Медицински център за асистирана репродукция Варна ( есенна тема 2022)

• 63 557
  • 894
  •   1
Отговори
# 150
Цитат

Да, четох подобни коментари. Но имате ли успешни истории от нейната намеса. Изчетох за доктор Александров и Кисьов, но за нея нямаше чак толкова. А си записах час при нея именно за разрешение на проблема и евентуална процедура инвитро. Ако реша да започна пътя на инвитрото в този център дали е добра идея да е с нея, или например с доцента?

Не знам дали по процедури работи сама или заедно с Доцента. Случвало ми се е тя да ми прави прегледи или самите инсеминации, но в случай, че Доцента е зает в момента. За прегледи, изследвания смятам, че може да и имате доверие. За самите процедури смятам, че не работи сама, но някой друг да каже. Аз съм минавала само през инсеминации.

# 151
Моите наблюдения са, че там никой не работи сам, всички са в комбина. Ако нещо ги притеснява или не са 100% сигурно се консултират с останалите лекари. Писах и по-горе, че съм пациентка на Александров младши, но пункцията и транфера бяха при Кисьов, и сега като се замислям Анжел присъстваше и на двете събития. Сега си следя бременността при нея и съм изключително доволна. Случая ми е доста проблемен и нито 1 път не ми е отказала преглед, консултация и тн, дори двамата с Александров ме търсят за ъпдейт след прегледите ми в София, ако случайно аз не съм им се обадила.
А какво мнение имате за доктор Анжел?

Страхотна е. Много е прецизна в работата си, обяснява всичко подробно, отговаря на въпроси. Винаги усмихната и мила. Simple Smile

Да, четох подобни коментари. Но имате ли успешни истории от нейната намеса. Изчетох за доктор Александров и Кисьов, но за нея нямаше чак толкова. А си записах час при нея именно за разрешение на проблема и евентуална процедура инвитро. Ако реша да започна пътя на инвитрото в този център дали е добра идея да е с нея, или например с доцента?

# 152
А какво мнение имате за доктор Анжел?

Страхотна е. Много е прецизна в работата си, обяснява всичко подробно, отговаря на въпроси. Винаги усмихната и мила. Simple Smile

Да вметна и аз,че доктор Анжел е чудесна.Водеше ми ЖК през бременността и не съжалявам.Когато правих аз ин витро процедурата не беше на етажа,но явно пак се е върнала или просто аз не съм я засичала там.Страхотна е,мисля,че ще ви вдъхне много спокойствие.А защо не,да е и вашия човек за успех.
А за доцента аз мога да кажа само,че е нашия спасител,нашето чудо се появи благодарение на него.Но те всички там са със златни сърца и ръце ❤

# 153
По време на процедурите връщаха ли ви отговор какво става с ембрионите, как се развиват по дни?

# 154
По време на процедурите връщаха ли ви отговор какво става с ембрионите, как се развиват по дни?

В периода до трансфер или замразяване,всеки ден се обаждах и ми даваха сведекие колко са останали,как върви развитието им.Аз лично говорих с акушерката и тя ми казваше какво се случва.

# 155
Здравейте, някоя дама дали има номера на ак. Биляна, моля Simple Smile

# 156
Този имам аз

# 157
Този имам аз
Благодаря

# 158
Ако сте правили цветна снимка правили ли сте преди това някакви изследвания? Слагали ли сте някакви свещички?
Предстои ми цветна снимка, попитах дали нещо трябва да правя като изследвания, или да пия като лекарство. Казаха ми не.

# 159
На мен ми назначиха хормонални изследвания на 3ти ден от цикъла, амх и хламидия. Това е преди 1 година.
Ако сте правили цветна снимка правили ли сте преди това някакви изследвания? Слагали ли сте някакви свещички?
Предстои ми цветна снимка, попитах дали нещо трябва да правя като изследвания, или да пия като лекарство. Казаха ми не.

# 160
Абсолютно нищо, като изследвания преди ЦС . Нищо не ми се налагаше да правя предварително Simple Smile Успех

# 161
Благодаря. Аз сама си пуснах хормоналните и Амх, но на 4 ден. Доколкото знам са между 2-5 ден, така че се надявам да няма проблем.
А с упойка или без правихте ЦС?

# 162
Хормоналните нямат отношение към ЦС, но пък никога не са излишни. Моята беше без упойка, но преди доста вече години, сега чувам често ползват упойка. Много зависи какви са очакванията. Ако има съмнения за сраствания е хубаво да има упойка, че там боли повече. Аз не мога да се оплача, болката беше буквално минута и не по-силна от тази при цикъл. Но не всеки търпи, хубаво е да изговорите с док.

# 163
Gabriela9 Аз бях на консултация при д-р Александров миналата седмица (не знам ти при него или при доцента ще правиш). Носих му всички изследвания, които съм правила той ги погледна отгоре, отгоре и нищо не каза, че трябва да пускам. Каза ми, като ми дойде да му се обадя да запазим час. Питах го с упойка ли се прави и той каза ДА. Питах го, може ли без и той каза, че нямало смисъл без, боляло, но ако съм искала.. Явно цената си е с упойка и затова директно си я включват, не знам. Даже не питах дали е с пълна или локална упойка, каза само, че се биела в шийката.

# 164
Благодаря. Аз сама си пуснах хормоналните и Амх, но на 4 ден. Доколкото знам са между 2-5 ден, така че се надявам да няма проблем.
А с упойка или без правихте ЦС?
Моята беше 2019 г .не съм имала венозен път за упойка,може би локално се впръсква в тръбите. Наистина не болеше,по скоро гъделичкаше ,след това имах след дискомфорт като преди цикъл. Simple Smile

Последна редакция: ср, 15 фев 2023, 09:36 от Nadejda_new

Общи условия

Активация на акаунт