Отговори
# 555
Моят АГ не изражда, нито в нашия град, нито в софийската клиника, в която работи. Ако е нормално раждането отивам в родилното в града ни и без да уговарям екипи... но на последния преглед бебка се беше обърнала седалищно, ако не се обърне пак -ще помисля за секцио, но в друг град. Уж по движенията я усещам, че пак се е наместила както трябва, но докато не се потвърди -не го мисля.

# 556
Моето АГ каза че на следващия преглед ще обсъдим нещата, аз съм на 7.10, но ще си раждам при него. Все още не знам как, каня се за нормално както първото, но все още е седалищно,  усещам я как ме рита ниско долу.
С първото водите ми ги пукнаха в болницата, за пътвескиня родих доста бързо. Сутринта ми падна тапата и тръгнах към болницата, при прегледа няма разкритие, след 40 мин вече нях с 2 см. Та бързо и лесно родих, надявам се и сега да е така Simple Smile
Днес се записах за последната ФМ, която ще е края на октомври, вие в коя седмица ходите, на мен ми казаха 32-33 седмица и ме записаха за 33, а повечето вече сте минали?
Снощи си харесах обиколници и порт бебе от една дама, от ФБ. Толкова мила, любезна, бърза в изработката и на супер цена Simple Smile Трябва да пристигнат нещата и ще ги снимам, ако всичко е ок ще ви пиша коя е Simple Smile

# 557
  • Вестерос
Аз няма да ходя на трета, както споделих проф. Балев ми каза, че няма нужда, иначе е между 29-32 записано при него, но може и по-късно.

# 558
Трета фетална се прави между 28 и 32 седмица, аз отидох в 30та, но ми записаха контролен преглед за 35та, за да видим как върви теглото. Не знам дали ще се прави обстоен преглед, нито дали ще ми вземат пари като за фетална, но ще видим.

# 559
  • Варна
Аз също сама се записах в 30-та седмица за трета фетална , а след това съм на преглед при АГ. Той също прави фетална, но предния път не ми каза дали ще правим и предполагам е мислил да я пропуснем, затова сама си записах час в МЦ Марковс. Дано да не е много рано
 Elistoy феталната при твоя АГ ли правиш или на други място. За контролния ми стана любопитно , че и аз ще ходя в 30-та, но ако искат контролен със сигурност ще трябва да го платя.

# 560
Аз вчера бях на преглед уж само водите и големината на бебето, но прегледа си беше като ФМ. Иначе ще ходя пак в 36 г.с. В. 29 седмица съм.

# 561
И аз за трета ФМ все още не съм се записала, тъкмо започвам 27 г. с. На предишната Д-р Амалиев ми каза, че ако всичко е наред няма нужда да записвам следваща ФМ. Вчера бях на преглед и следящия ме АГ каза че всичко върви супер и двамата сме много добре и не спомена нищо за ФМ.

# 562
И аз вчера бях на контролен преглед при АГ и понеже на третата ФМ докторът ми каза, че бебка изостава в тегло (от обиколката на коремчето ѝ), сега нямах търпение да отида. АГ потвърди, че е наваксала много добре и вече е 1450гр. (30+3 - не е от големите бебета, но си отговаря точно на деня) и протеиновата диета (ежедневно мръвка и протеин за бременни) си е оказала влияние, тоест явно точно това ми е липсвало в организма.

Попитах АГ кога ще говорим за раждане (тя е в МД Варна) и каза, че за момента ѝ изглежда, че ще чакаме естествено, но вече в 9ти месец може да се каже със сигурност. Нейните съображения са, че имам миоми, които дотогава се надяваме да са все така “послушни” и да не пречат, както и че тазът ми е измерен малко под границата за естествено раждане.

# 563
  • Вестерос
Моето до деветия дали има шанс да се завърти с главата надолу, как мислите? Много го мисля това, че ме е страх от операции Grinning

# 564
Моето до деветия дали има шанс да се завърти с главата надолу, как мислите? Много го мисля това, че ме е страх от операции Grinning
Моето до скоро беше седалищно, но вече го усещам как се върти, единия ден ме рита горе, на другия пак се завърта и ме рита ниско долу. 😁 Не се притеснявай има още време. 😊

# 565
  • Вестерос
Аз бях сигурна, че се е обърнала пак с главата, защото като хълца усещам долу, та много се изненадах на прегледа вчера, че е седалищно пак. Надявам се, че си се върти постоянно и затова така Simple Smile Дано!!

# 566
  • Варна
Flame може ли да си споделиш какъв протеин за бременни приемаш.

# 567
Взех си на Pregnaco с натурален вкус (млечен) и АГ ми препоръча на Herbalife (Персонализиран протеинов прах), защото е супер пречистен. Добавям си по 2 мерителни лъжици в смутито сутрин, като ги редувам, понеже двата съдържат различни видове протеин.

Тифани, със сигурност има достатъчно време да се обърне, за момента още им е широчко - до вчера усещах ритниците в ребрата си и АГ каза, че крачетата са точно там, но днес вече са по-ниско и встрани, тоест пак е шавала малката Simple Smile

Flame може ли да си споделиш какъв протеин за бременни приемаш.

# 568
Аз днеска цял ден лежа с контракци , усещам ги менструални или втърдяване на корема 😑Бебка днеска не е толкова активна , отговаряни когато я побутвам , но можели да е заради контракциите. Ако до вечерта продължават , ще ходя . Пак ще ме приемат , пак три дни ,искам да си почивам в къщи , да си се храня по добре , в къщи ми е много по удобно. Какво мога да направя зада облекча малко контракциите?

# 569
Flame, и на мен ми е интересно за протеина, може ли да снимаш този на Herbalife?
Моето АГ ми каза за Прегнако, но са с поръчка през сайта. За да не губя време си взех на Biogame суроватъчен протеин от аптеката, пих го след фреш трансфера по препоръка на проф. Тимева и е подходящ и за бременни.

Калдерай, 2*но шпа макс и много бавна разходка в парка ме спасяват мен в такива случаи, но аз нямам индикации за лежане от страна на шийката на матката.

Общи условия

Активация на акаунт