💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 3 (11.09 - 18.09)

• 76 222
  • 1 726
  •   1
Отговори
# 225
Цветан ми е безкрайно симпатичен, но днес беше много зле по трасето. Пак не е толкова тромав колкото очаквах, предвид колко е висок.

# 226
Ако си заплел въжето на ключа не бива да ти дават прът. После откъде измислиха 3 минути наказание?

# 227
  • София
Тоя па Илиян, що за поука от играта?! Вики ли се пипкаше с лодката?!

# 228
Жени е кречеталото на жълтите ,Куков - мрънкалото на  червените ,а Вики  на сините .

# 229
  • София
Илиян само на мрежата го дадоха, но пак се заканва на Виктория, а те я оставиха на брега.

# 230
  • София
Но от всички, попаднали на резиденцията досега, само сините започнаха яденето с плодове и по-полека. Жълтите, както правят всички, нападнаха шоколада и майонезата... После дали не съжаляват за това тъпкане...

# 231
Laughing Този стопанин изглежда все едно някой му е опрял пистолет зад кадър и го е заставил да участва във формата, много е стреснат! Trollface

# 232
То лукс то чудо- майонеза💀

# 233
Куков градинаря направо си падна на работата си в градината  .

# 234
  • София
Ами напълно заслужено жълтите са в резиденцията, а сините на дивата река. Предусещам много ядове и напрежение при последните.
Много ме дразни как всички, които отидат в резиденцията, още от вратата започват да ровят в хладилника и да ядат с мръсните ръце. Close

# 235
иде ми да му извия врата на това чудо Илиян

# 236
Комарите на реката били като соколчета, идват, късат и бягат Grinning

# 237
Определено Виктория има проблеми с общуването с хората. Не знам от дългите години в залата ли идва това неумение да общува по нормален начин, но определено е дразнител според мен.

Отделно и решението и да скрие за грошовете от племето вече работи срещу нея.

# 238
Хубава игра,  обожавам морските битки и да гледам как се справят добрите плувци. Филип, Валери, Гого са супер, но Георги от червените е разкош в плуването, наслада за очите. Жени неастина ли е професионален спортист, гледайки я по никакъв начин не бих я определила като плувкиня, Мирела също беше с добра заявка и Неделчо много я похвали, но също не ме впечатли. От жълтите жени като темпо се открои Михаела, точно когато Елица се похвали, че и тя като нея може всичко 😄😄
Филип не само  визуално ми напомня Юлиян, но и като физически данни - плува два пъти, та и тегли накрая, шапка свалям на хора като него, които не само изглеждат добре и са тренирани, но тези тренировки имат и плътност, а не само едно "голо" тяло.
Цецо ми е много мил, изглежда добър и свестен мъж, но като състезател въобще не го бива. Гого е страхотен, но сам нищо не може да направи, те определено имат нужда от ново и комплексно попълнение.
Куков при първата номинация е пътник.
Реално сините имаха шанс за стопанството, но много дълго бедстваха на лодката и какъвто и гений да си на пъзелите няма как да наваксаш подобна преднина на другите.

# 239
И мен Виктория много ме дразни. Менторски тон, налага се, мутренско поведение

Общи условия

Активация на акаунт