Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 87

• 60 883
  • 790
  •   1
Отговори
# 210
Mandariq да беше само това. Вчера говорейки за биопсии,ми се каза,че последната ми Имунологична биопсия не била на 100% наред.
Веднага изкарах документа,който имам оттях и на него пише,че всичко е Наред.
И какво да видя...нейния е във вид на таблица ,а моят е като от микробиология (знаете като текст).😡 обяснение - нямаше.
За първи път си тръгнах с липса на доверие към лекар и с разочарование.
Проблемът е,че имаме 1 замразен ембрион при тях + 2 епруветки еякулат замразен.
Ембриона,разбира се зискат да го тестват преди да върнат. А за инсе - ми се отказа (исках за да не губим материала,и да не правя поредна стимулация).
След тези 2 разминавания (биопсиите) ,ми се загуби доверието. И как да продължа, с Тихомирова,като нямам 100% доверие?! Sad

Извинявайте ,че ви занимавам с моите болежки Sad с такова желание и вяра започнах в болницата и близо 2г по-късно,ми сринаха доверието към тях Sad
В случая доверието е най-важното! Пробвайте при друг лекар в болницата, за да не губите ембриона. И след това, ако продължавате да се чувствате несигурна - сменяйте и болницата.

# 211
Смяната доколкото съм запозната от форума става дооста трудно,но не и непостижимо. Ще пробвам и това,то не губя нищо Simple Smile

Одри ,знам,че важи няколко месеца,не ми е проблем да я повторим. Проблем ми е,че я няма първата с резултат.
Благодаря ви,момичета!

Последна редакция: ср, 12 окт 2022, 15:44 от MmeBovari

# 212
Когато аз сменях написах много подробен имейл защо искам.
Редно е да се знае защо променяме лекар.
П.п при коментар за неуспешно инвитро от 3 до 6 месеца чакат  при доктора

# 213
Моят първи опит беше в друга клиника и там понесох много неприятно държание от доктора и още се чудя защо над 1 година се занимавах с този грубиян.
После четох много по темата за инвитро опитите и там се препорочва даже смяна на лекар или клиника, защото психиката тръгва с друга позитивна нагласа, а това е важно в целия този сложен процес.
Прехвърляне на ембриона от една в друга клиника е възможно, аз го обмислях, но останах в Надежда.
Мисълта ми е, ако харесваш болницата не се отказвай от нея, но помисли за прехвърляне при друг доктор и започни на чисто. Настоявай и даже кажи, че тя ти го е преопръчала (нали така?).
Не се ядосвай, действай си по плана и само напред до успех.
Mandariq да беше само това. Вчера говорейки за биопсии,ми се каза,че последната ми Имунологична биопсия не била на 100% наред.
Веднага изкарах документа,който имам оттях и на него пише,че всичко е Наред.
И какво да видя...нейния е във вид на таблица ,а моят е като от микробиология (знаете като текст).😡 обяснение - нямаше.
За първи път си тръгнах с липса на доверие към лекар и с разочарование.
Проблемът е,че имаме 1 замразен ембрион при тях + 2 епруветки еякулат замразен.
Ембриона,разбира се зискат да го тестват преди да върнат. А за инсе - ми се отказа (исках за да не губим материала,и да не правя поредна стимулация).
След тези 2 разминавания (биопсиите) ,ми се загуби доверието. И как да продължа, с Тихомирова,като нямам 100% доверие?! Sad

Извинявайте ,че ви занимавам с моите болежки Sad с такова желание и вяра започнах в болницата и близо 2г по-късно,ми сринаха доверието към тях Sad

# 214
Момичета, слагали ли сте "нова помпа" и тя за лигавицата ли се поставя? Някъде назад се коментираше скоро, но не го намерих. Какво лекарство съдържа и помагна ли ви? Благодаря предварително!

# 215
Здравейте,момичета! Бях ви писала преди дни относно изследвания от доц.Русев и че ще говоря с Тихомирова.
Моят съвет: Сменяй Тихомирова!
Аз бях при нея. Два неуспешни трансфера с ДЯ, и третия щеше да е такъв, но аз го канселирах и слава богу! Щеше да ми го направи на лигавица 4 мм. Смених я с доктор Цветков и сега съм почти в 11г.с. Обаждаш се на регистратура и казваш искам да сменя доктора. Дори не ме питаха защо. После до ден те ти връщат обаждането и ти казват дата и час за доктора който си избрала. За др. Стаменов обаче е по-сложно.

# 216
Хиляда пъти е коментирано, но като не съм сигурна, дали помня добре... Въпросът ми е, за да си взема епикризите от Надежда, трябва ли предварително да им се обадя, да се оговоря с доктора и такива?

# 217
Devilche, как си? Мина ли процедурата?

# 218
valya2704,здравейте ! Относно, колко се чака при д-р Стаменов за коментар след неуспешен трансфер, при мен ситуацията е след първия неуспешен опит около месец, след втория - около 2 месеца. Но мисля, че по-бързо  организизрат срещите с по-възрастните пациентки, към които спадам и аз.

# 219
valya2704,здравейте ! Относно, колко се чака при д-р Стаменов за коментар след неуспешен трансфер, при мен ситуацията е след първия неуспешен опит около месец, след втория - около 2 месеца. Но мисля, че по-бързо  организизрат срещите с по-възрастните пациентки, към които спадам и аз.

Здравей, благодаря. Да се надявам,че е така. И аз не съм първа младост 40+

# 220
Дами, реших да не си взимам епикризите, а да събирам яйцеклетки. Как мислите, дали още този месец мога да искам пункция или трябва да чакам на опашка? Има ли друга жена, която си е събирала яйцеклетките?

# 221
Аз опитвах но ...
Дами, реших да не си взимам епикризите, а да събирам яйцеклетки. Как мислите, дали още този месец мога да искам пункция или трябва да чакам на опашка? Има ли друга жена, която си е събирала яйцеклетките?

# 222
  • София
аз пък събрах не помня вече колко я.
станаха си ембриони без загуба, че и трансфер имах.
бременност нямаше, ама по други причини.

# 223
Аз съм правила пункции на естествен цикъл. Ние не замразявахме, а трансферирахме същия цикъл. За мен лично това си беше по-добре от стимулация,но накрая стигнахме до нея,защото като теглихме финансовата черта - доста скъпо ни идваше това,което правихме,предвид че живеем на др край на Бг Simple Smile и затова стимулацията трябваше да бъде направена Simple Smile

# 224
Аз пък пробвах три пъти на естествен цикъл пункции, но оплождах яйцеклетката и събрах две ембриончета, които върнахме със зет, но без успех. Единия месец ме проследяваха за биопсии и аз поисках да направим пункция, така и така се разкарвам и аз до София.

Общи условия

Активация на акаунт