Медицински център за асистирана репродукция Варна ( есенна тема 2022)

• 63 761
  • 894
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте момичета, скоро някой правил ли си е цветна снимка и болеше ли, пихте ли някакво обезболяващо преди това ?

# 646
Здравейте момичета, скоро някой правил ли си е цветна снимка и болеше ли, пихте ли някакво обезболяващо преди това ?

Правих скоро. Мъничко боли корема по време на изследването, както боли първия ден при цикъл. Неприятно е, но трае кратко 2 минути, издържа се. Не съм приемала обезболяващо, имах кървене два дни, което е напълно нормално Simple Smile Не е страшно, бъдете спокойна Simple Smile

# 647
Все едно питате дали ме е боляло при последния менструален цикъл.
Всичко е толкова индивидуално, че отговора на никоя дама, няма да ви е полезен.
Всичко се изтърпява. Да не говорим, че тръгнали по този път с идеята да настъпи бременност и раждане, то евентуална болка (която изобщо не е задължителна) при цветната снимка, е нищо, в сравнение с това, което предстои. По-важен е резултата, отколкото дали има болка.
Успех.

# 648
А вече само през МЦАР ли се изпращат? Защото през 2022г аз си ги изпратих. В клиниката просто попълнихме каквото трябва.

Здравей ние сме към Майчин дом.Там се спряхме.Там те ни попълниха едната част,после и ние нашите данни.Накрая ги правихме ние през Спиди до София.След 2 дни получих и входящ номер.Сега вече се чака.

# 649
Темата е за МЦАР Варна, не за Майчин дом.

# 650
ginmybrain, аз правих цветна снимка през пролетта и за мен беше много болезнено. Усещането и болката се изпитат от всеки по различен начин, като при повечето жени (от изчетени мнения) е като при цикъл, но при мен беше доста по-интензивно. Хубавото е, че след няколко часа всичко отмина. Не съм пила обезболяващи или друго нито преди, нито след процедурата. Смело напред и успех!

# 651
В понеделник правих цветна снимка. Единствената болка, която усетих беше при поставянето на спекулума.
Друга болка нямаше, дори и неразположение след това. Както е казала M-angel по-горе, всеки организъм е различен и има различен праг на болка. Така, че смело напред, щом си поела по този път.

# 652
Момичета.... Болката, която може да усетите докато се борите да станете майка се забравя , преживява .
Ще преминете през такава трансформация, че сами няма да повярвате колко сте силни....
Но ... болката която ще изпитате когато са болни децата Ви е Болка и безсилие ....
Та .... Вдигнете гордо глава и минете с надеждата през процедурата и пестете сили за истинските емоции.
Вашите деца ви чакат след болката !

# 653
  • Варна
Два пъти съм правила снимка при д-р К. Александров. И двата пъти не е имало болка, но доколкото знам зависи и от състоянието на тръбите.
От една страна е прага на болка, но зависи и от това дали има запушване.
Във всеки случай е нещо, което човек ще изтърпи с подходящата настройка.
Успех!

# 654
  • Варна
Зависи дали има запушване. Ако има, има и болка, но се преживява. Малко по-силна е 20 мин, след 2 часа всичко е ок. Даже на работа бях след това. Моя праг на болка е доста висок. Дадоха ми след процедурата обезболяващо. При мен се очакваше въобще да няма тръби заради извънматочни бремености, но едната се оказа, че е само прекъсната близо до яйчника. Точно там ме болеше.

# 655
В понеделник правих цветна снимка. Единствената болка, която усетих беше при поставянето на спекулума.
Друга болка нямаше, дори и неразположение след това. Както е казала M-angel по-горе, всеки организъм е различен и има различен праг на болка. Така, че смело напред, щом си поела по този път.

Аз съм при др Атанас Александров, каза че самата снимка се прави в мед център Марешки заради рентгена, на вас там ли ви я правиха ?

# 656
В АГ ми я правиха на първия етаж. До колкото знам там ги правят, не съм чула в Марешки да има такъв рентген.

# 657
Момичета.... Болката, която може да усетите докато се борите да станете майка се забравя , преживява .
Ще преминете през такава трансформация, че сами няма да повярвате колко сте силни....
Но ... болката която ще изпитате когато са болни децата Ви е Болка и безсилие ....
Та .... Вдигнете гордо глава и минете с надеждата през процедурата и пестете сили за истинските емоции.
Усмивка, Твоето детенце надявам се е добре?

# 658

Аз също се надявам кошмара вече да е зад гърба ни . Преди три години след прекаран ковид - единият ми близнак спря да говори.... след голяма борба и ..... Мисля и се надявам това да е само тежък спомен .
Сега са в къщи и двамата дивака - имат гости от градината - г-н Сополът !

# 659

Аз също се надявам кошмара вече да е зад гърба ни . Преди три години след прекаран ковид - единият ми близнак спря да говори.... след голяма борба и ..... Мисля и се надявам това да е само тежък спомен .
Сега са в къщи и двамата дивака - имат гости от градината - г-н Сополът !

Пожелавам ви го! ❤️
От тук насетне само хубави неща!

Общи условия

Активация на акаунт