Отговори
# 645
  • Вестерос
Аз съм малко притеснена, освен в три декемврийски групи във фб, съм и в една ноемврийска, та в нея вече пет момичета писаха, че са родили. А аз не знам окончателно даже къде искам да раждам, ни багаж за болница, ни нищо. От днес съм вече в осмия и се шашнах леко.

# 646
Момичета, вече беше споменато в групата, че има намаление в Хиполенд на Cangaroo. Разглеждах термометрите и помпите за кърма. Ще ви помоля за мнение и коментар за тези две помпи, като уточнявам, че с първата бременност една приятелка ми бе дала, но не се наложи много да я ползвам, тъй като така и не успях да се справя с кърменето, цедененето и т.н. Имах огромно желание, но съпътстващи ситуации допринесоха за неуспеха ми. Та сега се чудя коя да взема.
https://www.hippoland.net/cangaroo-elektricheska-pompa-za-karma-glow-xn-d220

https://www.hippoland.net/cangaroo-elektricheska-pompa-za-karma- … cd-displey-104071

Тези два термометъра също имат добри характеристики. Имате ли мнение за тях?

https://www.hippoland.net/cangaroo-infracherven-termometar-5v1-easy-check-jxb-183

https://www.hippoland.net/cangaroo-termomet-r-s-digitalen-chasovnik-tl8020

# 647
Аз съм малко притеснена, освен в три декемврийски групи във фб, съм и в една ноемврийска, та в нея вече пет момичета писаха, че са родили. А аз не знам окончателно даже къде искам да раждам, ни багаж за болница, ни нищо. От днес съм вече в осмия и се шашнах леко.

И аз вчера влязох в 8мия. Питах АГ за списъка, че да стягам багажа, той каза спокойно има време и че щял да ме покани в болницата и там да уточняваме и раждането, което явно ще е доста преди термина. Ама вече спрях да се притеснявам. Ако стане нещо отивам и после ще ми носят багаж.Scream

# 648
  • Вестерос
Ти в окръжна беше решила, нали? Да и аз за сега така съм решила, но още не съм отишла до АГ-то да разпитам това, онова. Мисля да е другата седмица.

# 649
Ти в окръжна беше решила, нали? Да и аз за сега така съм решила, но още не съм отишла до АГ-то да разпитам това, онова. Мисля да е другата седмица.

Да. Там съм при доц. Славчев.

# 650
Често срещам,че бебета са ниско долу и някои ги усещат там. Моето е около пъпа и даже понякога отдясно на пъпа имам издутина все едно по голямата част от него е там или си опъва краче/ръка. 🙄Но това нормално ли е , вие къде виждате движенията? Другата седмица съм на два прегледа ФМ или редовен по АГ и вече нямам търпение, за първи път издържах толкова много седмици без преглед 😐

Аз усещам моето предимно отдясно на пъпа, и там най-много бута, и направо напипвам крайничетата😄 понякога има и голяма бабуна точно там и все гадая дали е дупе или глава😆 Ще ми се да имах рентгенов поглед🥺
А като легна наляво, усещам движения на хълбока, почти ляга на леглото, понякога и ми издува пъпа и около него прави бабунки.
На последните прегледи ми казаха че е надолу с главата, а пък последно точно вдясно от пъпа гледа главата. Но доколкото знам има няколко вида главично предлежание🤷‍♀️.

# 651
И аз усещам малкия от дясно на пъпа все едно са му крачетата и все се чудя как точно е застанал, за да усещам така😆 иначе при последния преглед АГ каза,че е седалищно разположен за сега. Но при нас това не ни притеснява тъй като ще съм секцио.
Надявам се всички да устискаме до 36-та седмица  🙃

# 652
Момичета, вече беше споменато в групата, че има намаление в Хиполенд на Cangaroo. Разглеждах термометрите и помпите за кърма. Ще ви помоля за мнение и коментар за тези две помпи, като уточнявам, че с първата бременност една приятелка ми бе дала, но не се наложи много да я ползвам, тъй като така и не успях да се справя с кърменето, цедененето и т.н. Имах огромно желание, но съпътстващи ситуации допринесоха за неуспеха ми. Та сега се чудя коя да взема.
https://www.hippoland.net/cangaroo-elektricheska-pompa-za-karma-glow-xn-d220

https://www.hippoland.net/cangaroo-elektricheska-pompa-za-karma- … cd-displey-104071

Тези два термометъра също имат добри характеристики. Имате ли мнение за тях?

https://www.hippoland.net/cangaroo-infracherven-termometar-5v1-easy-check-jxb-183

https://www.hippoland.net/cangaroo-termomet-r-s-digitalen-chasovnik-tl8020
Аз имам първата помпа и съм доволна от нея. Беше на цена 75лв преди 7г., но по-добре електрическа, отколкото ръчна. Свърши ми прекрасна работа, смятам да ползвам пак. За друго мнение не мога да дам, защото не съм ползвала.

