Медицински център за асистирана репродукция Варна ( есенна тема 2022)

• 63 553
  • 894
  •   1
Отговори
# 720
Здравейте, според вашия опит колко информация сте получили за замазените ви ембриони, питам най-вече за грейда/ качеството им?
При мен мина първи ЗЕТ, при който не получих предварително никаква информация за ембриона, който ми връщат.

# 721
Понеже прочетох разнопосочни мнения от различни места и за други клиники, тук каква е практиката - Издават ли болничен лист при пункция? И ако да - до колко дни?

# 722
Dragonfly_94 Не се издава болничен... Може да си вземете служебна бележка и като я занесете във фирмата ще ви пуснат служебна отпуска за бременност 20 работни дни

# 723
Здравейте момичета. Искам да попитам тези кандидатствали за фонта втори път след успешен опит. Лятото като ходих на преглед Александров и Биляна ми казаха, че втория път кандидатстването е по-лесно и няма нужда от толкова документи. Дадоха ми няколко декларации, казаха ми да си намеря заповедта от първия път в оригинал и да пусна амх. Дотук добре, но мъжа ми трябва ли да пуска нова спермограма, като сме с тубарен фактор, при него не е имало проблем. Спермограмата, която е направена и имат във фонда е от 2022г.

# 724
Здравейте, има ли сред вас двойки с мъжки фактор, които да са преминали или да им предстои биопсия на тестиси, замразяване на сперматозоиди и последващо in vitro?
Съвсем в началото на пътя сме и засега това е единственият ни шанс, насочили към МЦАР Варна и ще се радвам да споделяме опит.
Здравей ние съвсем скоро,
 нито една оплодена яйцеклетка. Дори до трансфер не стигнахме. Казаха ми,че сперматозоидите не били добре. Но когато ги замразих бяха ок  и имах зелена светлина за процедурата. Никого не обвинявам освен природата, която може да е много жестока, но се питам може ли толкова да падне качеството им след размразяването. Жалко, че не използвах донорски матерял. А за фонда нямам право вече да кандидатства. Бих посъветвала ако може след биопсията да се изясни малко повече качеството на добитите сперматозоиди може да помогне поне да си спестите време и да преосмислите стратегията. Успех

# 725
Здравейте момичета. Искам да попитам тези кандидатствали за фонта втори път след успешен опит. Лятото като ходих на преглед Александров и Биляна ми казаха, че втория път кандидатстването е по-лесно и няма нужда от толкова документи. Дадоха ми няколко декларации, казаха ми да си намеря заповедта от първия път в оригинал и да пусна амх. Дотук добре, но мъжа ми трябва ли да пуска нова спермограма, като сме с тубарен фактор, при него не е имало проблем. Спермограмата, която е направена и имат във фонда е от 2022г.

Здравей! На мен ми искаха АМХ ,документ от уролога (ние минахме с амбулаторен лист само) и декларациите попълнени,а и старата заповед.Само това...но ние бяхме с мъжки фактор...спермограма не са ми искали,но ние бяхме направили предварително.

# 726
Здравейте, има ли някой наскоро с успешна инсеминация, от кой опит стана и имахте ли стимулация? И колко пъти ви викаха на преглед преди самата инсеминация?

# 727
На трети и четвърти опит ми изписаха Летрозол, но при мен нямаше успех и инсеминациите завършиха безрезултатно.
Може би два пъти преди деня на инсеминацията ходих на прегледи - на 6-ти, 8-ми ден от МЦ - зависи колко ви продължава на вас.

# 728
Ако е удобно да попитам, кой ви прави инсеминациите?

На трети и четвърти опит ми изписаха Летрозол, но при мен нямаше успех и инсеминациите завършиха безрезултатно.
Може би два пъти преди деня на инсеминацията ходих на прегледи - на 6-ти, 8-ми ден от МЦ - зависи колко ви продължава на вас.

# 729
А какво следва след 4 опита, казват че сте за инвитро или предлагат 5 опит?

# 730
А какво следва след 4 опита, казват че сте за инвитро или предлагат 5 опит?

Аз чакам за четвърта за да можем да кандидатстваме по ЦАР и минаваме на ин витро, но решението си е Ваше. Ако искате 5та инсеминация може да говорите с Вашия лекар, не вярвам да Ви откажат. Все пак могат да Ви посъветват, но решението си е Ваше.

# 731
Аз направих 4 инсеминации заради фонда, ако не беше той никога не бих си губила времето с метод, който има много ниска успеваемост. При нас проблем реално нямаше, а неизяснен стерилитет, инвитро ни се получи от първия път.

# 732
Имам приятелка, забременяла с инсеминация в центъра. Първа и последна инсеминация Simple Smile късмет е.

# 733
Ginmybrain, според мен не си губете времето с инсеминации точно тук. Според мен ги правят проформа, колкото да отбият номера.

# 734
Имам две приятелки забременели от инсе от първи път

Общи условия

Активация на акаунт