💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 3 (11.09 - 18.09)

• 76 152
  • 1 726
  •   2
Отговори
# 525
Моля този който измисля игрите за миналогодишното Мани , да измисли една и за Генча

# 526
Много време отделят на Алекса да се възмущава от това, че е мишена за останалите в племето. Много ясно, че ще е така и че ще е мишена. Играта е такава. С такава нагласа към играта на тихия фронт шансове му за крайната победа не са много обнадеждаващи.

Предполагам идеята е да го покажат достоен, праволинеен и разчиташ на собствените си сили играч. Но освен това за мен го показват и наивен и глупав.

# 527
Гого има много живописно лице, прилича на възрожденски българин, по- точно на някой революционер😀.
Гого ми прилича на мускетар … 🤔А на кого е син Валери,пропуснах първите епизоди?
На Мария Гроздева.

# 528
Супергероите наистина ли са качили Цветан на варелите?! В това племе няма капка мозък, да качиш този огромен и тежък мъж на такава височина....

# 529
Предвид колко вечно тромав и все си мери стъпките Цецо и те са го качили там. Там трябва да качат някой дребен и ловък - Мани примерно (макар да не знам как е с баланса). Нищо чудно, че е паднал и то не от ниско. Ужас просто.

# 530
Много време отделят на Алекса да се възмущава от това, че е мишена за останалите в племето. Много ясно, че ще е така и че ще е мишена. Играта е такава. С такава нагласа шансове му за крайната победа не са много обнадеждаващи.

Той от сега ако е почнал да се възмущава на другите играчи, не ми се мисли какво ще бъде ако влезе в племе и отидат на съвет. Само в червените ще му е добре май, там засега най-малко показват, че ги мислят тези неща

# 531
Може по регламент всички да трябва да минат , да не бързаме да обвиняваме хора в глупост

# 532
Ще ме извинявате, но искам Цецо да отпадне....Но не по този нелеп начин. В тежест е на племето.

Яд ме е за Гого. На косъм беше да победи мамин сладък Валерко. Утре Валери застава срещу Фифо и май ще се присламчи в женската коалиция. Искам Жълтите на съвет...Отново Grinning И Фифо да се върне от битка и да им натрие носовете. Heart Eyes

# 533
  • София
Шок обзе тялото ми, щом чух Филип да крои планове да разтуря женската коалиция след появата на заветния четвърти мъж. Sike Trollface

Ако това беше "Survivor" щях да си помисля, че Алекса е победителят този сезон, след редицата ненужни синхрони, които получи, разказвайки за миналото си, проявения героизъм и ценностите, които има.

Загубата не е смирила Генчо, утре отново ще ни дари с мъдрост, явно ще му приглася и Елица. Heart

Последна редакция: вт, 13 сеп 2022, 22:57 от La Vikinga

# 534
И Валери ако премине към женската (ух толкова години риалитита и все съм за женските коалиции), и другия хубавец заради бившата си ще е към тях . Даскалчето ще се присламчи към силните. Фифо е нежелана конкуренция от никой . Надявам се да се снабди с грошове скоро

# 535
Ако това беше "Survivor" щях да си помисля, че Алекса е победителят този сезон, след редицата ненужни синхрони, които получи, разказвайки за миналото си, проявения героизъм и ценностите, които има.
Не победител, но има едит на финалист ( или ако не финалист то в последната четворка ) Алекса до момента, при условие, че даже все още не е част от основната схема на състезанието.

# 536
Аз гледам само на запис по ТВ, започвам към 21.30 и превъртам Grinning Конкретно превъртам Резервите и Жълтите, отегчително скучни са ми. Иначе не разбирам каква е драмата на елимицациите:
1) Силните няма да отпаднат, защото имат 2 шанса - единият е по-силова игра, другата е баланс или "женска".
2) Нека има прочистване на племената още в началото. Няма какво да се чешат, че нямат слаби играчи, винаги има по 2-3 по-слаби и некомплексни. Добре е едно прочистване и стават супер племе. В тази връзка прочистилите се имат преимущество, както стана с Жълтите - отпадна слаб играч и силен имаше шанс да плува 2 пъти. Ако слабият плуваше, сещате се и тн и тн. Дори да не знаеха, че ще влзе друг силен играч от Резерви.

# 537
  • София
Той от сега ако е почнал да се възмущава на другите играчи, не ми се мисли какво ще бъде ако влезе в племе и отидат на съвет. Само в червените ще му е добре май, там засега най-малко показват, че ги мислят тези неща.
Те са единствените, които не са били на съвет досега. Smiley

# 538
  • София
Този Иван от резервите е голямо разочарование - крампирал, заболял го кръстът и веднага иска да си ходи. Ми да си тръгва, немотивирани участници никой не иска да гледа.
Алекса е с много идиличен и романтичен поглед върху играта, изненадващо за спортист. Продължавам да харесвам Гайтанов, добре се справя в игрите, обаче на пъзелите хич го няма. Представянето на Елина е изключително разочароващо до момента, нищо общо със заявката, която даде в началото. Само Веселинка си е млада и хубава, както обеща. Joy
Нещо ме спираше да харесам Валери до момента, тази вечер тъкмо ми стана симпатичен с капитанската игра и искрено се надявам да не се присламчи наистина към женската коалиция.

# 539
https://www.vbox7.com/play:1a23c7f7
Джаферович визитка на 18 в Сървайвър.
,, Била съм с достатъчно мъже .. за някои много, за мене са нормално , за 18 год. момиче “. 😳

Общи условия

Активация на акаунт