Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 87

• 59 705
  • 790
  •   1
Отговори
# 135
Здравей! Аз бих ти препоръчала да провериш airbnb сайта. Там можете да си наемете цял апартамент за около 80 лева на ден, може и за по-малко, аз просто набързо проверих - търси райони кв. Красно село, около бул. Цар Борис III, кв. Лагера, около стадион Славия, може и Овча купел 1 и 2 да видиш. В booking.com също може да видиш, там също има и апартаменти и хотели. Желая ти успех! 
Здравейте борбени момичета!
За първи път пиша в темата и имам нужда от помощ. Започнахме стимулация, но не сме от София, къде може да си намерим апартамент за 1 седмица на достъпни цени и да е близко до болницата? Търсих къде ли не, но нищо наблизо не откривам. Ако някоя дама има координати за такива места би ли споделила?

# 136
Пробвайте това място: https://www.booking.com/Share-g4HjR5.
Апартамента е обзаведен с най- необходимото, наблизо има супермаркет и денонощен магазин. Спирката на Е60 е буквално пред входа, а болницата е на 2-3 спирки оттам. Аз бях доволна от предстоя си там.
За първи път пиша в темата и имам нужда от помощ. Започнахме стимулация, но не сме от София, къде може да си намерим апартамент за 1 седмица на достъпни цени и да е близко до болницата? Търсих къде ли не, но нищо наблизо не откривам. Ако някоя дама има координати за такива места би ли споделила?

# 137
Здравейте момичета,след няколко неуспешни трансфера при д-р Чапанова се замислям да се прехвърля при друг доктор.Може някакви отзиви за д-р Цветков?Благодаря

# 138
Пробвайте това място: https://www.booking.com/Share-g4HjR5.
Апартамента е обзаведен с най- необходимото, наблизо има супермаркет и денонощен магазин. Спирката на Е60 е буквално пред входа, а болницата е на 2-3 спирки оттам. Аз бях доволна от предстоя си там.

Много благодаря, гледах го доста, но не успях да разбера дали е наблизо.
Помогнахте ми много!

# 139
Аз въобще не ти препоръчвам доктор Цветков. Виж с търсачката и във фейс групата . Има страшно много мнения
Здравейте момичета,след няколко неуспешни трансфера при д-р Чапанова се замислям да се прехвърля при друг доктор.Може някакви отзиви за д-р Цветков?Благодаря

# 140
Колежката ми е при Цветков и никак не е доволна от отношението му, не знам дали е нещо персонално към нея или с всички се държи така, ама общо взета не смее да го пита нищо,щото той винаги е на въпреки... Аз лично съм много доволна от Чапанова и не бих я сменила...,но все пак това си е индивидуално решение.

# 141
Аз пък имам различно мнение за Цветков. Бях на 4 прегледа при него и винаги беше супер внимателен, отговаряше ми добре на въпросите и не бързаше да ме изпрати. Честно казано търсих мнения за него и във ФБ и имаше доста позитивни.
Не, че го защитавам, не знам от какво зависи отношението му, но при мен беше добре.

# 142
Явно всеки си има любими и не толкова любими пациенти.

# 143
В началото винаги е така Simple Smile
Аз пък имам различно мнение за Цветков. Бях на 4 прегледа при него и винаги беше супер внимателен, отговаряше ми добре на въпросите и не бързаше да ме изпрати. Честно казано търсих мнения за него и във ФБ и имаше доста позитивни.
Не, че го защитавам, не знам от какво зависи отношението му, но при мен беше добре.

# 144
Аз съм пациент на др. Цветков. Обяснява ми добре, отговаря ми на въпросите. Малко по-дръпнат е (не е емоционален), но го отдавам на това, че е мъж. За сега, с изключение на една стъпка, смятам че взема адекватни решения.

# 145
Аз също съм пациентка на д-р Цветков от м.декември 2021 г. Пътуваме от гр.Варна-да, особен е... много рядко си позволява да показва някаква емоция, винаги отговаря, когато задавам въпроси, но гледа и да не задълбава прекалено много и да ме затрупва с информация, която би могла да ме притесни.(често неоснователно, защото аз задълбавам и  мисля прекалено напред). Последователен е в плана, който предварително сме обсъдили. Да, понякога аз съм инициатор на много изследвания-съгласява се с някои, защото знае, че така аз ще бъда спокойна. Всеки път ме пита за терапията ми и когато пропусна нещо, веднага ме допълва. Тоест следи си терапиите, дори и да дава друг вид. Абсолютно всеки път ми е отговарял на вайбър-точно, кратко и ясно. Понякога не е нужно лекарите да разтягат локуми и изкуствено да фамилиарничат. Спрямо мен подходът му е такъв на база моята анамнеза, а не по "калъп".

# 146
А микробиологията репродуктивните ли ви я правят или друг гинеколог трябва, цитонамазката също? Някак си и на мен почти никакви изследвания не са ми правени, само началните, които изискват, а времето си минава.

# 147
Да, репродуктивните взимат и микробиология и цитонамазка.
А микробиологията репродуктивните ли ви я правят или друг гинеколог трябва, цитонамазката също? Някак си и на мен почти никакви изследвания не са ми правени, само началните, които изискват, а времето си минава.

# 148
И аз съм при Цветков, да дръпнат е, но е страхотен и ангажиран. Преди месец свърших с кръвоизлив по нощите в Надежда. Сутринта беше директно при мен и ме наблюдаваше изключително внимателно. Получих невероятно добро отношение. Почувствах, че се грижат за мен. Долу горе както бях при Калчев, просто без това обаяние, което има Калчев. Просто е по-обран. Смея да кажа, че решенията, които взима за моят случай ми изглеждат изключително адекватни и правилни. А аз имам доста години опити зад гърба си.

# 149
Здравейте, момичета,
Предстои ми имунологична биопсия и определяне на имплантационен прозорец. Успях да прочета в темите тук как протича. Въпросът ми е кога илизат резултатите и ако всичко е наред, кога може да се прави трансфер?
Успех на всички

Общи условия

Активация на акаунт