💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 3 (11.09 - 18.09)

• 75 283
  • 1 726
  •   1
Отговори
# 1 305
  • London
Стратегията на Гого според мен е доста печеливша за самия него. Точно това е - да не се набива в очи, именно да е свит “в ъгъла“, да си печели битките и да върви напред. Виждаме Филип колко негативи отнася именно защото е неговата противоположност. А и се опитва да бъде лидер, което на този етап на играта е грешка що се отнася до оцеляване в дългосрочен план. Освен това поне за момента той няма “гръб“, всеки един от племето му в даден момент ще е готов да го “жертва“ именно защото е силен играч.
Според мен даже не е стратегия, такъв е и в живота Гого. Не е лидер, не е алфа.

И като стана дума за Гого - някой може ли да предостави линк от участието му в Ninja Warrior ? С огромен интерес бих го изгледал.
То като цяло под лидер аз винаги разбирам нещо негативно. Никой не иска да е индианец и някой да му се прави на вожд. В това няма нищо положително .....

И клипчето
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02Dzg4V3ZuUnYzY … d=100000505924748

Последна редакция: пт, 16 сеп 2022, 14:31 от La Catrala

# 1 306
Виктория много се пеняви, но се представя слабичко. Поизлязла от форма изглежда с този целулит.
Има много жени с целулит, които са във форма. Не давайте "експертни" мнения, ако нямате базата, на която да ги изградите.
Нима? Много спортистки с целулит?
Давам мнение на базата, на това, което виждам като представяне в играта. Не го намирам за никак впечатляващо.
Мда, спортистите могат да имат целулит. Слаби, дебели, трениращи и нетрениращи могат да имат целулит - целулитът не е единица за измерване на колко "във форма" е един човек.

Иначе да, лошото представяне на Виктория може наистина да идва от това, че тя не е във форма, но целулитът няма нищо общо с това.

# 1 307
Аз по принцип бях за жълтите, но се смях много на клипчето 😂😂 Особено на чеверме частта 😂😂🤣

# 1 308
Ама Виктория и тя да беше завъртяла едно чеверме. Евгения е хитра и се е сетила за това. Димо ѝ каза да не лежи отгоре, само отдолу или най-много от страни и тя извъртя дупарата. Явно е било достатъчно. Виктория що не се уви и тя .... ми щото не може.

# 1 309
  • London
Извъртяла тя....беше почти отгоре през цялото време с баджаците.

# 1 310
  • На острова
Аз също търсих из Гугъл информация за Гого и Ninja Warrior, но не намерих такава.

Излезна ми друг Георги, който се занимава със същото и е участвал в Ninja Warrior Germany 🤣 

# 1 311
Ама Виктория и тя да беше завъртяла едно чеверме. Евгения е хитра и се е сетила за това. Димо ѝ каза да не лежи отгоре, само отдолу или най-много от страни и тя извъртя дупарата. Явно е било достатъчно. Виктория що не се уви и тя .... ми щото не може.

Не се е сетила сама, а видя от Гого - само че той наистина стоя странично. А тя и да искаше да застане странично нямаше как защото центъра на тежеста й (макар че цялата е център) яко я дърпа надолу. И просто лежеше и е от време на време завърташе центъра на тежеста уж че се намества.  Не харесвам Виктория, но съм твърдо против заобикалянето на правилата, които наглите хора наричат "стратегия", че и после се обясняват как другите не се били сетили.

# 1 312
  • London

Не се е сетила сама, а видя от Гого - само че той наистина стоя странично. А тя и да искаше да застане странично нямаше как защото центъра на тежеста й (макар че цялата е център) яко я дърпа надолу. И просто лежеше и е от време на време завърташе центъра на тежеста уж че се намества.  Не харесвам Виктория, но съм твърдо против заобикалянето на правилата, които наглите хора наричат "стратегия", че и после се обясняват как другите не се били сетили.
Като на Мани миналогодишната клозетна стойка....🤣

# 1 313
И аз мисля, че днес ще си ходи някой от сините, но не Илиян. Ще е номиниран, но вероятно ще се спаси още в първата битка.
Мен също ме разсмя чевермето. Grinning

Понякога пропускам, но
Дяволо, благодаря за хубавите теми , разнообразните анкети и всичко интересно, което постваш за формата. Flowers Hibiscus Не знам как ти се занимава, но знам, че ние сме късметлии да  получаваме всичко наготово. Simple Smile

# 1 314
Цецо можеше и да спечели, ако Лефтеров не го побутваше

Страхотно клипче

# 1 315
В клипчето можеше да се включи и сгъването на Мирела на два пъти, и хващането май от Михаела беше. Ама за тях наказания няма.

# 1 316
  • Sunshine state
Хора, казаам ви, не искам Куков и Гената да си ходят, честно. 😂 Много се забавляваме с тях и ако може поне да Куки да остане, та да ни разсмива още малко. 😁 Вчера като го изцепи това с леля Гена и направо щях да се задавя от смях. 😂
От Филип и Гого предпочитам Филип чисто по външен вид, иначе и двамата са доста добри и са ми фаворити. От жените за сега нямам такива, за съжаление.

# 1 317
Когато си в отбор, трябва да се мъчиш по някакъв начин, този отбор да успява. Иначе се получава едно голямо нищо. Сините сега може и да не се разпаднат, ще им попълнят дефицитите, но по принцип отслабването на отбора, колектива, не води до добро за хората в него. Виждам, че повечето играчи искат да се покажат над другите, да се отличат - да, чудесно, но ако хората, с които работиш не залагат и на общата работа - става боза. Индивидуалистите в играта и живота рядко печелят. Ники Мартинов показа изключителни качества, борбеност, мотивация. Той беше силен, цветен образ, искаше да играе сам, имаше моменти, в които се проявяваше като лидер и това беше част от успеха му. Такова нещо не виждам в много хора, сочени за силни играчи в досегашните сезони на ИВ. Изгряват на хоризонта, правят някоя друга хубава игра и ги забравяме. Да се спотаиш или пък да влезеш в играта с рогата напред, може само да те направи жертва. Стадото лесно ще те смаже. Никой не излиза извън полезрението. Трябва да си силен характер, за да защитиш способностите си от по-посредствените, които са истински хиени в такива ситуации.

# 1 318
  • Асеновград
Хахаха това чудо Куков трябва да остане поне за сега , много се смея с него.....,,Хапе го яко щъркела,,
Все още не съм научила всички участници , но това хахо го запомних.

# 1 319
  • София
Аз не разбирам, защо тук се намесват играчи от всякакви предавания? Тоя бил такъв, друг бил онакъв, имена, имена,  имена, сравнения с кой ли не, все едно темата не е само за едно предаване и с едни участници.И най противен ми беше този на който най-много се възхищавате- Ники Мартинов.

Общи условия

Активация на акаунт