💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 3 (11.09 - 18.09)

• 75 260
  • 1 726
  •   1
Отговори
# 1 335
  • София
Наистина преди една от игрите каза, че е 72 кг. Нямам представа колко е висока, но и на мен ми изглежда да е по-тежка.
168 см е висока според това, което е посочила при участието си в "Сървайвър".
Според мен ще има изненадващ вот и той ще е насочен към Велислава. Илиян е ясен, той ще е единия номиниран и според мен. Но всички очакваме другите да са Цецо или отново Вики, но аз си мисля, че Илиян/Алекс/Мани ще атакуват по Велислава. Тя освен да вика за друго не става, сори. Цветан им е важен в игри за сила. И винаги се раздава. В тежест е заради ръста си, но може да се разчита на него и дава всичко от себе си. За племето ще е по-добре да се разделят с играч, който е откровено слаб и заменим във всякаква битка за племето си, отколкото да махнат силов играч, нищо че не е много издръжлив.
И според мен, втория номиниран син до Илиян ще си тръгне днес.
Дано. Когато слушах синхроните ѝ след битката си помислих, че ако не знаех резултата, щях да реша, че е победила и в двата дуела - обясни как е показала коя е, колко е жилава и как представянето ѝ дало сила на племето (но не и точки Trollface). Човек без никаква реална самооценка. Има късмет, че е в сезон, в който участва Жени, и непрестанните ѝ крясъци и несправянето ѝ на арената остават на заден план. В който и да е друг сезон, коментарите ѝ в Instagram щяха да са забранени. Sweat Smile

# 1 336
Цецо дори и в тази игра не показа сила, фифо доста бързо си взе надмощието.. наистина не виждам причина да го задържат, но и не мисля че ще го номинират от някакъв “респект”.

Относно килограмите на Женя, не разбирам защо е от такова значение. Коментари за външен вид смятам за излишни в такива игри. В тази връзка безстрашните преспокойно могат да крещят за Цецо “той е просто висок, не го ли виждаш, че нищо само стърчи, давай, давай”…. Ако са я издразнили всичките викове от Велислава, която беше на главата ѝ, значи си има причина. Смятам, че на повечето, ако бяхме на нейно място, също нямаше да ни е много приятно. Касим и той беше адски досаден с неговото виене….

# 1 337
  • London
Въпроса е, че се излегна на чеверме. Не че не бяха от помощ килограмите, но това не е важното в случая, ако беше играла по правилата Виктория щеше да я издърпа, нямам съмнение.

# 1 338
Виенето на Касим си беше много симпатична психоатака

# 1 339
  • Буркина Фасо
ако беше под кола да не би да стане по-лека ?
аз ако бях щях да се опитам да завъртя кола. така Джафи щеше да стъпи зя момент и нямаше да окаже
голяма съпротива.

# 1 340
Ако бях в Семейни войни, щях да спечеля с топ отговори в настоящата анкета. С изключение на последния въпрос, който може да се тълкува и по-разточително: подкрепяте ли Илиян - едно е поведението/стратегията му да се пази, друго е анти-стратегическата глупост да си признае.

# 1 341
  • Sunshine state
По повод гласуването на съвета снощи - аз мисля, че червените не бяха съобразили и абсолютно от глупост гласуваха само за Куки. Не мисля, че им стигна акъла дотам, че да съобразят вота.

# 1 342
Малко отклонение от темата, но ми направи впечатление как по време на коментара за двубоя между Филип и Гого, няколко човека написаха, че на Филип му изчезвала "стероидната" сила. Това откъде изскочи като информация? Аз като го гледам изобщо не ми прилича на анаболен фен. Има съразмерно телосложение. Просто Гого беше по-добър в случая и това е.

# 1 343
Куков и Гената ако бяха от различни полове щях да кажа, че наблюдаваме сладка балканска свалка Grinning Много ескалираха там нещата, но е някак повече комично, отколкото агресивно..поне така изглежда след редакцията, със сигурност ако си там го чувстваш токсично.
Обаче много грозно преди битка да обявиш на всеослушание, че имате раздор в племето и че едва ли не и да паднете не е проблем, защото има кого да номинирате. Иначе е честно и правилно, че ще си решат проблемите на арената.

