Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 87

• 59 686
  • 790
  •   1
Отговори
# 90
И това сме пробвали. При един от опитите правихме MACS + зона селекция.
Тази спермограма с SDI включва ли и другите показатели или само ДНК фрагментациите показва?

# 91
Стандартна спермограма си е + двата днк показателя. Спермограмата,която си качила ми се вижда супер добра, (да не ти показвам нашата...) но може пък при ДНК да има някоя изненада...
И това сме пробвали. При един от опитите правихме MACS + зона селекция.
Тази спермограма с SDI включва ли и другите показатели или само ДНК фрагментациите показва?

# 92
4 % морфология не
е добре. Мъжът ми се повлия страхотно от добавките на д-р Стаменов.

# 93
На тази спермограма морфологията е 12%, което си е почти в норма. Бобии никога не съм виждала толкова хубава спермограма😀 А аз умирам от кеф, че ги добутахме до 15 млн.

# 94
Значи ще трябва да се примиря, че моите яйцеклетки не струват, което е нормално предвид АМХ и годините ми. Grinning Все пак ще пуснем един SDI да сме спокойни, че няма някаква изненада там. Благодаря ви за информацията. Simple Smile

# 95
Здравейте, момичета! ☀️ Трябва до седмица да намеря Прогестерон Депо 250мг-2 инжекции. В манипулационната нямат за съжаление. Намерих от една жена на много добра цена, но ще ги изпрати чак след 3 седмици. Моля за съдействие! 🙏❤️🍀
Здравей, Кактусче. Аз имам налични три, ако все още ти трябват мога да ти ги дам. Ако решиш пиши ми, моят е Progesteron depo 250mg от сръбския

# 96
Силве, много ти благодаря ❤️❤️❤️Една жена ми обеща, че в сряда ще ми донесе инжекцийките направо в болницата. Много се надявам да си спази обещанието. Ако може да ми запазиш 1бр. за всеки случай, а аз ще пиша в сряда дали жената ми ги е донесла. ❤️❤️❤️

# 97
Силве, много ти благодаря ❤️❤️❤️Една жена ми обеща, че в сряда ще ми донесе инжекцийките направо в болницата. Много се надявам да си спази обещанието. Ако може да ми запазиш 1бр. за всеки случай, а аз ще пиша в сряда дали жената ми ги е донесла. ❤️❤️❤️
Ок, имаш я. Ако нещо се обърка пиши и успех♥️

# 98
Момичета ,дали  ММ ще може ли да влезе с мен при докторката на първичния преглед,защото някъде назад в темите, май бях попаднала на някакъв коментар ,че не се допускат или нещо съм се объркала ?
Дадоха ни час  за спермограма в деня на прегледа,2 часа преди него,за да може да е готова
Обаче сега се чудя, нали пише обикновенна ,а ние ще пускаме по Крюгер ,дали ще бъде готова  за същото време? Thinking
Не помня за колко време  е ставала , когато сме правили....
Ако не , значи ще трябва пак да ходим за коментар, а сме от далече,наистина не знам , пълна каша ми е в момента
Минала съм през две клиники ,имам три инвитро процедури до този момент, но сега все едно ще ми е за първи път, много стрАнно....Simple Smile

# 99
abrikotinnn твоя мъж може да влезне с теб в кабинета. Обикновената спермограмата е по Крюгер и излиза за 2 часа.

# 100
Момичета ,дали  ММ ще може ли да влезе с мен при докторката на първичния преглед,защото някъде назад в темите, май бях попаднала на някакъв коментар ,че не се допускат или нещо съм се объркала ?
Дадоха ни час  за спермограма в деня на прегледа,2 часа преди него,за да може да е готова
Обаче сега се чудя, нали пише обикновенна ,а ние ще пускаме по Крюгер ,дали ще бъде готова  за същото време? Thinking
Ако не , значи ще трябва пак да ходим за коментар, а сме от далече,наистина не знам , пълна каша ми е в момента
Минала съм през две клиники ,имам три инвитро процедури до този момент, но сега все едно ще ми е за първи път, много стрАнно....Simple Smile
Последно докато чаках за преглед, влизаха и мъже с жените. Не мисля, че ще е проблем да изчакате малко, за да ви излезе спермограмата. Просто ще влезе по-късно.

# 101

Обади се и попитай за час през уикенда ако може да ви вместят , поне ще бъдете по- спокойни ( и в неделя работят хората и няма никой) и няма трафик.
За първи преглед  пускат и мъжа. По Крюгер обикновено само ако ще кандидатствате за фонда , иначе и обикновена ще им свърши работа,
Няма ли да имате час при Макки преди първоначалния преглед за теб? Когато веднъж отбележат че пътуваш и ще има съобразяване спрямо часовете, които ти дават ( обаче им напомняй че не сте от Сф)

# 102
Момичета ,дали  ММ ще може ли да влезе с мен при докторката на първичния преглед,защото някъде назад в темите, май бях попаднала на някакъв коментар ,че не се допускат или нещо съм се объркала ?
Дадоха ни час  за спермограма в деня на прегледа,2 часа преди него,за да може да е готова
Обаче сега се чудя, нали пише обикновенна ,а ние ще пускаме по Крюгер ,дали ще бъде готова  за същото време? Thinking
Не помня за колко време  е ставала , когато сме правили....

Обади се и попитай за час през уикенда ако може да ви вместят , поне ще бъдете по- спокойни ( и в неделя работят хората и няма никой) и няма трафик.
За първи преглед  пускат и мъжа. По Крюгер обикновено само ако ще кандидатствате за фонда , иначе и обикновена ще им свърши работа,
Няма ли да имате час при Макки преди първоначалния преглед за теб? Когато веднъж отбележат че пътуваш и ще има съобразяване спрямо часовете, които ти дават ( обаче им напомняй че не сте от Сф)
Здравей R1, нямам час за Макки, когато ми звъннаха , казаха при кой доктор ще съм за първичен преглед ,тогава добавих ако може и спермограма да направим, защото не сме от София и това беше.
Ще звънна освен  ,да запазя  час и за него,защото реално и при него трябва да минем за коментар на спермограмата
Трябва да се съчетаят работите, колкото може....
Благодаря ти R1 Hug

Последна редакция: ср, 21 сеп 2022, 12:58 от abrikotinnn

# 103
Скрит текст:
Ок, имаш я. Ако нещо се обърка пиши и успех♥️

Здравей, Силве ❤️ Преди малко жената дойде до болницата и ми ги донесе. ☺️ Още веднъж, много ти благодаря, че се отзова! 😘
Имам въпрос- Някоя от вас използвала ли е наведнъж дните допълнителен отпуск, от пункция до трансфер? Понеже ми се иска да пусна направо 10-15 дни, а не да нося бележки всеки път. Аз преди съм използвала само 1 ден. Могат ли да ми дадат от болницата някаква бележка, че започвам подготовка и направо да пусна 15 дни. Предполагам са работни дни, не календарни? Аз ще питам в петък, но и тук реших.

Последна редакция: ср, 21 сеп 2022, 17:50 от Kactus

# 104
Не дават бележки, първо болничен 5 дни и после до 15 след трансфера,но са на 2 болнични..

Общи условия

Активация на акаунт