Отговори
# 570
Аз днеска цял ден лежа с контракци , усещам ги менструални или втърдяване на корема 😑Бебка днеска не е толкова активна , отговаряни когато я побутвам , но можели да е заради контракциите. Ако до вечерта продължават , ще ходя . Пак ще ме приемат , пак три дни ,искам да си почивам в къщи , да си се храня по добре , в къщи ми е много по удобно. Какво мога да направя зада облекча малко контракциите?

Ами почивай, явно не ти се отразява добре, беше писала, че си се натоварила вчера, явно се е отразило и аз съм така.... Ако стана и почна да върша нещо ме стяга.... И гледам да лежа, колкото мога, няма как

# 571
Аз включих Алеракт 2х1 и ми е много по-добре. Само с магнерот не стана работата при мен. Ти на какво си в момента ? Другото е че предимно лежа и си почивам, не съм излизала от вкъщи освен за прегледи.. Гадно е, но е по-добре от болницата. Ако вчера си се натоварила малко повече от обикновенно, най-вероятно е това. Лежи си днес, добави още магнезии и мисли положително 🤗

Аз днеска цял ден лежа с контракци , усещам ги менструални или втърдяване на корема 😑Бебка днеска не е толкова активна , отговаряни когато я побутвам , но можели да е заради контракциите. Ако до вечерта продължават , ще ходя . Пак ще ме приемат , пак три дни ,искам да си почивам в къщи , да си се храня по добре , в къщи ми е много по удобно. Какво мога да направя зада облекча малко контракциите?

# 572
Освен претоварването и топлият душ стимулира появата на контракции. Да не си взела топъл/горещ продължителен душ, за да се отпуснеш?

# 573
Освен претоварването и топлият душ стимулира появата на контракции. Да не си взела топъл/горещ продължителен душ, за да се отпуснеш?
Не не съм взимала душ , вчера много време бях седнала и тогава имах втърдяване ,но не болезнено. Днес си лежа максимално пих нош па, магнерот в момента мисля , че леко се отпускам. Не можах да седна от болка....

# 574
Аз, пак ще препоръчам шусл 7. Помага за усвояване на магнезия. Аз пия 5 таблетки от солта във вода и 2 мегнерота за деня. Контракции не съм имала, разбира се не съм на 100 проц. Сигурна дали е от това, но исках да ви споделя, ако помогне на някоя от вас. Днес бях на преглед , 28+0 съм и е 1240 грама момчето ми. Всичко д наред, прекрасна е за втора бременност моята аг, казвам втора, щото не можеш да я намериш много по телефона, а знам какво е , когато е за първи път. Тази жена не ми е взела една стотинка до сега, а си ме гледа на ехограф, при това е много хубава апаратурата, тя е спокойна, Катя Венкова се казва. Не изражда обаче. Аз май ще се насочвам към Шейново, четох много добри коментари, стаите не са много ок, но дано е само това. Има ли други за Шейново, може да се засечем:)

# 575
Днес мина и моята консултация. Бях силно притеснена заради държината на шийката и това, което ми бе казал до сега наблюдаващия ме гинеколог, но днес за поледен път се оказа, чу всичко е наред. Смених го с голям кеф и грам не съжалявам. А уж е един от най-добрите в града. До сега освен да ме филмира и да ме държи в напрежение, нищо друго не правеше. Чашата преля, когато ми каза, че шийката е 15 мм и спешно тряцва да вляза в болница за задържане, но не в болницата, в която той практикува, а в държавната. При отиването ми в АГ и показване на направлението за хоспитализация и съответно преглед, всички се изсмяха и казаха спокойно да се прибирам вкъщи. От тогава мина месец и ходих на още 2 мнения, които абсолютно отхвърлиха неговите твърдения. За това, момичета, не се доверявайте само на едно мнение и не мислете, че най-препоръчвания в града е най-добрия за вас. Та, днес на прегледа за пореден път шийката е 3.05 см, бебо е 1080 гр и е напълно нормално за седмиците-27 седмица и 5 дни.

# 576
Wanderers, ето това е протеинът на Хербалайф. А Прегнако-то ми пристигна за 1-2 дни с онлайн поръчка

# 577
Аз, пак ще препоръчам шусл 7. Помага за усвояване на магнезия. Аз пия 5 таблетки от солта във вода и 2 мегнерота за деня. Контракции не съм имала, разбира се не съм на 100 проц. Сигурна дали е от това, но исках да ви споделя, ако помогне на някоя от вас. Днес бях на преглед , 28+0 съм и е 1240 грама момчето ми. Всичко д наред, прекрасна е за втора бременност моята аг, казвам втора, щото не можеш да я намериш много по телефона, а знам какво е , когато е за първи път. Тази жена не ми е взела една стотинка до сега, а си ме гледа на ехограф, при това е много хубава апаратурата, тя е спокойна, Катя Венкова се казва. Не изражда обаче. Аз май ще се насочвам към Шейново, четох много добри коментари, стаите не са много ок, но дано е само това. Има ли други за Шейново, може да се засечем:)

И аз съм твърдо за Шуслерова сол 7. Разтварям 10 таблетки в гореща вода, изпивам си я и след около 15 мин пия и 2 магнерота.

# 578
Благодаря за препоръката, момичета! Още утре започвам шуслерови соли 7 и се надявям да повлияят добре контракциите ми, че са все по-чести. Вече са през деня и през нощта по 6-7-8. Не са болезнени и предполагам са т.нар. Бракстън-Хикс, все пак започнах 8ми месец, но ме смущават и постояно се притеснявам дали скъсяват шийката или да не направят друга беля, а има още 2 месеца до термин.

# 579
Споделям една промоция, на която попаднах.

# 580
  • Варна
И аз ще раждам в Шейново с термин 13.12 😉

# 581
  • София
И аз ще раждам в Шейново с термин 13.12 😉

Аз също ще съм в Шейново. Термин 24.12, но поради секцио сигурно ще е по-рано още не знам кога точно. АГ, трябва да каже.

# 582
Аз  спрях Алеракта на своя глава.Да ви кажа няма особена промяна.Шийката си е нормално  скъсена като за 7ми месец.Другата седмица пак ще я мери моята АГ. Имам си  контракции и  менструални болки,но лежа и ако видя зор пия но шпа. Ако се натоваря после ми е малко кофти и затова много не се движа. Kaderay, сигурно от дългото стоене така ти е станало.Малко остана ,ще избутаме .Убедена съм 😊😊😊😊

# 583
Моят термин е 22.12, има шанс да се засечем. Ще избирате ли екип?

# 584
Момичета днес бях на зъболекар, както ви казах преди 2 дни ми се отвориха 2 мн големи дупки в зъбите. За щастие не се стигна до нервите и няма да се наложи лечение. Оказа се че бебчето изсмуква целия калции от организма и кариеси са тръгнали на много зъби Cry. Така че смело хапвайте сирене и извара и калции допълнително.

Общи условия

Активация на акаунт