Медицински център за асистирана репродукция Варна ( есенна тема 2022)

• 63 639
  • 894
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте момичета! 😊
Прекрасна тема!

Започвам с това, че отдавна следя темата, преживявайки всяка ваша история. 🤗

Ние сме при Александров старши. Много си го харесах и реших, че това е моят доктор. Минах ЦС, слава богу всичко с нея е наред, нямаше болка, за миг съвсем лека като при цикъл и страхът ми бе необоснован. Щастлива съм, че подходих с доверие към доктора, чудесен е, както и целия екип.
Сега предстоят инсеминации.
След ЦС, акушерката ни насочи да кандидатстваме по фонда на Общината. Подадохме документи и ни входираха.
Сега чакаме решението.

Интересува ме къде по-точно се обявават резултатите и дали си одобрен, прегледах сайта на общината и не откривам?

Благодаря ви! Успех на всички 🍀

# 181
Преди година кандидатствах за общинския фонд, около месец след подаването на документи ми се обадиха с отговор, още месец по-късно изпращат и официално писмо.
Здравейте момичета! 😊
Прекрасна тема!

Започвам с това, че отдавна следя темата, преживявайки всяка ваша история. 🤗

Ние сме при Александров старши. Много си го харесах и реших, че това е моят доктор. Минах ЦС, слава богу всичко с нея е наред, нямаше болка, за миг съвсем лека като при цикъл и страхът ми бе необоснован. Щастлива съм, че подходих с доверие към доктора, чудесен е, както и целия екип.
Сега предстоят инсеминации.
След ЦС, акушерката ни насочи да кандидатстваме по фонда на Общината. Подадохме документи и ни входираха.
Сега чакаме решението.

Интересува ме къде по-точно се обявават резултатите и дали си одобрен, прегледах сайта на общината и не откривам?

Благодаря ви! Успех на всички 🍀

# 182
Момичета, какви лекарства ви изписаха преди ЗЕТ, някоя ползвала ли е прогрестеон на инжекции Пролутекс 25мг?

# 183
Момичета, какви лекарства ви изписаха преди ЗЕТ, някоя ползвала ли е прогрестеон на инжекции Пролутекс 25мг?

Да, аз. Една сутрин.

# 184

Да, аз. Една сутрин.

Колко време го взимахте и нещо друго назначиха ли ви или само него?
Благодаря за отговора!

# 185
Аз бях с Пролутекс до началото на втори триместър. Пожелавам и на теб същото.

# 186
Аз бях с Пролутекс до началото на втори триместър. Пожелавам и на теб същото.

Благодаря много ❤️
И при теб ли беше само по една ампула дневно

# 187
Да, по една, нямах други прогестеронови медикаменти, до 8 седмица приемах и Естрофем.

# 188
Здравейте момичета, минавам да споделя как вървят нещата при мен.
Минахме стимулацията, на пункцията ми извадиха 17я, поради малко проблеми късничко ги пуснахме за оплождане, и нямах голяма надежда, но се оказаха упоритички, първи ден оплоденички 7,на втория вече бяха 15 и започнаха да се делят, днес 4ти ден останаха 4, които ще замразим ако всичко е наред утре 😁.
След стимулацията съм на фраксипарин 10 дни и няма имам свеж трансфер. Ще изчакаме 1-2 цикъла и тогава, ще направим ЗЕТ, да се възстановят яйчниците.
Както и в началото на стимулацията ви писах, възхитена съм от целия екип, ХОРА с големи сърца, страхотно отношение. Прекрасни, винаги усмихнати, позитивни, всеки който се е срещнат с тези хора, ще ме разбере...
Желая успех на всички ❤️🍀❤️

# 189
Минахме стимулацията, на пункцията ми извадиха 17я, поради малко проблеми късничко ги пуснахме за оплождане, и нямах голяма надежда, но се оказаха упоритички, първи ден оплоденички 7,на втория вече бяха 15 и започнаха да се делят, днес 4ти ден останаха 4, които ще замразим ако всичко е наред утре 😁.
След стимулацията съм на фраксипарин 10 дни и няма имам свеж трансфер. Ще изчакаме 1-2 цикъла и тогава, ще направим ЗЕТ, да се възстановят яйчниците.
Както и в началото на стимулацията ви писах, възхитена съм от целия екип, ХОРА с големи сърца, страхотно отношение. Прекрасни, винаги усмихнати, позитивни, всеки който се е срещнат с тези хора, ще ме разбере...
Прекрасни новини ❤️ Стискам палци всичко да е наред ❤️ Дай почивка на тялото си колкото е възможно 🌷. Успех до финала 🍀🙏

Последна редакция: нд, 02 апр 2023, 11:23 от Nadejda_new

# 190
Прекрасни новини ❤️ Стискам палци всичко да е наред ❤️ Дай почивка на тялото си колкото е възможно успех до финала 🍀🙏
Благодаря ❤️❤️❤️

# 191
Желая ти успех и спокойствие! ❤

# 192
Здравейте, някой наясно ли е как ще работят по празниците? Интересува ме най-вече доцента Simple Smile Благодаря предварително!

# 193
Здравейте, въпреки,че не е писано отдавна имам въпрос - дали биха ме приели за преглед след пункция,но правена не във Варна. Нямам възможност да отида до лекаря,който ми я направи.

# 194
Здравейте момичета,

Доста отдавна не влизам във форума и съм забравила доста от нещата.
Бих искала да попитам за актуалностите по кандидатстване и одобрение от фонда?
Бързо ли се получава?
Д-р Александров и екипът му, при някоя от вас прилагал ли е ин витро на ЕЦ?
Без стимулация?
Имам нисък амх... възраст 35.
Загуба на бебе в 6ти месец след 6г.борба да го имаме... и опитвах да се възстановя и да пробваме по ест.път, но не се получава. И е време да се насочим отново към репродуктивен лекар. Като този път сме решили да не прекосяваме цялата държавата или границите й...

Общи условия

Активация на акаунт