Медицински център за асистирана репродукция Варна ( есенна тема 2022)

• 63 630
  • 894
  •   1
Отговори
# 165
Упойката е местна, слагаха ми и на мен.

# 166
Благодаря ви Simple Smile
Дано резултатите да са добри и след това ще видим как ще продължим.
Ние с мъжа ми не искаме повече да чакаме и мислим за инвитро, но докторът каза, че ако тръбите са запушени ще трябва лапароскопска операция преди това. Аз не искам да се подлагам на такава, но ще видим какво ще правим след изследването.

# 167
На ММ като прави спермограма там, му е обяснил, че има два възможни проблема, единия - да са слепени, което при снимката се оправя, другия да са запушени с течност, което нямало как да се оправи. Не знам в кой случай се прави тази лапароскопска операция, мислех, че е свързана с други проблеми. Надявам се, да не се стигаме до там 🙏

# 168
Прави се лапароскопия за премахване на тръби когато са пълни с ембриотоксична течност (хидросалпингс). Моята лява тръба беше така и Александров младши ми обясни, че няма как да забременея с нея по какъвто и да е начин и трябва да се премахне. При мен беше в следствие на хламидия. Премахнаха лявата тръба и забременях още на следващия месец, но дясната тръба също е била увредена от инфекцията, макар и да беше проходима. На много места съм чела, че след ЦС веднага успяват да забременеят.

# 169
Здравейте, момичета. Наблюдавам една ендометриозна киста вече от доста месеци, около 3-3,5см. Гледана бях от Александров младши, които сподели, че ако реша може да я оперирам или да продължим с опитите. Правихме и ЦС, всичко беше проходимо, но тъй като опитите продължават да са неуспешни, може би се решавам на операцията.
Питането ми е, има ли момичета, които са оперирани при него, какви са отзивите?
Ако искате и на ЛС да не спамим тук.
Много благодаря!

# 170
Благодаря ви Simple Smile
Дано резултатите да са добри и след това ще видим как ще продължим.
Ние с мъжа ми не искаме повече да чакаме и мислим за инвитро, но докторът каза, че ако тръбите са запушени ще трябва лапароскопска операция преди това. Аз не искам да се подлагам на такава, но ще видим какво ще правим след изследването.
Здравейте, след моята цветна снимка и двете тръби се оказаха запушени с течност, д-р Александров младши ми прави лапароскопията, и двете са ми махнати. Аз също не исках да я правя, много се страхувах, доста време се колебаех, но при този проблем няма друга възможност. Доверих му се и не съжалявам, след операцията се възстанових бързо, дори почти нямам вече белези, оперирах се октомври. Сега вече ще започнем инвитро.

# 171
Здравейте, след моята цветна снимка и двете тръби се оказаха запушени с течност, д-р Александров младши ми прави лапароскопията, и двете са ми махнати. Аз също не исках да я правя, много се страхувах, доста време се колебаех, но при този проблем няма друга възможност. Доверих му се и не съжалявам, след операцията се възстанових бързо, дори почти нямам вече белези, оперирах се октомври. Сега вече ще започнем инвитро.
Здравейте отново,
Моите се оказаха проходими. Тоест няма да има операция за щастие. Той ни каза към момента, че няма смисъл да бързаме за инвитро и да пробваме първо с 4 инсеминации. Аз се притеснявам за тези инсеминации дали ще успеем и няма да си загубим времето, защото правя задържани фоликули. Обясни ми, че ще ме следят и ще слагаме инжекции. И вече след това да кандидатстваме по фонда.

# 172
Здравейте отново,
Моите се оказаха проходими. Тоест няма да има операция за щастие. Той ни каза към момента, че няма смисъл да бързаме за инвитро и да пробваме първо с 4 инсеминации. Аз се притеснявам за тези инсеминации дали ще успеем и няма да си загубим времето, защото правя задържани фоликули. Обясни ми, че ще ме следят и ще слагаме инжекции. И вече след това да кандидатстваме по фонда.
Чудесно, радвам се за хубавия резултат. След цветната снимка, казват че вероятността за забременяване е доооста голяма, така че УСПЕХ ❤️
Аз лично също в момента чакам един задържан фоликул да се изчисти и живот и здраве, поемаме по пътя. Успех ви желая от сърце!

# 173
Благодаря!
Пожелавам късмет и на вас от сърце! ♡

# 174
Да, след цветна снимка точно там, аз забременях още в същия месец. Но сега мина 1 година от втората цветна снимка и бебето не идва.

# 175
Благодаря за съвета!
Аз много ги харесвам като хора. Докторът също, много е лъчезарен и позитивен и винаги ме посреща много мило. Просто наистина твърди за изследванията ми, че нямат значение за тромбофилия и за инсулинова резистентност. А тези неща са много важни за правилно износване на бебето. Също твърди, че нямам поликистозни яйчници, а имам. Затова още не съм решила със сигурност. Колегите, които твърдят да ходя в София, не са от неговата област, а са ендокринолози и хематолози.
Благодаря много все пак ♡

Привет , Габи. Аз наистина не разбирам това несъответствие в мненията на лекарите ,а тпзи вид лечения са много важни. Аз ще започвам инсеменации в МЦАР Варна , до момента се мъчихме с Тутракан , 2 инсеменации и 1 неуспешно инвитро и от там не останах очарована и много се разочаровах. Дано имаме късмет във Варна ,освем трето мнение ... понякога и аз съм се лутала кой лекар казва инстината и правилната диагноза. Късмет !

# 176
Здравейте, мили дами ❤️
След два месеце борба с един упорит задържан фоликул, най-после мога да се похваля че стартирам процедура ❤️
С две махнати тръби съм, поради запушване с хидросалпингс.
Операцията ми прави д-р Александров младши, процедурата стартирах при доцента в сряда по къс протокол.
Тепърва ще се сблъсквам с всичко, но съм спокойна(за сега), имам пълно доверие на целия екип, като ги видя как се усмихват и ми минава цялото притеснение, което имам. Уникални.
Пожелавам успех на всички момичета, които вървят или тепърва тръгват по този път. ❤️

# 177
Здравейте, мили дами ❤️
След два месеце борба с един упорит задържан фоликул, най-после мога да се похваля че стартирам процедура ❤️
Операцията ми прави д-р Александров младши, процедурата стартирах при доцента в сряда по къс протокол.
Тепърва ще се сблъсквам с всичко, но съм спокойна(за сега), имам пълно доверие на целия екип, като ги видя как се усмихват и ми минава цялото притеснение, което имам. Уникални.
Пожелавам успех на всички момичета, които вървят или тепърва тръгват по този път. ❤️

Ще очакваме с нетърпение на 20.04 да напишеш , Теста е положителен!!!!!
Успех ❤️

# 178
Здравейте, мили дами ❤️

Ще очакваме с нетърпение на 20.04 да напишеш , Теста е положителен!!!!!
Успех ❤️
Благодаря ❤️

# 179
Здравейте, мили дами ❤️
Успех 🙏🙏🙏🙏

Общи условия

Активация на акаунт