💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 3 (11.09 - 18.09)

• 75 260
  • 1 726
  •   1
Отговори
# 1 320
Аз не разбирам, защо тук се намесват играчи от всякакви предавания? Тоя бил такъв, друг бил онакъв, имена, имена,  имена, сравнения с кой ли не, все едно темата не е само за едно предаване и с едни участници.И най противен ми беше този на който най-много се възхищавате- Ники Мартинов.
За който даже схеми въртяха , за да спечели 😂 Иначе губеше почти сигурно. И аз не го харесвам

# 1 321
Хехе, правим-струваме и все до НМ или Юли го докарваме Simple Smile

Сега за дуела на Виктория и Жени. Жени просто игра по-умно от двете, даже и пристъпвайки правилата в един момент. Нищо не пречеше и Виктория да ползва такъв захват, а не да се пъне да я дърпа. Можеше и тя да пренесе голяма част от тежестта си на гредата и да чака и да се брани в началото. Дуела не е за време така или иначе. Но Виктория още на предната игра с въжената стълба показа ясно, че не мисли много. Трябваше да мине човек по друг начин, за да си смени тактиката за минаване по стълбата. Сама не се сети даже да опита нещо различно. Точно това направи и вчера - не опита нищо по-различно.

За мен вчера в дуела между двете победи по-умната и това беше Жени.

Последна редакция: пт, 16 сеп 2022, 16:57 от Bengun

# 1 322
Извинявам се, ако вече е коментирано, но Куков коя зодия е?

# 1 323
Извинявам се, ако вече е коментирано, но Куков коя зодия е?
Според поста на първа страница е Козирог.
Цитат
Димитър Куков - Козирог

# 1 324
  • София
А това вярно ли е? Който го е виждал да  каже, ама се съмнявам, че някой ще си каже.Simple Smile

https://lifeonline.bg/bg/taino_ot_vsichki_zvezda_ot_filmite_za_v … _na_volqta_snimki

# 1 325
Аз не разбирам, защо тук се намесват играчи от всякакви предавания? Тоя бил такъв, друг бил онакъв, имена, имена,  имена, сравнения с кой ли не, все едно темата не е само за едно предаване и с едни участници.И най противен ми беше този на който най-много се възхищавате- Ники Мартинов.
Всеки има право мнение. Мисля, че не нарушавам правилата на форума. Ще си изказваме мнението, както и всички, които участваме и то по допустим начин. Ако не Ви допада - прескачайте тези, които не отговарят на Вашите разбирания.
На мен лично, всички са интересни, дори и тези, които не съвпадат с моите.

# 1 326
Тази вечер на съвета да номинират Цецо и Виктория и да се свършава тази мъка. Мисъл няма в тези глави. Цецо с ръст и маса не се сеща как да захване гредата, краката му дълги, да се подпре, да го използва веднъж този ръст.Виктория гледа тъпо въжето, не вижда ли възлите, не е ли гледала други сезони? Беше готова да се откаже, преди Димо да ѝ помогне, изпрати плацентата да ѝ покаже, срам.

# 1 327
  • София
Много напрегнати и тежки игри им дават.Напрягат ме Grin  
Само Куков и свекървата ме развличат Laughing
И мен. Smile

В анкетата посочих, че Куков и Генчо ще се спасят, а номинирани от "Супергероите" ще са Илиян и Цветан. Относно казуса "Илиян" - разбирам напълно защо са му ядосани Виктория, Цветан и сигурно по-голямата част от племето, аз също бих се почувствала предадена или ядосана, ако аз съм се раздала, а друг - не. Съгласна съм и с Илиян, че най-вероятно щеха да загубят дори и да не беше се предал, както и с това, че на него му предстои и друга битка, защото ще е номиниран, това не е трудно да се предвиди, като че ли. Намесата на Продукцията в пъзелите не ме изненадва, не очаквам повече от нея.

