Може би съм влюбена в друг мъж....

• 13 324
  • 345
  •   1
Отговори
# 240
Също и при чувствителните и емоционалните.

# 241
И какво като ги сърби? Нека  се почешат. Най-обичам някой като сподели за изневяра, друг да извика - махни го/се, аз изневяра не прощавам.
😂

# 242
  • Далечният изток
Що бе, някои правят просто секс, точно заради секса, липсата му, наличие на друго място и при друг. Без емоции, без чувства, знам такива случаи.

# 243
Изключително рядко  при жените и преобладаващо при мъжете. Трудно жена ще си легне с мъж, ако не я е запалил преди това мисловно, емоционално.

# 244
  • Далечният изток
А, сигурно има нещо, но не и очаквания.

# 245
В темата не коментираме ли именно разминаването в степента на запалване и че ако единият гори, не е нужно и другият да бъде подпален?

# 246
Дали има такова състояние “без емоции, без чувства”. Все някак се чувства човек, но ние сме свикнали емоцията да свързваме със знак плюс, любов и още нещо.

# 247
  • София
Щом ги сърби - да се почешат. Само да внимават и добре да се крият.
Жена може да си легне с мъж също толкова консуматорски, колкото и мъж с жена.

# 248
  • Далечният изток
Ако е със знак минус, едва ли ще го прави точно с този...

# 249
Има Дренче, и тогава също се получава добър секс, дори без очаквания. Но важното е, да нямаш чувства а да знаеш, че си там за тръпка, нова емоция и преживяване. Може и добри приятели да сте.

# 250
Защо да нямаш чувства? Може да имаш, може да нямаш, друг не може да казва.

# 251
Само да вметна, че страстта също е чувство. Защо непременно трябва да е "пеперуди, ох-ах, влюбена съм, оле мале" Може да е просто страст. И това си е легитимно чувство.

# 252
Дори бих допълнила, че страстта за такива отношения е по- здравословното и удовлетворяващо чувство, без драми и последствия.

# 253
.

Последна редакция: нд, 11 сеп 2022, 22:50 от Michone

# 254
  • София
Каква връзка, тя само въздиша по него. Връзка няма. Малко е като едно време в детството ни - имахме гаджета, ама те не знаеха. Wink

Общи условия

Активация на акаунт