Медицински център за асистирана репродукция Варна ( есенна тема 2022)

• 63 244
  • 894
  •   1
Отговори
# 795
Полипите за да се видят на ехограф трябва да се направи преглед в първите дни на новия цикъл, докато лигавицата не е започнала да се одебелява. В противен случай, може и да не се види.

# 796
Аз имах полип.
С годините растеше. Ходила съм при доста лекари за него. Според Богомил Бойчев трябваше да се махне. Според проф Корновски и Александров не беше необходимо. Доверих им се. Забременях с полипа.Така че, не винаги е предпоставка за незабременяване. След като родих вече го няма.

# 797
И аз съм се доверила и затова не съм го махнала за сега. Ще го махна, когато трябва. Възможно е да не пречат, както казаха и другите зависи на кое място е. Аз си се доверих на моя лекар и щом не ми пречи за инсеминациите не го махам все още. Аз от една страна искам да ми се махне и хем да ми се огледа дали всичко е наред. 
Аз имах полип.
С годините растеше. Ходила съм при доста лекари за него. Според Богомил Бойчев трябваше да се махне. Според проф Корновски и Александров не беше необходимо. Доверих им се. Забременях с полипа.Така че, не винаги е предпоставка за незабременяване. След като родих вече го няма.

# 798
Здравейте, някой ходил ли на фетална морфология при др.Атанас Александров?

# 799
Той не прави фетални, д-р Анжел е човекът.
Здравейте, някой ходил ли на фетална морфология при др.Атанас Александров?

# 800
На мен феталните ми ги е правил Атанас Александров .

# 801
За фетална - др Кателия Александров, най-добрият! Д-р Анжел също е добра. Гледам станала е вече доцент 😊

# 802
Може ли вашето мнение,доволна ли сте? Обяснява ли?

# 803
Не знаех, че и той прави. На д-р Анжел феталните в МЦАР ли ги прави или на другото място до Аг-то?

# 804
Моите бяха при К.Александров и съм доволна, но аз нямах проблеми по време на бременността. От близка знам, че е много добър специалист и в това направление и ако има нещо, го вижда и консултира компетентно.

# 805
  • Варна
Как изобщо се добирате до Александров, на какъв принцип избира кой да преглежда, че май вече е доста трудно да се добереш до него. Преди 5 г. бях при него за инвитро и беше доста по-разговорлив. Винаги е бил странен, но преди беше доста по-земен и не съм имала проблеми с него, сега обаче е доста променен. Разбрах за жена, която е пътувала от София за преглед при него и той не я е приел, въпреки че е казал да дойде.... Знам колко е добър в работата си и много искам да стигна до него.

# 806
Как изобщо се добирате до Александров, на какъв принцип избира кой да преглежда, че май вече е доста трудно да се добереш до него. Преди 5 г. бях при него за инвитро и беше доста по-разговорлив. Винаги е бил странен, но преди беше доста по-земен и не съм имала проблеми с него, сега обаче е доста променен. Разбрах за жена, която е пътувала от София за преглед при него и той не я е приел, въпреки че е казал да дойде.... Знам колко е добър в работата си и много искам да стигна до него.

Аз съм останала с впечатление, че не приема нови пациенти, а преглежда само стари.

# 807

С него е въпрос на усещане. При нас нещата се случиха супер естествено. Още на първа консултация много се харесахме като характери и начин на мислене (визирам да му се довериш) и беше моя лекар до последно, беше супер мил и забавен и все ме хвалеше. И вярвам, че много често именно това е и ключа на успеха, да се довериш на лекаря, да усетиш че именно той е твоя човек. Без значение за какъв специалист става въпрос. С някои лекари просто не се получава.
Аз съм ходила и при други навремето естествено, но за мен К.Александров е уникален човек и много голям специалист, страшно много го уважавам и ценя! Съпругът ми и той го харесва много.
И откакто го познавам, не бих го заменила с друг гинеколог, само той е човекът.

# 808
Може ли вашето мнение,доволна ли сте? Обяснява ли?

Да изключително доволна съм. . На мен прегледи и всичко ми е правено от него или старши .

# 809
Някой да е правил генетично изследване на ембрионите, или така наречено PGT? Изобщо прави ли се?

Общи условия

Активация на акаунт