балони от рождения ден на дъщеря й като беше тагнала Къванч и Башак. А рождения ден беше преди седмица.
С изненада прочетох, че Серенай и Йозге всъщност са играли заедно във Фи Пи Пи, бях забравила. Но когато го гледах не знаех коя е Йозге.
Е, ще поживеем, ще видим.

Лека, момичета 🤗🤗🤗

Айре, тази снимка е специално за теб. 😘

# 637
Няма да крия,че ако хабера е истина ще съм доволна,но не ми харесва как са постъпили с Йозге ,но пък не трябва да се вини Серенай за това решение на Ай Япъм. Освен това от самото начало името на Серенай се спрягаше за тази роля дори когато се лансираше в заглавията името на Ибо Челиккол.
Ще си проличи какво е.
Серенай е професионалист личния и живот е отделна тема доказала се ,че може да бъде и сериозна пък и все пак вече годините и се качват и гони 30 тъй,че дайте и шанс ако е реалност пък каквото ще да става.
Феме иска ти се или не пиха супи сценарно или не имаше нещо между Ча и нея дали е било до основа на флирт или друго е отделен въпрос.Аз много си ги харесвах когато бяха севгили с Керем и на нея тази връзка беше и се отразила много положително ,но задкулисните игри на мениджърката и провалиха всичко тъй,че не ме шашка и това грам.
Киво много хубав на новите снимки...
Серенай и Йозге точно в Фи първата част на ФИ / ЧИ снимаха заедно тя беше любовницата на героя Джан Манай / Озан Гювен/
Всеки знае,че преди и бях голяма фенка сега просто ми е актриса приятна за гледане.

# 638
  • Plovdiv, Bulgaria
Привет, момичета!
Бъдете здрави, където и да сте!
Прекрасен, нов ден, изпълнен
с много любов и доброта!

Благодаря за всичко споделено! 🌸🌸🌸

Сърдечно благодаря за всички коментари, новини и снимки, и прощавайте за отсъствието.
Скрит текст:
От три месеца не мога да кажа, че съм здрава, толкова често и така продължително не съм боледувала никога, и в момента още не мога да кажа, че съм здрава
Много хубав диалог се е получил за ДК. Аз си имам сантимент към този сериал като първи в темата и онлайн за мен.
Много, много теми имаше за коментиране.
За съжаление проблемът с разсиновяването съществува и днес. Има все още осиновители, които връщат децата скоро, след като са ги осиновили. Аз разбирам нуждата от такъв закон, разбира се не всеки случай е като този в сериала, но регулацията, системата и най- вече подготовката на бъдещите осиновители са все още далеч от нивото, на което трябва да бъдат.
Извинявайте за отклонението, но темата ми е болезнена.

Айре, 😍 много съжалявам за настроението, което ти носят последните новини за серила.
Не съм била в такава ситуация, но и преди съм казвала, че очакването на първите новини около нов проект е част прекрасна емоция.
Надявам се, че героинята ще компенсира с качествата си и ще те спечели.
Аз съм си променяла мнението за актриси, които не са ми допадали като маниер с играта си, но в определена роля са успели да ме накарат да се абстрахирам от личността им и да харесам героинята.
Серенай съм я гледала в Прилив и във Фи Чи Пи. Като Мира на мен много, много ми хареса.
Изобщо не вярвам, че ситуацията се е развила по начина, описан в медиите. Тази журналистка често влага лични чувства и интриги в писаниците си, и кой знае каква е причината да се изрази по този начин, но е всичко друго, но не и професионално подобно отношение. Надявам се, че Йозге не е била засегната. Тя е прекрасна актриса, аз бях една от най- доволните, когато обявиха участието ѝ в Якамоз, въпреки че споделих неудовлетворение от ролята ѝ. Аз реално не харесах Дафне и не бих казала нищо друго, освен че е прекрасна, не вярвам от AY да постъпят така, както се пише.
И да добавя, че доста сме роптали и тук в темата, и по принцип се роптае срещу сценарии и сценаристи в турските сериали, обсъждали сме многократно формата на писане и снимане, недостатъците на сценарий серия за серия, но винаги единодушно сме признавали, че по отношение на подбора на актьори са много добри създателите на турските сериали.
Къванч, за пореден път- красив по лице, по душа и по ум, направи чудесен коментар, обясни, че изборът на каста се прави от продуцент и най- вероятно други от екипа, но самите актьори не участват в него.
Едва ли ще има ефект върху този, който не вижда, не чува и не разбира, но добре отговори на глупотевините лично.

Аз все още не мога да се нарадвам, даже не смея да се зарадвам, че Къванч ще снима отново за тв сериал, затова съм доволна на каквото и да е решение и партньорство.
Само сценарият да е на ниво.
С огромно любопитство очаквам и останалите мъжки роли в сериала. Партньорите приятели и врагове също са важни.

Желая ви хубав и пълноценен остатък от деня!

# 639
Здравейте Благодаря за споделеното Айлинка дано оздравееш най-накрая

Пак Бирсен
https://www.birsenaltuntas.com/dizi/kivanc-tatlitugun-annesini-n … -oynayacak/12617/

Нур Сюрер ще играе ли майката на Къванч Татлътуг, а Неджат Ишлер - неговия по-голям брат?

Продължават преговорите за актьорския състав за семейния сериал на Show TV, който ще събере Kıvanç Tatlıtuğ и Serenay Sarıkaya.
от Birsen Altuntas
8 декември 2022 г. Създадена на 8 декември 2022 г. Време за четене: 1 мин., 12 сек.

