Може би съм влюбена в друг мъж....

• 13 324
  • 345
  •   1
Отговори
# 135
Имам един познат, много е любезен и галантен с по-възрастните дами и те го обожават. С по-младите (от които всъщност се интересува) въобще не му върви, но явно към определен таргет е нацелил отношението и там жъне успехи, колкото за четкане на егото (да има какво да се хвали).

# 136
Ало, жените тука... Какво сте яли днеска?
Да кажа на жената и тя да сготви от същото.
Самой бане вий в акъла.

# 137
  • София
Аз съм в овулация, имам оправдание.

# 138
Аз съм в овулация, имам оправдание.
Ми то всяка седмица.

# 139
  • СИ
Самой бане вий в акъла.

В акъла им спомени отпреди 20-30 години. На практика нищо...         Smile
Както се казва: Голям го вадят, ама мек...!         Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 140
Къде ги тези слаби мъже без кореми в България... Всички друсат тумбаци и чашка Ц. Imp

# 141
Да кажа и аз: тоз мъж, ако имаше някакво вълнение, нямаше да чака да го режеш с нож, а щеше да направи нещо. Най-малкото, на кафе да те покани и после да види как ще потръгнат нещата с неангажиращия секс.
Но ти го покани, пък после ни кажи как е минало. Може пък да се навие за нещо еднократно.
И да, мъжът ти е виновен.

# 142
Напрежение може да се появи и когато усетиш, че те харесва някой, към когото нямаш интерес (и неговото отношение те притеснява).

# 143
Ето така ли?

# 144
Самой бане вий в акъла.
Аз съм на режим...гладен...

# 145
Ясно, можеш да схрускаш някого. Grinning

# 146
Благодаря на всички участници по темата , и на тези извън нея .Прочетох  с удоволствие всички коментари , някои по осъдителни , други не толко. Направих своето заключение ,  видно аз съм в грешка , наречения от вас " младеж" си няма и представа и всичко е в моята глава само.
Няма да мога да преживея загуба на семейството ми определено , така че риска не си заслужава .
Ще се опитам да го игнорирам и ако е възможно , колкото се може по-рядко да се засичаме . Мъжът ми е прекрасен човек , нито е смотан нито е грозен . Просто в даден момент се отчуждихме и спряхме да си говорим . Не го виня за това , 50% от вината е моя .
Благодаря отново на всички..

# 147
  • Paris, France
Къде ги тези слаби мъже без кореми в България... Всички друсат тумбаци и чашка Ц. Imp

Във Франция 🥳. Наоколо е пълно с такива. Поне половината мъже в блока ми изглеждат така. В блока в България имаше само един подобен ☹. Има ги и в България, но вече все по-рядко. Сред едновремешните български журналисти, примерно, нямаше затлъстели. Асен Агов, Янчо Таков, Тома Томов, Кеворкян си изглеждаха и изглеждат съвсем прилично. Сегашните , като Карбовски и Слави Трифонов, са направо плашещи и трябва да сменям канала ако случайно се появят. Като напуснах преди Повече от три десетилетия, не познавах нито един мъж под 40г, който да изглежда като Карбовски като телосложение. Сега е страшно.

А, човек с чашка С не е мъж вече. Чашка С носех аз като кърмех ...... първия месец. После В, А, АА и нема никой 🤩.

# 148
Авторката не знам защо толкова държи да се допитва до обществеността, винаги може да си извъртиш един скришен романс като идете на кафе в друг квартал.

Ми като гледам в готварския с какво ги хранят 😁И по новогодишните празници петнайсет вида сладки има за дояждане 🤣Слабите са в студентските години, докато тичат по дискотеки. Майтапът настрана, има и слаби, хубави мъже, но вероятно не са от тези дето висят по кафенетата из града по цял ден. Никой от бившите ми съученици не е станал на поничка.

# 149
Очевидно не коментираме хартиени, златни и диамантени бракове. Доколкото помня, най-възрастният, с когото съм била, беше на 41 или 42 към оня момент. Ако е само за секс - ≥40 за мен са твърдо не. Те нека си мислят как са в пик. Явно не им се е случила някоя с по-силно либидо.

Мадам, от излеянията ти тук всеки с малко повече сексуален опит( без да има кой знае какви познания по орология ) ще направи заключение, че си била можеби не повече от ДВАМА сексуални партньори. Разбираш от мъжка потентност на базата на какво?... на познания по анатомия?... познания по орология?... или по някакви твои критерии.
За жалост не си попадала на мъж с виоко либидо да разбереш кой, кой е Simple Smile
Това, че си попаднала на някой с проблеми е повече от смешно да го ползваш за общ знаменател.
П.С. аз съм на 35 години усещам, че имам доста мъгел още...

Общи условия

Активация на акаунт