Медицински център за асистирана репродукция Варна ( есенна тема 2022)

• 63 733
  • 894
  •   1
Отговори
# 630
Кате, как така донорски материал? Не може ли да ги замразят тези яйцеклетки и да се потърси причината и да се опита няккакво лечение?

Ами и моя въпрос беше такъв,казаха ми,че е напълно безсмислено,защото оцеляването след размразяване на яйцеклетка е около 20-25% ...

Здравейте, какво се случи с яйцеклетките?
20-25% е по-добре от никакви…
Пробваха ли да ги замрязят?

# 631
Кате, как така донорски материал? Не може ли да ги замразят тези яйцеклетки и да се потърси причината и да се опита няккакво лечение?

Ами и моя въпрос беше такъв,казаха ми,че е напълно безсмислено,защото оцеляването след размразяване на яйцеклетка е около 20-25% ...

Здравейте, какво се случи с яйцеклетките?
20-25% е по-добре от никакви…
Пробваха ли да ги замрязят?

Здравейте....ами не не ги замразиха ...унищожиха ги,докато тече лечението на съпруга ми и после пак стимулация и пункция,ако разбира се след лечението има подобрение.

# 632
Егати…
Та нали все се агитира
Замразявайте яйцеклетки, дори да сте самотни жени или с някакви заболявания, съхранете бъдещето дрън, дрън…
Изумена съм и разочарована.

# 633
Егати…
Та нали все се агитира
Замразявайте яйцеклетки, дори да сте самотни жени или с някакви заболявания, съхранете бъдещето дрън, дрън…

Ами ние много говорихне с доц Кисьов и стигнахме до извода,че на този етап яйчниците ми реагират добре на стимулация и имаме достатъчно яйцеклетки,че да разчитаме на замразени. И в крайна сметка след първоначалното разочарование решихме,че 3 месеца не са много за лечение и след това ще почнем отново.
И аз много се чудих по повод на това,че все с говори за замразяване на яйцеклетки и т.н., но вярвам,че това решение не е било напразно и после ще имаме резултат.

# 634
Егати…
Та нали все се агитира

Ами ние много говорихне с доц Кисьов и стигнахме до извода,че на този етап яйчниците ми реагират добре на стимулация и имаме достатъчно яйцеклетки,че да разчитаме на замразени. И в крайна сметка след първоначалното разочарование решихме,че 3 месеца не са много за лечение и след това ще почнем отново.
И аз много се чудих по повод на това,че все с говори за замразяване на яйцеклетки и т.н., но вярвам,че това решение не е било напразно и после ще имаме резултат.

Ясно… ами дано след 3м картинката е различна. Успех❤🍀

# 635

Ясно… ами дано след 3м картинката е различна. Успех❤🍀
[/quote]

Благодаря! Силно се надяваме да е обратим процес,ако ли не ще трябва да вземем решение дали да прибегнем до донор или оставаме с 1 детенце.

# 636
Здравейте, знаете ли къде правят спермограмите и как се записва час за спермограма?

# 637
Здравейте, знаете ли къде правят спермограмите и как се записва час за спермограма?

Здравей ние първата я направихме в Мцар.Тъй като сменихме лекарката с доктор Юдова в майчин дом.Там правиха,сега ще се прави още една в Нова Радост или Олимед.На други места незнам,къде може.

# 638
Здравейте да попитам след като се подадат документите за инвитро колко време се чака?На нас утре ни предстои да ги попълним и ще ни кажат,къде да ги пратим.

# 639
Документите се комплектоват и изпращат от МЦАР към фонда. Отнема няколко дни. Очаквайте след това мейл от фонда с входящия си номер. Между началото и средата на ноември ще имат събрание и към края на месеца разпращат заповедите. Съветвам ви, ако имате ПИК код от НАП или електронен подпис да посочите получаване на заповедта по електронен път, защото се получава най-бързо. (Трябва да се регистрирате в системата за електронно връчване.)

# 640
Сравнително бързо се случват нещата. Аз на 03.10. занесох документите в МЦАР, на 08.10. ми изпратиха от фонда входящ номер. Нямах надежди, че ще мина на заседанието Октомври, но вчера си получих заповедта с Еконт.
Подавайте смело и още до края на Ноември трябва да имате заповед.

# 641
А вече само през МЦАР ли се изпращат? Защото през 2022г аз си ги изпратих. В клиниката просто попълнихме каквото трябва.

# 642
А вече само през МЦАР ли се изпращат? Защото през 2022г аз си ги изпратих. В клиниката просто попълнихме каквото трябва.
Моите документи от МЦАР ги изпратиха през 2023, сега не знам дали само те пращат...

# 643
Не знам има ли опция да си ги изпратиш сам. На мен ми казаха, че те ще ги изпратят и ми се стори доста удачен вариант.

# 644

Здравей ние сме към Майчин дом.Там се спряхме.Там те ни попълниха едната част,после и ние нашите данни.Накрая ги правихме ние през Спиди до София.След 2 дни получих и входящ номер.Сега вече се чака.

Общи условия

Активация на акаунт