💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 3 (11.09 - 18.09)

• 76 190
  • 1 726
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Дано се съгласи Чакалов и да предложи Веселина да се присъедини към жълтия отбор.

# 481
Искат да пробутат Алекса според мен, ама не им се получава.
как да го пробутат ?
Чакалов не е длъжен да посочи точно Алекса. може да е всеки друг от племето.

Така е.
Но ако приемем, че приеме офертата от Продукцията най-логичното решение е да се посочи най-силния физически играч от останалите, за да си улесни собственото положение при следващите битки ( елиминирайки от уравнението най-сериозния си опонент ).

# 482
  • София
Много са досадни с тези протяжни пазарлъци, а и като извадят ядене пред гладни (предполага се) хора... Close

Защо ми се стори, че някой от мъжете, притичвайки към морето, не мина през везната? Не беше Алекса, ако е бил Чакалов, това не променя ли нещата?

# 483
  • София
Скрит текст:
Този пъзел не научиха ли от предишните сезони как се реди? Тривиален е, като знаеш техниката.
А той само Тодор ги редеше бързо тия пъзели - чат, чат и готово.
😂😂😂
---
Нереалистично звучи, но на мястото на Чакалов бих приела грошовете, стойността на 300 гроша при курса на Мани е равна на два месеца имунитет.

Последна редакция: вт, 13 сеп 2022, 22:52 от La Vikinga

# 484
  • София
Елина от къде е? Какъв е този бесен диалект?

# 485
Елина е много нагла и проста. Ще си купуваш имунитет, АКО ти предложат! Не ѝ млъква устата на тази жена.

# 486
Елина вярно има бесен диалект.
Факта, че би приела 300 гроша вместо сигурно място в играта говори много. Старите хора са го казали по-добре - "Да изпуснеш питомното, за да гониш дивото"

# 487
По- добре е да замълчи на Борис изгората. За нея самата първо, а и за зрителите.

# 488
"Пицитье и паритье"

# 489
Жълтите ще станат супер силни сега.

# 490
Чакалов може и вкъщи да си яде пица, ако няма да участва в игрите пълноценно.

# 491
Евгения ще се удави в басейна от яд 😂

# 492
  • София
Нереалистично звучи, но на мястото на Чакалов бих приела грошовете, стойността на 300 гроша при курса на Мани, е равна на два месеца имунитет.
Е, ама това е курс само за Мани, ексклузивно. Не знам дали биха повторили офертата. Освен само за Алекса примерно.
Малшанс за продукцията, че играта спечели точно най-нахъсаният участник, та не успяха да го изкушат с толкова грошове. Joy Дано сега мъжете в племето хванат правилния курс /обратния на този на Женя/.

# 493
Тая пица е сигурно на подметка, мазна и студена. Тънка половин пръст ще ги нахрани точно николко по 2 парчета на човек. Голяма награда, голямо нещо

# 494
Между другото бях почти сигурна, че Чакалът ще иде при жълтите, но не исках да спойлвам 😃 защото гледах доста негови клипчета в тик-ток и винаги беше в тяхната компания.
Сега са голяма сила.

Общи условия

Активация на акаунт