Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 87

• 59 686
  • 790
  •   1
Отговори
# 105
Момичета, предстои ми имунологична биопсия в петък сутринта, изписаха ми Циклогест 2х1 , но не питах дали трябва да го слагам в петък сутрин преди биопсията?
Ще ми я прави Чапанова, че Стаменов го нямало, но за резултата след това аз ли трябва да запиша час или те ще се обадят?

# 106
Инфинити, сложи го в дупето 😁

# 107
Инфинити, сложи го в дупето 😁
Там ми изписаха да го слагам..

# 108
Кактусче, по-скоро дните са календарни. Би трябвало ти да заявиш колко дни ще използваш. Бележката, която трябва да се предостави на работодателя е по-скоро с информативен характер. Питай в болницата, те би трябвало да знаят.
А ти няма ли да си със ЗЕТ с тази хиперстимулация?

# 109
Кактусче, по-скоро дните са календарни. Би трябвало ти да заявиш колко дни ще използваш. Бележката, която трябва да се предостави на работодателя е по-скоро с информативен характер. Питай в болницата, те би трябвало да знаят.
Благодаря ти за информацията ❤️
ЗЕТ ще съм, точно за подготовката за ЗЕТ искам да ползвам отпуска, направо 2 седмици. Нямам търпение вече да ги изкарат яйчицата, защото имам и ужасна алергия, която се влошава всяка нощ 😔

# 110
Инфинити, слагаш си циклогеста задължително. Нали идеята на биопсията е да докараш ситуация, идентична с 5 дни след овулацията (или като за трансфер). Успех, Кактусче, и на всички останали!

# 111
Мацки, много съм смотана. Аз вече съм 12 с.г. И сега минах БХС при д-р Чачева. На ултразвука да чукна на дърво всичко излезна ок. Само че забравих да питам дали да продължа с циклогеста. Има ли някой идея и опит от вас?

# 112
На мен Персенска ми каза да спра всички прогестеронови препарати след БХС.
Ако няма кой друг, можеш да питаш Чачева като ти се обади за резултата. Но това ще бъде след 5 дни вероятно.

# 113
Много ти благодаря! Писах на Кайрякова, която ме следи до сега, да видим какво ще каже, но като че ли помня, че нещо такова и тя ми спомена…То толкова много (нови за мен) неща, вече ще ходя с лист и химикалка.
П.С. Върнах се и попитах д-р Чачева. Каза да го спра.
На мен Персенска ми каза да спра всички прогестеронови препарати след БХС.
Ако няма кой друг, можеш да питаш Чачева като ти се обади за резултата. Но това ще бъде след 5 дни вероятно.

Последна редакция: чт, 22 сеп 2022, 10:48 от LucytheRock

# 114
Благодаря ти за информацията ❤️
ЗЕТ ще съм, точно за подготовката за ЗЕТ искам да ползвам отпуска, направо 2 седмици. Нямам търпение вече да ги изкарат яйчицата, защото имам и ужасна алергия, която се влошава всяка нощ 😔
Задължително се обади в клиниката за тази алергия. За моя зет трябваше да прескоча един цикъл, изненадана съм, че може още на следващия. Стискам палци всичко да е наред 🤞

# 115
Здравейте отново,бихте ли ми препоръчали ендокринолог в Надежда.
Пусках щитовидните преди първичния преглед и излезнаха доста притеснителни резултати
Благодаря предварително Hug

# 116
Здравейте отново,бихте ли ми препоръчали ендокринолог в Надежда.
Пусках щитовидните преди първичния преглед и излезнаха доста притеснителни резултати
Благодаря предварително Hug

Чувала съм добри отзиви за д-р Хедер.

П.п Направих биопсиите вчера и ще чакам обаждане , когато са готови. Дават ли резултатите на хартия, че за толкова пари ми се иска да ги добавя в папката ми с изследвания?

# 117
Инфинити, трябва да заявиш на информация, че ги искаш на хартия. Хубави резултати пожелавам и успех!
ПП Джойстика точно днес не работи 😅

# 118
Инфинити, трябва да заявиш на информация, че ги искаш на хартия. Хубави резултати пожелавам и успех!

Това като отида за коментар на резултатите?

# 119

Това като отида за коментар на резултатите?
Когато ти е удобно, по принцип е хубаво преди да излязат резултатите. Най-добре в деня на взимане на биопсията.

Общи условия

Активация на акаунт