Медицински център за асистирана репродукция Варна ( есенна тема 2022)

• 63 813
  • 894
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте, момичета! С ММ правим опити за бебе от половин година като до момента имам само една биохимична бременност. Всички хормонални изследвания при мен са в норма. Имам редовен цикъл 28-30 дена и редовна овулация (проследена с ултразвук). Направихме и спермограма в МЦАР, която е перфектна и се срещнахме с доц. Кисьов, който остави много добро впечатление в нас. Препоръча ни да изчакаме още няколко месеца с естествени опити и да направим цветна снимка, ако все още не се е получило.

Някой правил ли си е скоро цветна снимка в МЦАР, каква е процедурата и цена? Също така има ли смисъл да се чака няколко месеца с евентуални неуспешни опити? Също така, дамите, които посещават доц. Кисьов, запазването на часове само по телефона ли се осъществява?

Благодаря Ви предварително!

Последна редакция: сб, 23 дек 2023, 11:32 от busteeeed

# 316
  • Варна
Здравейте, момичета! С ММ правим опити за бебе от половин година като до момента имам само една биохимична бременност. Всички хормонални изследвания при мен са в норма. Имам редовен цикъл 28-30 дена и редовна овулация (проследена с ултразвук). Направихме и спермограма в МЦАР, която е перфектна и се срещнахме с доц. Кисьов, който остави много добро впечатление в нас. Препоръча ни да изчакаме още няколко месеца с естествени опити и да направим цветна снимка, ако все още не се е получило.

Някой правил ли си е скоро цветна снимка в МЦАР, каква е процедурата и цена? Също така има ли смисъл да се чака няколко месеца с евентуални неуспешни опити? Също така, дамите, които посещават доц. Кисьов, запазването на часове само по телефона ли се осъществява?

Аз правих лятото. С доктора и едната акушерка слязохме заедно в рентгена, слагат те да легнеш, вкарват контраста и изкарват снимката.
Общо взето е това. За болка не знам, мен не ме болеше, но аз съм с отстранени маточни тръби и идеята беше само проверка дали не е останало нещо. Цената беше 300-350 по спомен.
Аз ви съветвам да я направите при следващия цикъл, хем ще знаете, че всичко е наред с тръбите, хем след нея често се забременява Simple Smile
При 3 неуспешни замразени трансфера тази година, четвъртия беше успешен /точно след снимката/

# 317

Аз правих лятото. С доктора и едната акушерка слязохме заедно в рентгена, слагат те да легнеш, вкарват контраста и изкарват снимката.
Общо взето е това. За болка не знам, мен не ме болеше, но аз съм с отстранени маточни тръби и идеята беше само проверка дали не е останало нещо. Цената беше 300-350 по спомен.
Аз ви съветвам да я направите при следващия цикъл, хем ще знаете, че всичко е наред с тръбите, хем след нея често се забременява Simple Smile
При 3 неуспешни замразени трансфера тази година, четвъртия беше успешен /точно след снимката/

Благодаря Ви много за отговора и споделения опит! Весели празници! 🎄

# 318

За снимката не мога да помогна, моята беше много отдавна, но за часовете - реално по телефона се уговаряте за ден и час, отивате, но часа е само ориентир. Иска си чакане. Ако има нещо спешно преди вас, процедури,  може да си постоите.  За снимката също - чака се, понеже ползват рентгена на болницата и ако има други наложителни пациенти, чакате да се освободи. Успех, не чакайте прекалено дълго, че времето лети, а понякога си иска доста време.... дай Боже да не ви коства много сбъдването на мечтата Wink

# 319

Здравей, аз правих цветна снимка Септември, цената е 340лв и мина много бързо. Процедурата е безболезнена и трае не повече от 5 мин. След цветната снимка, следва консултация с лекаря и от там се съставя план за действие. Поне при мен беше така.
Дали има смисъл да продължите с обитите ще прецените и усетите вие, от значение е и възрастта, ако тя не ви притеснява, според мен изчакайте, още повече щом доцента ви е посъветвал така.
Желая ви успей и дано скоро се похвалите с положителен резултат Flowers Four Leaf Clover

# 320
Благодаря Ви много! И двамата сме на 29, като за момента ни казват да не се тревожим, но все пак предпочитам да направя изследванията своевременно, за да не губим излишно време, ако има евентуален проблем. След направата на цветната снимка, има ли период на изчакване или могат да се продължат опитите, ако всичко е наред?

# 321
Здравейте,

За много години! Бъдете здрави и много щастливи!

Някоя от вас има ли информация относно преместването на клиниката в нова сграда?

# 322
Здравейте,

Някоя от вас има ли информация относно преместването на клиниката в нова сграда?

Бяха казали , ме август ще се мести , бомбе се преместиха . Последни ходихме средата на декември нищо не казаха за местене

# 323
Здравейте,

Бяха казали , ме август ще се мести , бомбе се преместиха . Последни ходихме средата на декември нищо не казаха за местене
Сигурно ще бъде обявено някъде 🤷🏻‍♀️. Малко тъпа локация са избрали според мен ....

# 324
  • Варна
Аз исках на 15ти декември да ходя на преглед, но казаха да е предния ден, че 15ти им бил последен и почват преместването. Средата на януари ще ходя пак на преглед и ще разбера. Иначе са сложили вече табели на новото място, преди няколко дни минах.

# 325
В Кайсиева градина ли се местят?

# 326
  • Варна
В Кайсиева градина ли се местят?

Да, на бул. Трети март, до автосалона на Шкода.

# 327
Когато се преместят ще пиша и тук и във фейсбук!

# 328
А щом са в процес на местене, дали изобщо извършват прегледи и процедури? Аз съм се настроила за втората половина на януари, като звъня да запазвам час, ще пиша и тук актуална информация 🙂

# 329
Благодаря Ви много! И двамата сме на 29, като за момента ни казват да не се тревожим, но все пак предпочитам да направя изследванията своевременно, за да не губим излишно време, ако има евентуален проблем. След направата на цветната снимка, има ли период на изчакване или могат да се продължат опитите, ако всичко е наред?

А спермограмата със записване на час по телефона ли се случва, би ли споделила? И след колко време е готов резултатът?

Общи условия

Активация на акаунт