Отговори
# 360
Момичета, аз от 2-3 дни имам страшни болки в краката. Корема ми не е голям и не съм качила много килограми-около 4ри. Дали е  нормално това? И някакъв лек за облекчаване?

# 361
  • София
Момичета, аз от 2-3 дни имам страшни болки в краката. Корема ми не е голям и не съм качила много килограми-около 4ри. Дали е  нормално това? И някакъв лек за облекчаване?

Препоръчвам масажи, иначе пиеш ли магнезий?

# 362
Пия да- Магнерот 3х1, но си признавам, че малко го забравям, защото аз го пия превантивно. За радост нямам контракции или нещо такова. Утре съм на преглед и ще питам и АГ естествено. Мислиш ли, че ако увелича дозата ще има ефект?

Препоръчвам масажи, иначе пиеш ли магнезий?

# 363
Момичета, вчера си получих пратката от h&m. Всичко е 100% органичен памук и са супер качествени дрешките. Много съм доволна😀. Бодитата с прехвърляне са толкова малки и сладки, че с мм се разтопихме❤️❤️❤️🥰🥰🥰

# 364
И аз така се зарадвах като пристигна пратката от Х&М, прекрасни са и като цветове и материи. Аз поръчах няколко неща размер 50 и няколко 56 и сега не знам дали 50-ките няма да са мънички, въпреки че четох коментари, че за началото са ок, но може би няколко седмици само. Отделно АГ ми казаха да не очаквам много голямо бебе, но това са предположения засега. Ти на кои размери наблегна?

Момичета, вчера си получих пратката от h&m. Всичко е 100% органичен памук и са супер качествени дрешките. Много съм доволна😀. Бодитата с прехвърляне са толкова малки и сладки, че с мм се разтопихме❤️❤️❤️🥰🥰🥰

# 365
  • Вестерос
За краката, ако спя повече време в една поза  и мен ме болят, особено отстрани таза, като схванат е, все едно мускулна треска.. Магнезия не ми помага в случая.

За дрешки аз взех 56 размер, като имам няколко, които се водят 50-56.

В пепко има евтини пелени и хавлии за баня с качулка.

# 366
Моя чочко върви доста голям и смело купих само 56 номер. От сега е 1200, а съм в 26, почти 27 г.с. Аз самата съм била 4,200. Пепко е хубав магазин, трябва да огледам и там, а и са с доста добри цени.

# 367
Залагайте предимно на 56рамзер. Няма смисъл за 1-2седмици да купувате 50. Някои бебчета се раждат над 50см и бодитата и ританките 50номер са им къси. Ако ползвате сушилня, могат и да се свият.

# 368
  • Варна
Аз мисля само за изписването да взема размер 50, но няма да давам пари за целите комплекти около 60-80 лв. Говорих с позната,чието бебче беше над 3 кг и размер 50 даже му били големи, а ние сме мънички и поне за първите дни размер 50 трябва да са ок. Иначе аз купувам дрешки размер 0-3м вече имаме няколко бодита и ромпъри. За изписването май реших да взема космонавт , за да мога и после да си го използвам.

# 369
  • Вестерос
Забравих да споделя, че попаднах и на една група във фейсбук Бебе продавалник, доста неща се продават там, включително и нови, неизползвани Simple Smile

Имам питане, какво мислите за нощните лампи? Смятате ли да спи бебето на някаква светлинка и ако да, към каква сте се насочили?

Последна редакция: чт, 22 сеп 2022, 12:09 от Tiffany А

# 370
За краката, ако спя повече време в една поза  и мен ме болят, особено отстрани таза, като схванат е, все едно мускулна треска.. Магнезия не ми помага в случая.

И аз съм така с краката. От лежането ме болят хълбоците.

# 371
Весито, какъв матрак поръча? На каката беше цял и сега се чудя тези, които зе сгъват на 3 дали са удобни? Като знам в болницата как е на 2 и как едва спах на него, не знам ако е на 2 дали ще е удобно?
Tiffany А ще бъдем на светлина на тв, както казах свърши ми доста добра работа с каката, която е на 8 вече и въпреки че е срещу тв, не е голяма фенка на тв и не гледа. Така че зависи от детето, не от това дали е срещу него, пид него, дали го има или не Simple Smile

# 372
И мен точно хълбоците ме болят. Уж не лежа прекалено много, но все пак
 И особено левия може би защото на ляво спя основно не знам. Но е много неприятно🙂

И аз съм така с краката. От лежането ме болят хълбоците.

# 373
  • Вестерос
Мерси, ролзет Simple Smile

За краката аз установих, че като се раздвижа и разходя малко, дори и в нас и бързо ми минава.

Не съм Весито, но и аз взех като нейните- на Магнифлекс Пиер Кардин, намален е в Айко в момента.

# 374
+1 за бебешкото матраче Magniflex Pierre Cardin. И ние го взехме, след като ни беше препоръчан и от много приятели.

Общи условия

Активация на акаунт