Може би съм влюбена в друг мъж....

• 13 157
  • 345
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Обърка темите.

# 256
  • София
Нищо не съм объркала - тя го следва, той не отговаря. Нищо съществено нататък.

Наистина напоследък във форума стана нашествие от новорегистрирани потребителки с любовни пориви и несподелени или наполовина консумирани.

# 257
Еманципацията, за разлика от техните мечти, е факт. Можеш да разполагаш с тялото си и желанията си както намериш за добре. Наистина не разбирам защо нещо толкова човешко и в крайна сметка обикновено, трябва да се премени в подходящи дрехи, че да изглежда по-невинно. Сякаш пред самите тях ги е срам да си кажат как стоят нещата. Липса на опит ли, на емоционална зрялост ли - проблемите са само във вашата глава. Ако поне една от последните авторки би си казала - “нещо се самонавивам, май съм в размножителен период” биха си решили проблема много по-бързо.

# 258
  • София
Бъркат овулацията с любовта. 😅

# 259
  • София
Мишон разбра, Андариел - не.

Опеперудила се е авторката, ама пеперудът хал хабер си няма.

# 260
  • София
Аз па съм флюбена в съседа от 1 етаж! Има кученце и онзи ден ме заговори за моето кученце и къде му правя прическата. Дали да не му метна белешка с телефона ми? Ах ох.

# 261
  • СИ
Къде ги тези слаби мъже без кореми в България... Всички друсат тумбаци и чашка Ц. Imp

Как къде?!? Висок съм 1,80 и съм 80 килограма. На 50 години. Нищо не ми виси. Хапвам и пийвам с леки ограничения. Леко да се похваля само.         Smile

# 262
  • София
Аз па съм флюбена в съседа от 1 етаж! Има кученце и онзи ден ме заговори за моето кученце и къде му правя прическата. Дали да не му метна белешка с телефона ми? Ах ох.
Халатчето, асансьорчето, чашката и - комшуууу, за захар съм дошла.

# 263
  • Варна
Сакън, комшийката земе та излезе с точилката, че  и било деня за тутманик.. Я, да си мятат белтъци пътьом и да пърхат с мигли.

# 264
  • София
Важното е какво ще следва под халатчето. Дали ще е народна песен или среднощен джаз.

# 265
Меткай бе, разрешаваме. Щом има трепети трябва се лекуват.

# 266
  • София
Няма комшийка. Живее сам с кучето.

# 267
Щом е сам, сигурно има бълхи.

# 268
  • СИ

Значи е гей.        Smile

# 269
Ехееее, пак сме стигнали до темата "кой какъв го вади" 😆😆😆