💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 3 (11.09 - 18.09)

• 75 289
  • 1 726
  •   1
Отговори
# 1 275
  • София
И аз мисля, че Цветан ще бъде единия номиниран. Не се справя в игрите, предполагам, че той ще си замине.

# 1 276
  • София
Имаме си нова анкета

Андрей застава на страната на Куков!

Валери и Генчо против физичните закони... 😉

# 1 277
Виктория много се пеняви, но се представя слабичко. Поизлязла от форма изглежда с този целулит.
Има много жени с целулит, които са във форма. Не давайте "експертни" мнения, ако нямате базата, на която да ги изградите.

# 1 278
  • София
Тая Жени вече от всякъде ми излиза, остава и от чашата за кафе, от телевизията изобщо не ѝ правят услуга.

# 1 279
  • London
От инстаграма на Мирела, тук е по-показателно, ако въобще имат връзка. Но защо пък да не се харесват, и двамата са свободни.

Ами за мен е неудобно двама баджанаци да се миткат заедно. Бих се чувствала неудобно с бивш и настоящ гъз до гъз поне аз. Ама хора всякакви.....

# 1 280
Хубава поредна анкета Дяволче! Само така!

В тези игри сценария винаги е бил най-важен, и винаги играчите и феърплей от Продукцията са оставали на заден план.
Това води до отговор НЕ на първия въпрос. НО въпреки този отговор НЕ сезона до момента ми харесва.

На втория въпрос - за мен Илиян и Цветан ще са представителите на сините в битките днес. Илиян устата му го номинира, а обективно Цветан е слабо звено в племето. Аз лично не бих пратил Виктория и с оглед на грошовете, въпреки, че с представянето си на арената също заслужава да е част от битките днес.

На третия въпрос - мисля, че Куков ще ги укука в битката за спасяване от елиминация. И ще го натяква на Гената през цялата следваща седмица Simple Smile

За мен син ще отпадне тази седмица - според мен ще е Цветан отпадналия от Игрите. Много е тромав, липсва му издръжливост. Единственото предимство на Цветан е в чистата сила спрямо Илиян, и то само за няколко минути Simple Smile

И на последния въпрос - Да, намирам начина на мислене на Илиян за правилен, особено по време на последния му дуел с Филип. Нямаше нужда да се напъва, Фифо щеше да го бие така или иначе. НО категорично не смятам за правилно това, което каза след битката на племето. Думите му бяха голяма издънка и практически ще му костват номинация. Отделно за човек, влизащ да играе стратегически допусна грешка, която и първолаците не биха допуснали.

# 1 281
  • London
Да де ама Виктория все пак взе май точка в играта докато Велислава сякаш не взе ни една. Касим също се оказва, че на пъзелите е  на нивото на останалите отбори и предвид, че май няма никакви други качества? Цветан все пак в тежката част изнася част от играта, видя се на варелите. Според мен, номинирани ще са Велислава примерно и Илиян, те няма как да знаят кой ще им влезе, защото ако е художничката ще дръпнат още по-назад.🤣

# 1 282
Виктория много се пеняви, но се представя слабичко. Поизлязла от форма изглежда с този целулит.
Има много жени с целулит, които са във форма. Не давайте "експертни" мнения, ако нямате базата, на която да ги изградите.
Нима? Много спортистки с целулит?
Давам мнение на базата, на това, което виждам като представяне в играта. Не го намирам за никак впечатляващо.

# 1 283
  • София
Изгледах двата дълги надкаста с Морунов и Стоян, доста интересни бяха, препоръчвам.
Гледах и Чакала с Туджаров и там биваше, но не колкото горните два.
Май все още няма качено видео с Иван Мирчев в На кафе, не можах да го гледам него, но би трябвало да го качат, ако ли не, здраве да е.

Ето тук в На кафе обсъждат скандала между Куков и стрина Гена

# 1 284
Точно състезанието на резервите за влизане в племената не успях да гледам. Не си го върнах, защото не мислех, че е важно. Но сега ми стана интересно как е успяла Виктория да се класира. Някой ако даде линк, ще съм много благодарна.

# 1 285
Не, че харесвам скандалджии като Куков, но Генчо е наистина много...да речем несъобразителен. За проблема, който направи за водата за животните, аз на мястото на фермера бих наказала цялото племе. Той беше така добър да не го направи, но правилно отбеляза, че задачите са за цялото племе. Какво го интересува него, че Куко и Пипе не се разбират помежду си, важното е задачите да се изпълняват. А Генчо, по този начин рискува да го отнесе цялото племе заради желанието му да натрие носа на Куков. Щеше да е наистина тъпо, защото така или иначе животните не останаха ненапоени.

# 1 286
  • София
Ако Валери и Мирела са гаджета е гадно, защото уж Валери и Митко са приятели. И не го разбирам Лефтеров да се мъкне с тях и да вижда това. Със сигурност го боли, явно е някакъв мазохизъм. Няма да е хубаво и от страна на Мирела.
Но това са си техни отношения, не ме вълнуват. Само си казвам мнението. А и от тези снимки не могат да се правят генерални изводи. Докато не го потвърдят официално не са двойка.

# 1 287
  • София
Според мен номинирани в сините ще са Илиян и Виктория, тя им е трън в очите, а и няма да искат да се лишат все пак от някаква сила в лицето на Цветан.

# 1 288
  • London
Да, но шанса Вики да се върне е голям и те го знаят. Вече има 200 гроша нали така? Отделно тя още тази вечер може да си купи гласове или имунитет.😉 Ако й дадат да си купи гласове има шанс Мани да последва Илиян, ако е злопаметна.

# 1 289
В някакво включване в Инстаграм, бяха Лефтеров и Мирела от отделни профили. Според мен, двамата бяха заедно, даже Мирела едва не се издаде. Искаше да завърти телефона си, но Лефтеров я сряза. Не са се разделяли, не мисля, че продукцията е в неведение, но да се пита човек - защо се крият. Никого няма да разтърси тази новина, нито пък, ако са си били заедно, поне до момента са показали нещо недопустимо. Ще се надявам Евгения да не използва връзката им. Ама надали. Не я обичам тази жена.
Стана ми жал за Куков, Генчо е голяма драка. Ама и Куков не пада по-долу. И аз мисля, че ще има отпаднал син. Куков и Генчо трудно ще се дадат.

Общи условия

Активация на акаунт