💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 3 (11.09 - 18.09)

• 75 523
  • 1 726
  •   1
Отговори
# 1 410
  • София
A всъщност без тези 2 допълнителни гласа нямаше ли да могат пак да изпратят Илиян и Мани на дуел? Щеше да стане 3-3-3 и Гого щеше да има избор да изпрати като капитан Илиян и Мани

Така е, но тя вече беше купила гласовете, преди Гого да номинира Мани. Може би не са имали предварителна уговорка.

# 1 411
Миналата година нали пак в такава пипкава игра Мани победи Стоян полицая .

# 1 412
  • Другата България
Генчо тук ще загуби, ама после ще спечели.

# 1 413
Димо вика 'Топките на Генчо треперят' хахаха

# 1 414
Куков първи, Мани втора, Илиян и Генчо на елиминация според мен.  Генчо се прибира със сто гроша, но победен от Куков. И продължава цирка Simple Smile

# 1 415
Миналата година нали пак в такава пипкава игра Мани победи Стоян полицая .

Беше с дракона и реденето на кубчета едно върху друго ... Подобна, но по-трудна според мен

# 1 416
Какво става когато топка падне навън ?
Мани ги върна в началото, а Генчо си ги прибра в кошницата … аз ли съм пропуснала нещо ?!

# 1 417
Някой писа, че Гого го е разочаровал в гласуването си, но аз не съм съгласна. Реално Мани наистина наистина не пое отговорност на предното съревнование. Тя е по-физически подготвена от Вели. Но, да, реално Цецо бе причината за това отбора вечно да е бавен. Просто реално погледнато Цецо е по-важен от Мани и като се замисли човек, и аз бих предпочела Мани да иде на елиминации вместо Цецо.
Стратегия на Виктория също беше добра, просто защото тя иска да разбие групата на Шаро и не иска да губи хората дето я подкрепят в момента а.к.а Цецо.

# 1 418
Просто  Гого не искаше да участва нито в едната колция, нито в другата ( Цветан, Илиян да са номинирани) . И номинира трети човек. Виктория и Цецо това и чакаха, и Мани го отнесе, за да не е Цецо.

# 1 419
Куков няма психика Simple Smile

# 1 420
Както се очакваше Генчо е тотален ботур на игри за баланс.

# 1 421
Как се обърнаха нещата само Grinning

# 1 422
  • Варна
Ееее….

# 1 423
  • София
Стига беее, не може Илиян да остане.

# 1 424
Игра за жени- баланс, тоест Илиян и Мани.
Кефи ме, че червеният отбор ще стане още по-силен с играч като Алекса например. А сините ще са на реката яко.

Общи условия

Активация на акаунт