Благодаря ви за всичко споделено!

Пожелавам ви хубав ден и успешна нова седмица с новини!

съчувствие за първата смяна...

, на последните снимки Киво изглежда прекрасно, за изражението в очите да не говорим
само тоя дълъг баканбард ми е смешен и леко ужасен, въпреки, че на него му отива
Една рускиня го сравни с Пушкин 

благодаря ти за споделеното! 

И аз съм гледала всички сериали на Кенан И., харесвам го, но, не съм му фен
Интересни разсъждения, както винаги, съжалявам, че не сме го коментирали заедно на времето, има истини в твоите, касаещи характерите на героите, виждам, че особено си наблегнала на образът на Тахсин Корлудаа, като най-ярък според теб. За мен Тахсин също беше много интересен образ,Танер го изигра наистина много ярко, хем ме ядосваше, хем ме разсмиваше, но за мен Джесур беше най-яркият образ в този сериал, показа много лица, но всеки усеща героите по свой си начин. Ако ми позволиш, ще споделя и моето скромно мнение за Тахсин бей.
Той извърши неща, заради които, поне за мен, Тахсин е всичко друго, но не и почтен, добър човек, други възприятия имам аз за тези качества в един човек, като такъв човек мога да определя само Джесур. Да, аз добре разбирам озлоблението на Тахсин към старците / спор няма, че са постъпили отвратително с едно малко дете / но, той без никаква милост ги остави да изгорят живи, един наистина добър човек няма да има сърце да го направи, колкото и гневен да им е. Не му стигна това, ами наказа и Хасан и семейството му, които пък нямаха никаква вина за неговите преживявания в детството. Хасан го е приел като най-добър приятел в казармата, а Тахсин през цялото време е мислел само как да си отмъсти. Добре, и Хасан изчезна от животът му благодарение на Адалет, оставяйки сирак едно малко дете, Тахсин си върна всичко, което смяташе за свое, но, как да приема преследването, на което бяха подложени Фюген и Джесур, наложило да напуснат страната и дори да сменят самоличността си, за да се спасят от Тахсин, отразило се пагубно на здравето на майката. И същият този добър господин, години след случилото се в миналото най- безмилостно се опита да убие на няколко пъти същото това пораснало момче, вече мъж, дошъл, за да потърси справедливост за семейството си. Защо ??? За да не излязат наяве кирливите му ризи, които не са малко. Съжалявам, но за мен това не може да е почтен човек. Същото е, както да оправдая последващите действия на Ръза, заради това, че прекара невинен по-голямата част от живота си в затвора. Вярно, Тахсин за разлика от Ръза никога не си цапаше ръцете лично, имаше си човек за мръсната работа, заради това не беше действителния убиец, но той даваше заповедите, той насилствено вземаше имотите на хората от града, карайки копоите си да ги пребиват и богатееше все повече, той лъжеше дъщеря си най - безочливо и я манипулираше, както си иска, той се имаше за вездесъщ в този град и колеше и бесеше в него. Да, изградил е Корлудаа, но с какви средства ? С крадени. Като започна първо със смяната на ценните картини, които семейството притежаваше, а Хасан му рисуваше копия, без да подозира нищо. И след като разбра каква е истината, пожела да се разберат защо го прави. Тогава Адалет му направи услугата да го премахне от пътя му. Грижел се за децата в сиропиталището ... да, вярно е, но за това пък не се погрижи за собственото си дете. Какво му беше виновен горкия Корхан, че той сам е направил белята на времето, която го е разделила с любимата жена ? И го унижаваше цял живот само защото не беше " силен "като него ? Да, Корхан беше добър, но слаб човек, не беше и високомерен като любимката на татко, която също доста често ме вадеше от обувките заради този неин характер, наследен от баща и. Няма по - гадно нещо за мен от това да делиш по този начин собствените си деца! И добре, че Корхан беше добряк и не завиждаше на сестра си, та имаха здрава връзка помежду си. Два пъти постъпи достойно Тахсин, когато не позволи детето на Хюлия да отиде в дом и когато попречи на Джесур да стане убиец, защото беше загубил Адалет, Салих и Корхан, и за да запази Сюхан.
И аз ДиК съм го гледала отдавна, и въпреки, че е най-малко гледания от мен сериал на Къванч, го помня подробно. Което означава, че историята ме е докоснала, въпреки дразнещите ме неща в него - некадърната полиция, всемогъщия Ръза и др. подобни , за мен Елиф Усман окепази доста сериала след напускането на Едже.
Да, и на Джак Никълсън бяха подобни, права си. И аз се надявам, че няма през цялото време Аслан да е с тях 

, благодаря за споделеното за ДК, с интерес те прочетох! Но и аз не съм много съгласна, че доста "бял" го изкара Тахсин. А той си беше и демон и добър човек в някои отношения. Тамер Левент си изигра ролята супер. след този сериал, кариерата му се развива доста успешно!

, или пък има един сериал на Осман Синав- Диво сърце/1999/ .

, защото винаги съм била фен на Къванч; фен се става дори само от един филм. Но шегата настрана, радвам се, че успях да гледам всички продукции с негово участие. 

Диве, благодаря за всичко споделено!
Знаех си за КБТ, браво!
гледала съм Диво сърце, До последен дъх , Джингьоз Реджай / не до края /както и някои негови филми Лудо сърце, Ези тура, Драконов капан, не зная дали не обърквам заглавията, опитах да гледам и Мехмет Завоевателя, но не си падам по техните исторически филми и не го довърших, те май го и спряха преждевременно. Каня се от много време да си довърша и 3 сезон на Карадайъ, но все не остава време ... Най-добрият му сериал за мен е Езел. Но, да, може да се каже, че съм гледала почти всичко с бат Кеньо все пак, макар и не от - до
На други актьори / си и толкова не съм гледала, какво 
Но, все пак се случва, например с образът на Бихтер, всички примираха по нея, а на мен ми беше направо антипатичен образ. След като изгледах отново ЗП някъде преди 2 или 3 години, започнах да я разбирам много по-добре и нея, смекчих доста отношението си към нея, дружките тук са свидетели
Та, ще вземеш да ме накараш отново да гледам ДиК, за да видя какво пропускам, което пък ти си забелязала, и без това съм го гледала само 2 пъти. На мен ми е много интересно ти как възприе образът на Сюхан ? На Джесур ? Тахсин го обсъдихме
Заради това сутринта написах, че съжалявам, че не сме гледали и дискутирали заедно на времето този сериал. Нищо, предстои ни отново да гледаме сериал , този път заедно, кеф!