Гого според мен е осигурен до обединяването, без него това племе е тотал щета и дори да им е заплаха в бъдеще, без него ще са загубени всеки път и винаги син ще е на елиминация.
Битката между него и Фифо беше феноменална и сигурно на Фифо му е за първи път някой да е по-добър от него, ще му трябва време да го преживее. На Гого му липсват само едни 15 см височина, за да ми е топ Joy

Мисля, че  Виктория щеша да победи Жени, но втората хитро се закотви, изтощи я максимално и след това успешно атакува. Сега кое до колко е позволено, едва ли им обясняват всяка разрешена и забранена позиция обстоятелствено, в хода на битката играчът изпробва границите, вече честната игра при един път направена забележкае да не повтаряш същото отново.

Велислава мен не ме дразни, даже бих я наела за личен гуру, мотиватор Grinning в хода на битките обаче сигурно е влудяващо другия отбор. Иначе ме изкефи какво крещеше - Гогооо, той се е наял, изяж го ти 😁😁

# 1 344
  • Другата България
Малко отклонение от темата, но ми направи впечатление как по време на коментара за двубоя между Филип и Гого, няколко човека написаха, че на Филип му изчезвала "стероидната" сила. Това откъде изскочи като информация? Аз като го гледам изобщо не ми прилича на анаболен фен. Има съразмерно телосложение. Просто Гого беше по-добър в случая и това е.
Разбира се, че не е никаква “информация“, а просто и това, като онова. Лични пристрастия, нормално.

# 1 345
  • София
За първи път ми се случва да имам двама любимци.
Филип и Гого.
От жените ми харесва "снахата", поведението и няма нищо общо с визитката.

# 1 346
  • София
Питат Генчо дали поддържа някакви връзки с Куков след формата.
Отговорът: ''Нулеви!'' 😮
Явно са доста дебели и сериозни нещата между тях...

Иван Мирчев и Спарк при Гала в 'На кафе'

==> Иван: С „Игри на волята: България“ исках да вкарам тръпка и нова емоция в живота ми <==

==> Лайф с обичаните заподозрени + Фифо и Жени!! <==

Веско Панчев налази и Сокола на Симеон 😁

# 1 347
Ако може да си ходят двама сини - Илиян и Цецо. Тогава Виктория няма да е толкова върла с другите.
Интересно ми стана как Неплуващия Касим скочи със салто във водата и започна да плува към платформата?
И ми е любопитно как ще се развие играта при Резервите. Ако Алекса спечели, Гайтанов е пътник. Двете жени ще гласуват срещу него. Ако Гайтанов спечели, Елина няма да гласува срещу Алекса.
Очаквах Куков да целуне леля Гена. Щеше да е в шок и онемял известно време.

# 1 348
Стратегията на Гого според мен е доста печеливша за самия него. Точно това е - да не се набива в очи, именно да е свит “в ъгъла“, да си печели битките и да върви напред. Виждаме Филип колко негативи отнася именно защото е неговата противоположност. А и се опитва да бъде лидер, което на този етап на играта е грешка що се отнася до оцеляване в дългосрочен план. Освен това поне за момента той няма “гръб“, всеки един от племето му в даден момент ще е готов да го “жертва“ именно защото е силен играч.
Според мен даже не е стратегия, такъв е и в живота Гого. Не е лидер, не е алфа.

И като стана дума за Гого - някой може ли да предостави линк от участието му в Ninja Warrior ? С огромен интерес бих го изгледал.
То като цяло под лидер аз винаги разбирам нещо негативно. Никой не иска да е индианец и някой да му се прави на вожд. В това няма нищо положително .....

И клипчето
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02Dzg4V3ZuUnYzY … d=100000505924748

Това клипче за мен трябва да се качи на страницата на продукцията! Ясно ми е, че им е през дедовия на продуцентите, но поне повече хора ще видят кои играят честно и кои - не.

# 1 349
  • София
Евгения ако е 72кг, аз съм 35 значи. Поне 80 кила, ако не и отгоре. Просто е набита.

ТВ екранът "лепва" минимум 5-10 кила отгоре на вид. Така че Жени в действителност НЕ изглежда така на живо.

Общи условия

Активация на акаунт