Нур Сюрер ще играе ли майката на Къванч Татлътуг, а Неджат Ишлер ще играе неговия по-голям брат?

Kıvanç Tatlıtuğ и Serenay Sarıkaya ще изиграят двама влюбени в сериала "Семейство" на Show TV. Партньорът на Татлътуг, който щеше да даде живот на бар оператор с голямо семейство, живеещо във фермата на име Аслан, се промени в последния момент. Kerem Çatay, шефът на Ay Yapım, беше предложил на Özge Özpirinçci да работи в други проекти за главната жена от сериала "Devin". Тогава Серенай Сарикая, която беше спомената преди, беше интервюирана за ролята. Серенай Саръкая, която се завърна от Америка в началото на седмицата, прочете сценария на първите 5 епизода от сериала в самолета и каза "Да" на предложението.

Успешните актьори Джанан Ергюдер, Юсра Геик и Умуткан Ютебай също ще участват в новия актьорски състав на сериала, за което Серенай Саръкая е съгласна по принцип. Много ценен актьор се споменава за Хюлия, майката на Аслан, основният герой на сериала; Нур Сюрер… Договорът на майстора актьор, който предизвика възхищение с играта си в „Момичето от моя живот“, изтича в края на този месец. Разбра се, че Sürer е направил предложение да остане в OGM Pictures.

Бомбена информация за телевизионния сериал, режисиран от Ahmet Katiksız и Cem Toluay и написан от Hakan Bonomo, също създаде вълнение в задкулисието. За Джихангир, по-големият брат на Аслан, оферта е отправена към известния актьор Неджат Ишлер.

# 640
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Обичайните заподозрени липсват днес, но се радвам на появата на Али, Диди и Терзи.😍
Али, пожелавам бързо възстановяване. Но тази есен и аз за пръв път в живота си взех болнични два пъти в един месец. Ковидът изчезна, но сега грипа е по тежък и много време е необходимо да мине.
Новите имена, които ни е донесла Терзи нищо не ми говорят с изключение на Нур Сюрер.

Но ако превода е верен всички имена без Къванч са само на принципна уговорка.
Предполагам, че всички се надяваме сценария да е на ниво, а актьорите ще ги наместят някак си. Има достатъчно и много от тях.
Единственото ми желание е Къванч да има уговорени определен брой серии, което най-вероятно е и точно така. А пък сценаристите да си свършат качествено работата. Отново се връщам на коментара на Ана, че Хакан Бономо е много качествен сценарист .

Как ще се развият събитията около сериала ни предстои да видим, но съм убедена, че едва ли и една десета от цялата истина ни се показва.
Да сложа една партньорка, която очаквам с голямо нетърпение също.

Гости, скоро не е минавала, но това е за нея.😍

Междудругото в групата ЗП във ВК има превод на цялото предаване, в което участваше режисьора на Последно повикване за Истанбул. Ще направя опит да го кача.

Хубава вечер 🤗🤗🤗

# 641
# 642
  • Плевен / София

Гости, скоро не е минавала, но това е за нея.😍

Здравейте момичета,
Благодаря за споделеното.
Чета Ви, но не ми се пише, защото тичам по доктори и ако на 19.12. имам повод за радост
ще споделя 🤞

# 643
Ето видеото от групата ЗП във ВК. Но общо взето това, което се говори за Последно повикване за Истанбул е много малко, а и Фени вече го беше превела. Може би допълнението е, че продуцента е гледал филма и много го е харесал. Дори попитал , ако бяха други актьори, дали пак щеше да бъде толкова хубав.

https://m.vk.com/video-214632491_456239259?list=9800029f0fb4d280 … l-48803098_553914

Терзи, благодаря 🤗.
Накара ме да погледна и другите филми. В състава на Телец има добавени нови актьори. Единият от тях е актьора изиграл ролята на Наум Сюлейманоглу във филма, които турците снимаха.
🤗🤗👏

# 644
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за споделеното!!!
Прощавайте, но нещо не разбрах коя е "Феме"!
Да не би пост 637 да се отнася за разговор в друга тема?
Обичайните заподозрени, имате неизвинени!!!
Не обичам никак тази суматоха преди даден проект!!!
И на мен не ми харесва Керем Чатай какви ги забърква.
Да ме извинят фенките на Серенай,
но не виждам да има такова амплоа за психолог.
Къванч е това, ей!!! Аслан! Лъв! 
Няма да си спестя критиката, ако някой го издъни!!!
Много пушилка се вдигна с този каст.
За Йозге оставам на същото мнение. Удар под кръста е.
Да, успехът на AY с Присъда е безспорен,
но две години е преправян и написан отново сценария.
А тук с това Семейство, ако сценарият е "идеален", както казват,
да не би пък тънкото място да е каста.
Може и да се преправи. Та може и да се отложи.
Я си представете, че другия месец Нетфликс са готови за снимки.
Якамоз ли ... В нощта ли ... А и само това Семейство ли е!? 
Но може и да е за добро!!! Но има вече едно голямо Но.
ДаНО ме накарат да си взема думите обратно!!!

За протокола - Hayat Van Eck / Хайят ван Еск  е роден в Амстердам.
Освен, че участва в Телец, дебютът му беше с Онур и сценариста в Още.
За ролята си в Още получи много награди.

Дръжте се всички и да сте добре!!!
Скрит текст:
Моите доктори ги отрязах до края на годината.
Следващата откривам сезона на 5-ти.

Лекинка и ви чакам утре с кафетата!!!

Общи условия

Активация на акаунт