Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 87

• 60 690
  • 790
  •   1
Отговори
# 735
Здравйте момичета. Изкам да попитам тук има ли пациенти на Д-р Петко Илиев и какво ви е мнението за него. Благодаря ви.

# 736
  • Благоевград
И аз с въпрос - при отпуснати средства от Фонда, може ли някаква част да покрие ПИД на ембрион 1 или 2 например?
Като прочетох, че са направили ПИД 680 лв съм с главоболие цял ден. Предишният път направихме 10 ембриона и ако трябва за изследвам всички, ще ми трябва кредит. Тези, които имам замразени, уж не можело да се изследват, та с два неуспешни опита обмислям нова стимулация и да направим ПИД на всички ембриони поне да знаем с какво разполагаме.

# 737
На нашите ембриони се направи ПИД, но не се покрива от фонда. Общо бяха 5, а 3 от тях вече бяха замразени (размразяване и повторно замразяване се заплаща допълнително). Имаме успешен опит с единия от размразяваните ембриони. Обсъдете с лекаря дали да направите на всичките. Успех

И аз с въпрос - при отпуснати средства от Фонда, може ли някаква част да покрие ПИД на ембрион 1 или 2 например?
Като прочетох, че са направили ПИД 680 лв съм с главоболие цял ден. Предишният път направихме 10 ембриона и ако трябва за изследвам всички, ще ми трябва кредит. Тези, които имам замразени, уж не можело да се изследват, та с два неуспешни опита обмислям нова стимулация и да направим ПИД на всички ембриони поне да знаем с какво разполагаме.

# 738
Момичета, на някоя от вас налагало ли й се да слага инжекции за болки в кръста? Знам, че са кортикостреоди и исках дя избегна, но явно нямя да стане и ми е много притеснено..

# 739
  • На изток от Ада
Пак нищо взе ми    STD/STI-9 PCR analysis Ендометриална биопсия за микробиологично отрицателни са всички неща. Аз имах Фертилити тест с микоплазма и уреаплазма,  пак ги пуснали  ..

# 740
Момичета, на някоя от вас налагало ли й се да слага инжекции за болки в кръста? Знам, че са кортикостреоди и исках дя избегна, но явно нямя да стане и ми е много притеснено..

На мен за коляното, тогава още не бебеправихме, та не мога да кажа какви противопоказания има. Освен фрапантен косопад друг страничен ефект сякаш нямах. В моя случай бяха две инжекции.

Nasito, как бяха нещата при теб с мъжа ти? Не могат ли да открият причина защо не стават нещата?

Последна редакция: вт, 10 яну 2023, 21:17 от Lygia

# 741
  • На изток от Ада
Тя с мен се занимава. Кара мъжа да пуска спермограма и не я е видяла ...... ноември пусна декември хистероскопия и на 5 01 ходихме . Нищо пак ще пусне ..  Ами при мен хроничен ендометрит от къде ? ? Той астенотетразооспермия пи хапчета и има подобруние , но пак същата диагноза.  Но само в  една и съща клиника е пускал

Последна редакция: вт, 10 яну 2023, 21:32 от nasito8988

# 742
Здравйте момичета. Изкам да попитам тук има ли пациенти на Д-р Петко Илиев и какво ви е мнението за него. Благодаря ви.
Здравейте,
Аз съм пациент на доктор Персенска, но често съм засичала д-р Илиев. Бях на пунция с едно 24 годишно момиче на което доктор Илиев беше провалил трансфера след много кратни опити да сложи ембрионите. Тя беше крайно разочарована от него и се е преместила при доктор Цветков. И други неща вмъкна, но от нейният опит не ви го препоръчвам. Неопитен е. Ако имате възможност се преместете при някой друг преди да ви размотава години.