# 653
  • Вестерос
Moeто се върти, понякога е отдясно, понякога отляво, уж беше седалищно, но два дни го усещам да хълца долу, сигурно се е завъртяло.

# 654
  • Варна
Изпращам много позитивна енергия на всички, които се притесняват за по-ранно раждане. Дано да не сте прави и да си имате времето и спокойствието за всичко. Както и всички останали, че изненадите дебнат отвсякъде 😔
Аз все още съм в седмия месец (или така си мисля почти 30 г.с съм) дори не знам доктора дали ще ми даде инфо за раждането, но туко що си написах въпросите за прегледа,че там като отида и бяло петно. Този път и ММ ще дойде , че да помни и той - може да се сети още нещо.(консултантите по магазините ги побърка вече с въпросите си време е и за доктора, а тежко му на педиатъра , но аз се радвам че е активен и проучва всичко аз само показвам желанията си  😁)
Иначе направих и два списъка за мен и бебето (като за бебето остават козметика, памперси...разни такива консумативи, като съм купила много малко дрешки) , а за мен мисля от ремедиум да отида и да накупя всичко в скоро време. Бях си запазила и един сайт за нощница ще поръчам няколко.

# 655
  • Вестерос
Като каза педиатър Grinning Мисля и за това от другата седмица да обикалям, че във Варна е сложничко, представям си за другите градове като Пловдив и София. Искам да е максимално до нас.

# 656
Моето също се върти -цяла бременност главично, преди седмица беше седалищно, 2 дни след прегледа се завъртя и започна да рита горе под ребрата. Вчера цял ден ме риташе в слабините(дори ви писах) а вечерта се завъртя пак и започна да ме рита отдясно на пъпа, но по средата на корема спряма височината. Това въртене ме притесни много, чудя се дали няма да се омотае в пъпната връв. Утре трябва да се чуя с АГ, относно болничния и ще попитам.  Не искам да чета из нета излишно, за да не се притеснявам. С това въртене не се знае и последно каква поза ще заеме, за да знам за какво раждане да се подготвя. В четвъртък влизам в 8м. и все още нямам идея.
Приех, че и в двата случая боли -въпросът е преди или след раждането ще е болката. Но наистина нямам идея как ще бъде този път. Споделих ви, че ако е нормално раждане, ще си раждам в нашето родилно, но ако е секцио, ще избера или областната болница, или в София, но се притеснявам в последния момент да не се обърка нещо и да ме режат тук, че са повече касапи, отколкото лекари...🙄

# 657
Като каза педиатър Grinning Мисля и за това от другата седмица да обикалям, че във Варна е сложничко, представям си за другите градове като Пловдив и София. Искам да е максимално до нас.

Аз не съм проучвала толкова много, просто исках да е близо. Ние живеем в Младост и в медицински център Младост се спрягаха няколко имане. Някои с много пациенти и не приемат нови. Та в крайна сметка избрах д-р Вейсалов. Свекърва ми ходи да говори с него, той каза, че няма проблем ще ме запише. Важното е да има педиатър на близо и да са записани някъде. Така или иначе моите приятелки са ми казвали, че се дават направления или пък ако се налага ходят и си плащат на частно.

# 658
  • Вестерос
Весито, ти си комшийка Simple Smile Аз се чудя дали да запиша при моя ЛЛ и да вземам направления за педиатър или да търся педиатър и ЛЛ в едно. За сега мисля да търся и съм се насочила към клиника Нова, като може и в Санита да видя.

# 659
Весито, ти си комшийка Simple Smile Аз се чудя дали да запиша при моя ЛЛ и да вземам направления за педиатър или да търся педиатър и ЛЛ в едно. За сега мисля да търся и съм се насочила към клиника Нова, като може и в Санита да видя.

Моята ЛЛ е в Санита. Там май трудно приемали. Така каза майка ми. За клиника Нова нямам информация

Общи условия

Активация на акаунт