Последна редакция: пт, 16 сеп 2022, 17:52 от La Vikinga

# 1 328
  • София
Скрит текст:
Аз не разбирам, защо тук се намесват играчи от всякакви предавания? Тоя бил такъв, друг бил онакъв, имена, имена,  имена, сравнения с кой ли не, все едно темата не е само за едно предаване и с едни участници.И най противен ми беше този на който най-много се възхищавате- Ники Мартинов.
Всеки има право мнение. Мисля, че не нарушавам правилата на форума. Ще си изказваме мнението, както и всички, които участваме и то по допустим начин. Ако не Ви допада - прескачайте тези, които не отговарят на Вашите разбирания.
На мен лично, всички са интересни, дори и тези, които не съвпадат с моите.[/spoiler]
Просто аз не мога да запомня дори всички сегашни участници, а съвсем се обърквам за кой става въпрос, като започнат сравнения и цитирането на имена на стари участници. Никога не съм била силна в помненето на имена.

# 1 329
Ама Виктория и тя да беше завъртяла едно чеверме. Евгения е хитра и се е сетила за това. Димо ѝ каза да не лежи отгоре, само отдолу или най-много от страни и тя извъртя дупарата. Явно е било достатъчно. Виктория що не се уви и тя .... ми щото не може.

В тази игра си има техника и тактика. "Гигантите" имаха своите шансове, но не ги използваха, защото играха играта на противника си. Като цяло е ясно, че нямат издръжливостта на другите, но имат маса и големи лостове и тях трябваше да ползват от самото начало, докато имат сила. И - ако стане, стане, както във всяко състезание.

Не се е сетила сама, а видя от Гого - само че той наистина стоя странично. А тя и да искаше да застане странично нямаше как защото центъра на тежеста й (макар че цялата е център) яко я дърпа надолу. И просто лежеше и е от време на време завърташе центъра на тежеста уж че се намества.  Не харесвам Виктория, но съм твърдо против заобикалянето на правилата, които наглите хора наричат "стратегия", че и после се обясняват как другите не се били сетили.

Аз не видях някой да е цитирал правила - трябва да стоиш така или онака. Според мен всеки можеше да стои както си иска и ако друг не се сеща или по-инерция приема, че трябва да се стои еди как си, си е негов проблем.

# 1 330
Скрит текст:
На мен лично, всички са интересни, дори и тези, които не съвпадат с моите.[/spoiler]
Просто аз не мога да запомня дори всички сегашни участници, а съвсем се обърквам за кой става въпрос, като започнат сравнения и цитирането на имена на стари участници. Никога не съм била силна в помненето на имена.
Извинявам се тогава! Разбрах! Моят проблем е същия!

# 1 331
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Стратегически погледнато,Илиян си беше прав,че тази битка е загубена и като сигурен човек за елиминации,по-добре да се пази,НО аз като човек,който никога не се отказва,разбирам и другите защо бяха така възмутени.

Искам Цветан да си ходи. Илиян прави хитри ходове и има поглед над играта,затова предпочитам да остане още малко.

# 1 332
  • София
Скрит текст:
Мисля, че каза че е 80 кг Жени ,което не е лъжа де, но все пак Smile
Чакай, тя Женя колко килограма мисли, че е, за да бъде това обида? Ако чуе как Куков обижда сигурно и тя ще го съди като Елица.
Ако не се лъжа, миналата седмица, преди началото на една от битките, каза, че е 72 кг. Според мен всичко на куп, което изкрещя Велислава, я подразни, а не специфичен цитат.

Зорница е качила клип на стори, на което изглежда сякаш Валери е хванал Мирела за задника.
Скрит текст:
Многократно са се събирали тримата - Мирела, Валери и Лефтеров, заедно и в предаванията на живо в Instagram се включват заедно, не мисля, че това би било така, ако между тях имаше драма / любовен триъгълник. От снимката поне аз не мога да направя заключението, че ръката на Валери е върху нея, изглежда ми изпъната.

Последна редакция: пт, 16 сеп 2022, 18:42 от La Vikinga

# 1 333
  • Sunshine state
Евгения ако е 72кг, аз съм 35 значи. Поне 80 кила, ако не и отгоре. Просто е набита.

# 1 334
  • Пловдив
Наистина преди една от игрите каза, че е 72 кг. Нямам представа колко е висока, но и на мен ми изглежда да е по-тежка.

Общи условия

Активация на акаунт