# 743
аз съм му виждала симката в сайта, пише само, че е лекар, а не акушер-гинеколог, може би е специализант Thinking
една моя позната също се беше оплакала от същия този лекар преди месеци, ама беше свързано с инсеминация, тя беше имала няколко проведени може би с акушерки или някой друг, и имаше база за сравнение...  въпросният млад лекар и натискал корема, бил бавен, гледал някакви екрани, чудил се спукали ли са се фоликулите и не знам какво още... все едно никога не е виждал как се прави инсеминация

и мен всичките млади специализанти ме притесняват.... оставили са ги на самотек, редно е да има опитен лекар с тях, някой който да и наблюдава каквото и да правят (ВИНАГИ), поне докато се научат, а не да ги пускат да провалят опитите на хората

ситуацията вече е такава - направо да те е страх да отидеш в Надежда, само и само се молиш да не попаднеш на специализант, че май са доста и това може само да те накара да избягаш от клиниката

когато плащаш луди пари да те види специалист, а идва някой без опит....

и тук в темата съм чела доста жени се оплакват отишли на женска консултация при лекар, който са си избрали, а него/нея ги няма. Вместо тях - разни млади момичета, които не знаят какво гледат

нищо чудно, че хората се отказват и се записват в токуда, окръжна или майчин дом, за проследяване на бременост или раждане, всеки търси индивидуален подход и услуга, която да отговаря на цените, които плащаме

Здравейте,
Аз съм пациент на доктор Персенска, но често съм засичала д-р Илиев. Бях на пунция с едно 24 годишно момиче на което доктор Илиев беше провалил трансфера след много кратни опити да сложи ембрионите. Тя беше крайно разочарована от него и се е преместила при доктор Цветков. И други неща вмъкна, но от нейният опит не ви го препоръчвам. Неопитен е. Ако имате възможност се преместете при някой друг преди да ви размотава години.

Последна редакция: чт, 12 яну 2023, 13:12 от kukli4ka456 ❤️

# 744
Здравейте,
Има ли някоя от вас с поставен депакина матката за лечение на аденомиоза? Интересува ме дали е имал странични реакции? Миналото лято го поставихме и от тогава почнах да вдигам кръвно на кризи, чудех се дали е от него или има друга причина. Ходих при доц. Христова,каза че сърцето е добре. И ще ми поставя днес Холтер за 24ч.

# 745
  • На изток от Ада
Започнете , лекарствата успоредно,като изпиете Регулон,спрете и Фемарата.Изчакайте цикъла .От втория ден,на кървенето,започнете отново лекарствата.Като изпиете Регулон втората опаковка спрете и Фемарата.Изчакайте цикъла и запишете час при Д-р Чапанова,първите чисти дни.Ако не намерите Фемара ,заместител е Летрозол.Пие се както Фемарата това от мен.  Моля за разяснение Confused

# 746
С тия специализанти е ужасно, а новите им цени непосилни за много

# 747
Присъединявам се с още едно мнение по темата с д-р Илиев. В моя случай Неопитността и неувереността му ми донесоха допълнителни ненужни притеснения, препоръчваше ми да ме приеме за аборт и приключване на бременност при отлепен сак и хематом. Отидох при д-р Йован Даскалов в Тина Киркова, който ми помогна и сега се радвам на 7 месечно бебе. Може да не му е бил ден на човека, обаче за мен това беше целият ми свят

# 748
Той освен аборти друго не умее . Едни от най лошите ми моменти са с с него .
Затова и се отказах да се проследявам там.
Специлизанти, а пари колкото за специалист
Присъединявам се с още едно мнение по темата с д-р Илиев. В моя случай Неопитността и неувереността му ми донесоха допълнителни ненужни притеснения, препоръчваше ми да ме приеме за аборт и приключване на бременност при отлепен сак и хематом. Отидох при д-р Йован Даскалов в Тина Киркова, който ми помогна и сега се радвам на 7 месечно бебе. Може да не му е бил ден на човека, обаче за мен това беше целият ми свят

# 749
Здравейте, до мамите след инвитро, който са имали кортикостероиди, кога ви ги спряха. На мен ми ги спират в 12 г.с ,но съм с Хашимото и ме е страх организма ми да не отхвърли плода

Общи условия

Активация на акаунт