Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 87

• 59 690
  • 790
  •   1
Отговори
# 120
Момичета, някоя от вас била ли е стимулирана с летрозол и менопур ?
По колко инжекции сте слагали и за колко дни ? Колко Ф образувахте ?
И каква е цената на инжекциите в Надежда ?

# 121
  • Столицата на "Второто българско царство"
Здравейте, искам да питам..
била съм веднъж на преглед при д-р Тихомирова миналата година... днес се обадих да попитам, ако искам за в бъдеще да се прехвърля при д-р Чапанова какво трябва да направя.... отговора на оператора беше "че това не е желателно, че е много натоварена, че е хубаво да ида още веднъж при Тихомирова... това практика ли е?

# 122
Да ви разубедят да.
Защо искате да се откажете от д-р Тихомирова при един преглед само ?
била съм веднъж на преглед при д-р Тихомирова миналата година... днес се обадих да попитам, ако искам за в бъдеще да се прехвърля при д-р Чапанова какво трябва да направя.... отговора на оператора беше "че това не е желателно, че е много натоварена, че е хубаво да ида още веднъж при Тихомирова... това практика ли е?

# 123
Да ви разубедят да...
Трудно ще се прехвърлите, но настоявайте! И аз се отказах от Нарежда заради Тихомирова.

# 124
  • Столицата на "Второто българско царство"
Искам да имам вариант ако реша да сменя клиниката (сега съм в Токуда).
Няма конкретна причина да искам да сменя д-р Тихомирова, но просто Чапанова ми вдъхва повече увереност. Следила съм уебинарите с нея и я харесвам...

# 125
Да ви разубедят да...
Трудно ще се прехвърлите, но настоявайте! И аз се отказах от Нарежда заради Тихомирова.

По повод този пост да Ви попитам, кой препоръчвате най вече от лекарите там.

# 126
Да ви разубедят да...
Не мога да препоръчам някого, защото съм била само при Тихомирова. Не се чувствах комфортно при нея. Изнервя ме, не съм уверена. Пъвата ѝ приказка беше операция, махане на тръби. Дори не пожела да обсъдим друг вариант, да чуе моите доводи. Попитах дали може да сменя лекаря - ами не е препоръчително... И се преместих на друго място.

# 127
Това с тръбите е задължитело да се махат при проблем иначе после пишем не успешно и към Турция. Обаче там първо тръбите махат.
Да ви разубедят да...
Не мога да препоръчам някого, защото съм била само при Тихомирова. Не се чувствах комфортно при нея. Изнервя ме, не съм уверена. Пъвата ѝ приказка беше операция, махане на тръби. Дори не пожела да обсъдим друг вариант, да чуе моите доводи. Попитах дали може да сменя лекаря - ами не е препоръчително... И се преместих на друго място.

# 128
Това с махането на тръбите трябва да се съобрази със състоянието на пациента, предишни операции и други фактори. Принципно е стандартна процедура махането и най-сигурно за успех, обаче има ситуации, в които е противопоказно. При мен е противопоказно и са ми го казвали няколко лекари независимо един от друг. Като включително, че ако стигна до раждане, което неизбежно ще е секцио, просто друга бременност ще е невъзможна.

Това с тръбите е задължитело да се махат при проблем иначе после пишем не успешно и към Турция. Обаче там първо тръбите махат.
Да ви разубедят да...

# 129
Докторите човек избира по усет, не трябва да се влияе от други фактори. Както и задължителното 2ро, а и 3то мнение. При мен интересното е, че д-р Тихомирова замести Д-р Стаменов при трансфера и резултата беше положителен 😃. Беше много мила за 5те минути прекарани заедно. Има много добри лекари, но с не добър подход. Аз така се разочаровах лично от д-р Шефкетова от Токуда примерно. Въпрос на усещане.

# 130
the_bug_lady, стана ми интересно какъв здравословен проблем имате, че е противопоказно махането на тръбите. Защо при секцио няма как да имате втора бременност? Извинявам се, че любопитствам така.
Лично аз съм супер щастлива, че се реших да махнем и втората запушена тръба след поредния неуспех. Оказа се, че вътре в тръбата има много рядък доброкачествен тумор...ако беше продължил да расте, не ми се мисли. Лично за мен, запушени тръби, трябва да се отстранят, но пак подчертавам НАПЪЛНО непроходими.

# 131
Кактусче, как си днес ?

За докторите - в момента тук поне на форума оставам с впечатление, че към момента най-предпочитаният лекар (след д-р Стаменов) е д-р Чапанова, но имайте предвид че и това са настроения разни, преди две години, когато пончах да следя темата, най-предпочитан (след д-р Стаменов) беше д-р Цветков. След още две може да е друг.

# 132
the_bug_lady, стана ми интересно какъв здравословен проблем имате, че е противопоказно махането на тръбите. Защо при секцио няма как да имате втора бременност? Извинявам се, че любопитствам така.
Лично аз съм супер щастлива, че се реших да махнем и втората запушена тръба след поредния неуспех. Оказа се, че вътре в тръбата има много рядък доброкачествен тумор...ако беше продължил да расте, не ми се мисли. Лично за мен, запушени тръби, трябва да се отстранят, но пак подчертавам НАПЪЛНО непроходими.
След втория ковид нещата тръгнаха много на зле.  След интервенции правя огромни удебелявания на местата, където е рязано нещо, които с времето продължават да растат (февруари по време на прегледа при нея не бяха толкова зле колкото сега, но ги имаше). Не просто сраствания, а големи вътрешни "топчета". Имам една отворена операция и едно лапаро и ненормални формации от тъкан по местата за достъп.  В последните месеци правя и "мастни топчета" по тялото. Лекарите смятат, че нещо автоимунно се е отключило, като към момента не могат да кажат какво. Всички лекари са на мнение, че е по-добре да не се реже/пробива нищо, за да не се появят още. Та след секцио, ако се развие същото образувание ще е страшно в матката, ако изобщо успеят да я зашият и запазят...

# 133
the_bug_lady, много съжалявам за така стеклите се събития. От сърце ти пожелавам всичко да е наред и повече да не се отключва този проблем. 🍀🍀🍀
Одри , много ти благодаря, че попита. Вече не ми се вие свят и не ми се гади, но болките си останаха. Вечерта доста ми се поду коремът, но ме предупредиха, че вечер ще е така. Поне 2 седмици ще ми трябват да се възстановя, така ми каза доктор Чапанова. За съжаление от 32 яйцеклетки, не ми казаха колко са били годни, но имаме 13 оплодени в ембриоскоп и сега трябва много да се молим да се развият качествени ембриончета. 🙏

# 134
Здравейте борбени момичета!
За първи път пиша в темата и имам нужда от помощ. Започнахме стимулация, но не сме от София, къде може да си намерим апартамент за 1 седмица на достъпни цени и да е близко до болницата? Търсих къде ли не, но нищо наблизо не откривам. Ако някоя дама има координати за такива места би ли споделила?

Общи условия

Активация на акаунт